• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cicişler'e 'polise hakaretten' 200 fidan dikme cezası

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
  • Cicişler'e 'polise hakaretten' 200 fidan dikme cezası
  • http://www.hurriyet.com.tr/cicislere-polise-hakaretten-200-fidan-dikme-cezasi-40062297
    Cicişler'e 'polise hakaretten' 200 fidan dikme cezası
    Dört yıl önce TEM üzerinde plaka uygulaması yapan trafik ekibinde görevli bir polisle tartışan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler, “polise mukavemet ve hakaret” suçundan 200’er fidan dikme cezası aldı.
    Cenker TEZEL01 Mart 2016 - 16:03:00
    56d5a2fb18c77312709ada5c.jpg

Yanlış ayakkabı seçimi

Magazin dünyasında “Ciciş” lakabıyla tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, aldıkları fidan dikme cezası nedeniyle önceki gün Arnavutköy’deki fidan dikim alanındaydı.

56d5a2fa18c77312709ada5a

İkilinin araziye topuklu botlarla çıkması, çamurlanmamaları için de üzerine galoş geçirmeleri dikkat çekti.

56d5a2fb18c77312709ada62

Yürümekte zorlandılar

Fidan dikim alanına gelen iki kardeşin eline gerekli ekipmanları veren Orman İşleri yetkilileri, ardından dava dosyasına konmak üzere Ersoy kardeşlerin fotoğraflarını çekti.

56d5a2fb18c77312709ada5e

Hem yürümekte hem de çapa ve kürek kullanmakta zorlanan ikilinin hali, yanlarında bekleyen görevlileri güldürdü.

56d5a2fb18c77312709ada5f

Siyahlı olan hangisiyse memeler tombiktoymuş :KK70: Fidan dikmeye sütyensiz gitmiş uu bebeğim :KK70:
İşte bunlar hep reklam.
yazık sütyen bile alacak parası yok. el birliğiyle toplasakmı parada yollasak:)

Son düzenleme:
herşeye karışan rtük keşke böyle haber ve fotolara müdahele etse.
bu gibiler para kazanamazlar.İsmi cicişmiş bizim oralarda buna başka şey derler ya neyse.

o eller ilk defa faydalı birşeyler yapmıştır heralde

Bunları annesi olsam ben sokağa çıkamam zaten anneside gizli kalmayı seçiyor , 2 side iğrenç o gençlik bitecek ben sizi o zaman göreyim

Safiye & Faik ve Sibel Üresine laf koyduklarından beri seviyorum bu kızları.

Sibel Üre(me)sine, kocana arkadaşını ayarlamışsın bu p.zevenkliğe girer dedikleri gün gözümde sonsuz kredi kazandılar :P

Bunlarda arap zenginini( ki bunların 4 kadın alma hakkı var)bulmuş dayalı döşeli daire aldırmışlar emek etmeden zengin erkeklerden geçiniyorlar ,
Safiye & Faik ve Sibel Üresine laf koyduklarından beri seviyorum bu kızları.

Sibel Üre(me)sine, kocana arkadaşını ayarlamışsın bu p.zevenkliğe girer dedikleri gün gözümde sonsuz kredi kazandılar :P

Bir ele kazma bu kadar mı yakışır. Maasallah.:KK53:

Deri taytlar fırlamis memikler o botlara hiç deginmeyeyim reklamın alasını yapıyor bunlar:KK48::KK48:

Hayırlı işler cicisler :KK45:

Back