- Konu Sahibi fataldanger
-
Kendime çok kızıyorum. Almadan önce keşke iyice soruşturup etseydim. Orijinalini watsonstan alsam belki üzerine otuz lira koymam gerekecekti. Ama şimdi 165 liralık bir zarara uğramış oldum.Cicek sepeti pismanliktir esim yurtdisindan aldigi burda bulunmayan parfumunu orda bulmustu. Orjinal urundur diye aldik gelen kokunun evdekiyle alakasi yok. Iadesi veya degisimi icinde defalarca ugrastik 3 kere bize parfumu geri gonderdiler en son yildik artik. Emin olun urun cakmadir
Malesef cicek sepeti genelde cakma urun satiyorKendime çok kızıyorum. Almadan önce keşke iyice soruşturup etseydim. Orijinalini watsonstan alsam belki üzerine otuz lira koymam gerekecekti. Ama şimdi 165 liralık bir zarara uğramış oldum.
Ah ah keşke ürün sipariş etmeden önce bilseydim bunu. Bir de "ne güzel her yerden daha ucuz" diye seviniyorsunuz. Ama sonunda her yerden daha pahalıya patlıyor...Malesef cicek sepeti genelde cakma urun satiyor
Şikayet vara yazzzzAh ah keşke ürün sipariş etmeden önce bilseydim bunu. Bir de "ne güzel her yerden daha ucuz" diye seviniyorsunuz. Ama sonunda her yerden daha pahalıya patlıyor...
Barkodunu sorgulatın.Arkadaşlar geçen gün Çiçeksepeti'nden Dax supergro sipariş ettim. Ürün iki gün önce geldi. Yıllar yılı dax supergro kullanan bir insanım, kokusu hiç daha önce kullandıklarım gibi değil. Sahte ürün almış olabilir miyim? Aynı ürün trendyolda 190 lirayken ben 164 tlye aldım. Bir de bak ucuza buldum diye sevinmiştim ama korkarım ürün sahte. Ne yapabilirim?
Malesef iste insan almadanda anlayamiyor bazen.Ah ah keşke ürün sipariş etmeden önce bilseydim bunu. Bir de "ne güzel her yerden daha ucuz" diye seviniyorsunuz. Ama sonunda her yerden daha pahalıya patlıyor...
Trendyol'dan mı bahsediyorsunuz?En bilinen alışveriş sitesi dışında başka bir siteden alışveriş yapmam asla. Onlar kadar mağduriyeti hızlı çözen yok.
Tarihi geçmiş diş macunu yolladılar. Hemen görüştüm, fotoğraf attım, geri gönderilmesine gerek olmadan iade ettiler paramı.
Varsa çiçeksepetinin müşteri temsilcisi, bağlanıp anlatın.
Trendyol da sahte ya da tarihi geçmiş üründen geçilmiyor.Trendyol'dan mı bahsediyorsunuz?
EvetTrendyol'dan mı bahsediyorsunuz?
Öyle yapacağım. Etkili olur mu bilmiyorum tabiiŞikayet vara yazzzz
Ben dax supergro diye bir saç ürünü aldım. Yıllar yılı kullandığım ürünü benden daha iyi kim bilebilir, kutusundan içine kadar hepsi sahte. Ne rengi aynı ne kokusu, ne de kutusu... Bu da benim enayiliğim olarak kalsın artık.Çakma satarlar mı bilmiyorum ama satış departmanımızdan biri bu tarz internet sitelerinde tarihi geçmiş ya da geçmeye yakın olan parfümleri sattıklarını söylemişti. Onların da kokuları bozuluyor haliyle.
A pardon ben sorunun ortasından girmişim parfüm görünce kafa gitmiş :)) Sizin komple çakma demek çok üzüldüm ucuz ürünler de değillerBen dax supergro diye bir saç ürünü aldım. Yıllar yılı kullandığım ürünü benden daha iyi kim bilebilir, kutusundan içine kadar hepsi sahte. Ne rengi aynı ne kokusu, ne de kutusu... Bu da benim enayiliğim olarak kalsın artık.
Hayır size istinaden öyle demedim, yanlış anladınız :) Ürünün sahte olduğunu nasıl anladığımı ifade etmek istemiştim.A pardon ben sorunun ortasından girmişim parfüm görünce kafa gitmiş :)) Sizin komple çakma demek çok üzüldüm ucuz ürünler de değiller
Aynen öyle. Aptallık ettim işte...Ben bir ay kadar oluyor dediğiniz siteden faraşlı süpürge aldım sınıfım için ger yerden %40 ucuzdu.
Neyse ki sorunsuz geldi kampanyası vardı belki.
Ama yüzüne,cildine,saçına süreceğin şeyi hangi siteden olursa olsun-resmî satıcısı değilse- normal fiyatından %20inin altında ise almamak lazım.
Bozuk ürünü satan veya sahte ürünü satan tıynette satıcı geri verme işinde de bir sürü sorun çıkarır belli.
Uğraşmadan güncel fiyatını vermek daha iyi.
Yazdım hiçbir işe yaramadı. Üstelik şikayetvar şikayetimde kullandığım cümleleri vesaire değiştirmiş. İyice sinirlendim.Şikayet vara yazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?