Merhaba hanimlar yirtik kot pantolon ama bol paca degil bol kesim buz mavisi oncelikli tercihim 38 beden. Sik dekolte bluz ya da dekolte gomlekler ve yeni trend canta lutfen makul fiyatli olanlar yazsin ciddi aliciyim.
Ekle bakiyim canim begenirsem ciddi aliciyim..canim kotondan yeni aldigim daha 1 kez giydigim bir pantolon var boyfriend eger istersen onu ekleyym.
Gosterirsen sevinirim canimCanım bende göğüs kısmı pencereli bir bluz var ilgilenirsen göstereyim. Bir de baya bi transparan şifon ekru bluzum var
Anladim canim cok saol ama tarzim degil bunlar... Zahmet verdim..Eki Görüntüle 1427256 Eki Görüntüle 1427258 Eki Görüntüle 1427264 Eki Görüntüle 1427265 Eki Görüntüle 1427266 Eki Görüntüle 1427267
Canım bunlar var sondaki ilk üstümdeki gömleğim askıdaki hali :) beğenirsen 10-15tl arasında değişiyor fiyatlar. Sadece ortadaki ekru bluz şifon değil onun da göğüs penceresi var dekolteli biraz
Kac beden canim bu?Eki Görüntüle 1427263
Canim pantolon bu kotondan daha yeni aldim.1 defa giydim.
olsun canım ne demek :)Anladim canim cok saol ama tarzim degil bunlar... Zahmet verdim..
Saol canim:)olsun canım ne demek :)
Canim normalde 36 bedendim su an 6 aylik hamileyim ama popom cok yok olur mu acaba sen kac kilosun..Canm 30 beden istersen olcu verebilirim.
Verirsen iyi olur canim bende 60 kiloyum.Canim ben 64 kiloyum.bana oluyor.olcu vereyimmi?
Merhaba hanimlar yirtik kot pantolon ama bol paca degil bol kesim buz mavisi oncelikli tercihim 38 beden. Sik dekolte bluz ya da dekolte gomlekler ve yeni trend canta lutfen makul fiyatli olanlar yazsin ciddi aliciyim.
Amin canim benim:)Bu arada allah saglikla kucagna almayi nasip etsin bebisini canim:)