arkdadaşlar mrb daha ömce bu durumu yaşayanlar yada bilgisi olanlar varsa lütfen yardım 9 aylık evliyim bi kaç gün önce eşimle ilişkiden sonra kanamam oldu ama adet dönemim çok yakındı o gece çok az geldi ama iki gündür de hiç kanamam yok çok tedirgin oldu doktura gidicem ama önce bir size danışayım dedim.....
korkma canım arada bir böyle şeyler olabiliyor söylediğin gibi adet dönemin de yakınmış bendede olur bazen vajinanın zorlanmasından da oluyor tekrarlarsa doktora git derim ben
Canım benim de kanamalarım oluyodu arada bir ilişkiden sonra,adet aralarında falan ben doktora gittim ve hiç bişey çıkmadı yani tamamen fizyolojik dedi doktor.. Ama sen yine de git doktora en azında için rahat eder benim gibi hasta mıyım diye düşünmezsin..
korkma canım arada bir böyle şeyler olabiliyor söylediğin gibi adet dönemin de yakınmış bendede olur bazen vajinanın zorlanmasından da oluyor tekrarlarsa doktora git derim ben
Canım benim de kanamalarım oluyodu arada bir ilişkiden sonra,adet aralarında falan ben doktora gittim ve hiç bişey çıkmadı yani tamamen fizyolojik dedi doktor.. Ama sen yine de git doktora en azında için rahat eder benim gibi hasta mıyım diye düşünmezsin..
umarım canım bi şey yoktur birde ben evlendğimden beri hiç rahimden tedavi olmadım bi kere ultrasondan baktrdım utanıyorum da ayrıca birde kötü bi şey çıkmasından ama biraz rahatladım yazdıklarından tşk ederim.....