Çiçekli Şalımm

HaYaTSIN

evli mutluuuu =)))
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.323
570
248
37
buda benim kendi ördüğüm çiçekli şalımmm çok seviyorum bunu kullanmayı tek olduğum için sırtıma atıp resmini çekinemedim bende böyle çektim

çekme yöntemine bayıldım ya çok tatlısın:roflol:
şal da süper olmuş,baharda filan özellikle ne kadar kullanışlı olur..
eline sağlık canıma.s

evde tek olunca bende böyle yöntemleree başvurdummm kaydirigubbakcemile3

beğenmene sevindim canım a.s.

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş... çok da yaratıcısın maşallah.. :roflol:
sanırım bu motif makinasında yapılmış.. ben bunların nasıl birleştirildiğini bilmiyorum... etrafına zincir çekip öyle mi birleştirdin... bir de bunu beyaz ipten örsem gelin şalı olur mu.. eltime şal yapacağım da...

tşkler kızlar a.s.

maisiyah evet beyaz yapınca gelin şalı olur ama motifleri sadece zincirle birleştirmedimm örümcek yaptımdaa birleşimi karışık birisinin gösterip öğretmesi lazım

çok güzel olmuş canım emeğine sağlık bende siyah simli ipten yapıyorum böyle model çok güzel oluyor

cok güzel olus bende örmek istiyorum nasil örebilirim ??? bana yardimci olurmusun özel mesaj yazarsan cok sevinirim arkadasim
ellerine saglik

canım bende şimdi siyah simli ipten başladım çok yakıştı modele

zilanurcum yardım etmk isterim ama burdan nasıl anlatabilirm bilmiyorummmmCADIARZU

cok güzel olus bende örmek istiyorum nasil örebilirim ??? bana yardimci olurmusun özel mesaj yazarsan cok sevinirim arkadasim
ellerine saglik

canım ben de bilmiyorum aslında... motif makinası denilen küçük aletler var.. onlarla yapılıyor.. ipçiden alırken ona sorarsan onlar gösteriveriyor....burdan anlatıılamaz sanırım... bana gösterdi ama ben unuttum...:roflol:şimdi netten video arıyorum bulursam sana da göndereyim...a.s.a.s.olmazsa tekrar gideceğim ipçiye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…