- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
-
- Konu Sahibi Yavrumveben
Parayı sanırım diğer tarafa götürecekler .İşin ilginci böyleleri bi taşın altına elini koymaz oğlundan altin küpe ister sinirden gülüyorumGönderme inat etmis resmen öyle sacmalık mı olur torununu seven neler yapar ya canına zarar gelmesin diye
Durumları çok çok iyi var yemez tipler.Önceki konuyu ve balkonun durumunu bilmiyorum da,Balkonun bir kapısı yok mu Allah aşkına kilitlesinler çocuk çıkmaz.Tabi ki uyarır söylersiniz de bunu mesele etmek saçma geldi bana. Belki kapattıracak vs durum yok oraya harcama yapmak zorunda mı.
Ben her pazar oraya gitmek zorunda değilimki ama çekirdek aile olarak takılamayacak miyiz.Bence siz takintilisiniz surekli bu konu ile ilgili konu aciyosunuz kapiyi kilitleyin dersiniz yada yaninda gidersiniz yada onlari cagirirsiniz bu asilmayacak bisey degilki ya nekadar abartiyosunuz
Balkon güvenli bile olsa ebeveyni yanında yokken küçücük çocuğun ne işi var nenesinin evinde..Kızlar iyi akşamlar. Sizle dertleşmeye çok ihtiyacım var.Daha önce konu açmıştım çocuğumu ozel durumundan dolayı, kayinvalideninde balkonunu güvenli bulamadığım için tek göndermek istemiyorum demiştim.Bugun kv aradım farklı bi konu için sonra gelme gitmeden konu açıldı.Ben de; anne torununuzu biliyorsunuz aşırı hareketli bi cocuk lütfen arayıp veya gelip alıp sizde tek vakit geçirmesini istemeyin dedim.Balkona önlem almadan tek başına göndermicem dedim. Tamam biz de torun görmeyiz o zaman dedi.Para diye öluyo bu insanlar tamam biz bilseler yaptiririz demiyorlar. Çünkü paraları gider .Kapattık telefonu. Ben onların balkoj7 yaptırırım desem o kadar maliyetli tedaviler seanslar alıyoruz ki zor yetisiyoruz zaten.Durumlari kötü olsa anliyam ama dik basliliktan cimrilikten yaptırmiyo. Neyse Şimdi gene bu gönderme konusu açılırsa artık sinirlerime hakim olamamaktan korkuyorum. Es kişide beni arada bırakma diyo onunda kalıbına tükürcem artık senin çocuğunun güvenliği söz konusu diye neden arada kalasan pısırık
Asla korkutmak gibi olmasin ama onlem alin siz haklisiniz diyecegim.seneler once bie arkadasimin ablasi oglunu babasiyla babannesine gonderiyor cocuk 4 yasinda. Balkondan dusup vefat ediyor. Bir sene evli kalabildiler. Arkadasimin ablasi daha fazla tahamul edemedi. Esinden evliliginden evladindan oldu tum hayati bitti.lutfen onlem alin bu evham falanda degil ayrica birsey bir defa oluyor. Dustukten sonra care yok.Allah korusunKızlar iyi akşamlar. Sizle dertleşmeye çok ihtiyacım var.Daha önce konu açmıştım çocuğumu ozel durumundan dolayı, kayinvalideninde balkonunu güvenli bulamadığım için tek göndermek istemiyorum demiştim.Bugun kv aradım farklı bi konu için sonra gelme gitmeden konu açıldı.Ben de; anne torununuzu biliyorsunuz aşırı hareketli bi cocuk lütfen arayıp veya gelip alıp sizde tek vakit geçirmesini istemeyin dedim.Balkona önlem almadan tek başına göndermicem dedim. Tamam biz de torun görmeyiz o zaman dedi.Para diye öluyo bu insanlar tamam biz bilseler yaptiririz demiyorlar. Çünkü paraları gider .Kapattık telefonu. Ben onların balkoj7 yaptırırım desem o kadar maliyetli tedaviler seanslar alıyoruz ki zor yetisiyoruz zaten.Durumlari kötü olsa anliyam ama dik basliliktan cimrilikten yaptırmiyo. Neyse Şimdi gene bu gönderme konusu açılırsa artık sinirlerime hakim olamamaktan korkuyorum. Es kişide beni arada bırakma diyo onunda kalıbına tükürcem artık senin çocuğunun güvenliği söz konusu diye neden arada kalasan pısırık
Bence siz başka konulardan öfkelisiniz. Patlama yeriniz balkon olmuş. Camlara, kapılara takılan güvenlik apartları var. İpli filan, kapı tam açılmıyor. Alıp takın. Yüz lira filan.
Birde çocuğunuzun özel durumunu merak ettim. Balkona çıkamayacak durumda mi? Hiperaktif filan mı?
Bugün konuştuk kp diyo ki çocuğu kıskanıyorsun seninde çocuğun sana aynısını yapar.Bende dedim ki kıskanmıyorum önleminizi alın ben de gonderiyim o kadar kıt insanlar ki evli olmasam sokakta yanlarından geçerken selam vermeyecegim insanlarAsla korkutmak gibi olmasin ama onlem alin siz haklisiniz diyecegim.seneler once bie arkadasimin ablasi oglunu babasiyla babannesine gonderiyor cocuk 4 yasinda. Balkondan dusup vefat ediyor. Bir sene evli kalabildiler. Arkadasimin ablasi daha fazla tahamul edemedi. Esinden evliliginden evladindan oldu tum hayati bitti.lutfen onlem alin bu evham falanda degil ayrica birsey bir defa oluyor. Dustukten sonra care yok.Allah korusun
Her pazar gidin demedimki haftaici siz oturmaya cagirin cay icmeye o hafta oyle gecsin sonraki hafta gotmeyin isimiz var diyin sonraki hafta gidin yani herseyi tek tek soylemeyelim duzeninizide siz kurun balkon takintinizida birakin artik takintimi bahanemi siz daha iyi bilirsinizBen her pazar oraya gitmek zorunda değilimki ama çekirdek aile olarak takılamayacak miyiz.
Burda birden fazla kişi balkon bahane mi yazmıştı bahane olsa burda konu neden açayım, yada onlara demir yaptırın gönderirim neden diyeyimHer pazar gidin demedimki haftaici siz oturmaya cagirin cay icmeye o hafta oyle gecsin sonraki hafta gotmeyin isimiz var diyin sonraki hafta gidin yani herseyi tek tek soylemeyelim duzeninizide siz kurun balkon takintinizida birakin artik takintimi bahanemi siz daha iyi bilirsiniz
Aklımımi okuyorsunuz anlayamadım.Sigara içmeye çıkıyorlar çocuğu yanlar8nda balkona alıyorlar yani cikiyolarYa hu Aralık ayında balkon kavgası yapıp haklı olamazsınız, abartmışsınız.
Bahane ettiğiniz çok belli.