- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
- Konu Sahibi fataldanger
-
Beni direk aradılarYazdım hiçbir işe yaramadı. Üstelik şikayetvar şikayetimde kullandığım cümleleri vesaire değiştirmiş. İyice sinirlendim.
Yazdım hiçbir işe yaramadı. Üstelik şikayetvar şikayetimde kullandığım cümleleri vesaire değiştirmiş. İyice sinirlendim.
Açıklamaya ne yazdığımı hatırlayamıyorum. Her şey birbirine karıştıÇiçek sepetine "iade sebebi : sahte ürün" açıklamasıyla iade olarak göndermediniz mi ?
Bana aynı itibar gösterilmedi maalesef.Beni direk aradılar
uts nedir?Uts den barkodunu sorgulayin.
Çok teşekkür ediyorum. Hemen yapıyorum.Urun takip sistemi. Uygulamayi indirip kurun. Aldığınız urunun barkodunu taratin. Gercekse uts de cikar. Degilse cikmaz sahteligini ispat eder iade edersiniz
Cahilliğimi bağışlayın lütfen, bu işlerden pek anlamıyorum. Barkod numarası bu mu oluyor:Urun takip sistemi. Uygulamayi indirip kurun. Aldığınız urunun barkodunu taratin. Gercekse uts de cikar. Degilse cikmaz sahteligini ispat eder iade edersiniz
Açıklamaya ne yazdığımı hatırlayamıyorum. Her şey birbirine karıştı
Evet öyle yaptılarÜrünü iade ettiniz mi , iadenizi kabul etmeyip ürünü geri mi gönderdiler size ?
Evet öyle yaptılarBuradan herkesi uyarıyorum çiçeksepetinden uzak durun.
Yoksa baroya gidip hukuki yardım mı alsam?Tüketici hakem heyetine başvurun. Hem sahte ürün satıyor hem de iade almıyorlar , inanılmaz.
Yoksa baroya gidip hukuki yardım mı alsam?
Çok teşekkür ederim öyle yapayım o zaman. Bu arada ürünün yanında faturası yok. Sadece ürünün adının vs bilgilerinin yazdığı bir kağıt var ama üstünde ücret falan belirtilmemişTüketici hakem heyetine ürün barkodu vb sorgusu ile, ürünün sahte olduğu ve iadenizin kabul edilmediğine dair dilekçe ve ürün faturanızla başvurun. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Dax supergro'nun kendi internet sitesine de yazın , sahte ürün satışıyla ilgili yardımcı olurlar belki.
Çok teşekkür ederim öyle yapayım o zaman. Bu arada ürünün yanında faturası yok. Sadece ürünün adının vs bilgilerinin yazdığı bir kağıt var ama üstünde ücret falan belirtilmemiş
Tamam öyle yapayım. Çok teşekkür ederim.Müşteri hizmetlerini arayarak ürün faturanızı e- posta ile göndermelerini isteyebilirsiniz.
Su kisimCahilliğimi bağışlayın lütfen, bu işlerden pek anlamıyorum. Barkod numarası bu mu oluyor:
Eki Görüntüle 3151531
Kareden sonraki kısım mı oluyor barkod numarası? Ben benimkinin son 5 rakamını okuyamadım o kadar okunaksız ki. Fotoğrafını koyayım hatta:Su kisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?