Çiçeksepeti'nden yaptığım alışveriş :(

Kafayı yiyeceğim. Satıcı teslimattan en geç 7 gün sonra faturayı gönderir diyor, benim teslimatın üstünden bir ay geçecek hala gelmedi fatura. Hakkımı helal etmiyorum bu sahtekarlara.

Amma da yangın yerine cevirmissiniz ortalığı yukarıdaki bir arkadaş bilale anlatır gibi size barkot okutmayı anlatmış orijinalliği test edebilmeniz için denediniz mi?

Orjinallik belgesi elinizde olmadan zaten thh ye başvuramazsınız.

Herkes sizin gibi tiki olmadığındandır.

Aynısını geçen ay yaşadım cilt serumu aldım iki tane sahteydi ikisi de. Ve sahte fatura yollanmış bana. Önce çiçeksepeti sitesine şikayet talebi açtım iade talebi açarken satıcıya not kısmında da ürünleriniz sahte eğer iade almazsanız sizi sahte ürün ve sahte faturadan ötürü tüketici hakları mahkemesine veririm, iade almayarak kazanacağınızı kat kat ceza olarak ödersiniz sevgiler yazdım. Çiçeksepetinde çalışan bir arkadaşıma da mağaza bilgilerini attım kapattırdık mağazayı ürünümü de iade aldılar hemen tabi

Maalesef ben aynı başarıya muvaffak olamadım. Tüketici hekem heyetine başvuracağım pazartesi günü.

Merhaba arkadaşlar, hakkımın peşinden gittim ve kazandım :) Size bu güzel haberi vermek istedim. Ne olur siz de böyle bir durum ve mağduriyet yaşadığınızda hakkınızı arayın, meselenin peşini bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…