Ciddi Aliciyim...

cupcup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
413
157
36
Merhaba hanimlar yirtik kot pantolon ama bol paca degil bol kesim buz mavisi oncelikli tercihim 38 beden. Sik dekolte bluz ya da dekolte gomlekler ve yeni trend canta lutfen makul fiyatli olanlar yazsin ciddi aliciyim. Bir de gomlegimin uzerine takicagim gold kolye ariyorum..

Son düzenleme:

Canim pantolon 40 beden ama 38e uyuyor.istersen olcu verebilirim.10 tl pantolon bluzu daha yeni aldim 2 kez giyildi.20 tl istersen aynisnn duz siyahi da var.
Merhaba hanimlar yirtik kot pantolon ama bol paca degil bol kesim buz mavisi oncelikli tercihim 38 beden. Sik dekolte bluz ya da dekolte gomlekler ve yeni trend canta lutfen makul fiyatli olanlar yazsin ciddi aliciyim.

canim bunlari gordum sende saol bol paca istemiyorum bol kesim yani tayt gibi uzerime yapismicak bluz da tarzim degil aana pijamayi gondermek istiyorum iahtiyacin varmis da bana uygun hic mi biseyin yokkk eklemedigin vardir belki evde

Canım bende göğüs kısmı pencereli bir bluz var ilgilenirsen göstereyim. Bir de baya bi transparan şifon ekru bluzum var

canim kotondan yeni aldigim daha 1 kez giydigim bir pantolon var boyfriend eger istersen onu ekleyym.

Canim pantolon bu kotondan daha yeni aldim.1 defa giydim.

Canım bunlar var sondaki ilk üstümdeki gömleğim askıdaki hali :) beğenirsen 10-15tl arasında değişiyor fiyatlar. Sadece ortadaki ekru bluz şifon değil onun da göğüs penceresi var dekolteli biraz

Bu arada allah saglikla kucagna almayi nasip etsin bebisini canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…