• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çiçek yetiştirenler bir bakabilirmi.

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
163
Kastamonu
merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar bn balkonumda çiçek bakıyorum bi kaç çiçeğim var ancak nette dolaşırken bir marka var isim varmem dorumu bilmiyorum ama zengarden diye çiçek tohumları ve çiçekleri var hiç tohum alıp kulananınız varmı gerçekten çıkıyomu resimdeki gibi.yardımcı olursanız sevinirim.

Asla cıkmıyor bılgısızlıgıme geldı aldım bır tanesıde mı çıkmaz çıkmadııı ne yaptıysam çıkmadı alma

aa gerçekten mi oysa ne kadarda güzel görünüyolar ve hangi aylarda dikeceğinize dair kullanma kılavuzu gönderiyoruz diyolar..siz hangi ürünlerden almıştınız.o kadar çok heveslendimki almak için havalar biraz daha ısınsın diye bekliyodum ..üzüldüm şimdi.

Çiçegin ısmını bılmıyorum gorursem hatırlarım yabancı bı ısmı vardı benımde bahçem var yazın sonunda parklardan bahçelerden kuruyan çiçeklerden alıyorum tohumu öyle yapın butun çiçeklerimi fideden yetıstırdım çıktı aama o çıkmadı bır tnesı bile

Çiçegin ısmını bılmıyorum gorursem hatırlarım yabancı bı ısmı vardı benımde bahçem var yazın sonunda parklardan bahçelerden kuruyan çiçeklerden alıyorum tohumu öyle yapın butun çiçeklerimi fideden yetıstırdım çıktı aama o çıkmadı bır tnesı bile

ne kadar özenmiştim anlatamm .parklarda gördüğüm çiçeklerden de denedim ama çıkmadı ..peki illa o marka değil ama başka paketlerde çiçek tohumları oluyo onlar çıkarmıki.hiç almadım.almak istiyodum.
yeni evimizin büyük bir bahçesi var orda kullanmak istiyorum .

ne kadar özenmiştim anlatamm .parklarda gördüğüm çiçeklerden de denedim ama çıkmadı ..peki illa o marka değil ama başka paketlerde çiçek tohumları oluyo onlar çıkarmıki.hiç almadım.almak istiyodum.
yeni evimizin büyük bir bahçesi var orda kullanmak istiyorum .

Yanı çıkanlar oluyor cnm bendekiler kahkaha çiçegi kedı tırnagı mor bır çiçek (adını bilmiyorum) feslegen sardunyalar dekor amaçlı yapraklı cıcekler sarı açan bır çiçek vede ırı papatyalar var dılersen az az gönderebılırım sana tohumdan

Yanı çıkanlar oluyor cnm bendekiler kahkaha çiçegi kedı tırnagı mor bır çiçek (adını bilmiyorum) feslegen sardunyalar dekor amaçlı yapraklı cıcekler sarı açan bır çiçek vede ırı papatyalar var dılersen az az gönderebılırım sana tohumdan

çok teşekkür ederim arkadaşım ne kadar iyi niyetlisin ..düşünmen yeterli canım..kısmet olursa başka bir ilçeye geçeceğim orada tarım ürünleri satan bir dükkan var oradan temin edeceğim kısmetse..
nerelisiniz nerede oturuyosunuz.görüşmek isterseniz özeldende yazabilirsiniz ..bn kastamonuluyum.

birde bn şu ağaç şeklinde mor salkımlı çiçekleri seviyorumbir uzun ömürlü oluyolar tek yıllık olanlarda güzel ama her bahar geldiğinde kendini tazeleyenlerden istiyorum .bahçemiz çok büyük orayı kendi zevkime göre donatmayı düşünüyorum kısmetse aradığım çiçekleri bulabilirsem tabi.

merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar bn balkonumda çiçek bakıyorum bi kaç çiçeğim var ancak nette dolaşırken bir marka var isim varmem dorumu bilmiyorum ama zengarden diye çiçek tohumları ve çiçekleri var hiç tohum alıp kulananınız varmı gerçekten çıkıyomu resimdeki gibi.yardımcı olursanız sevinirim.

markasını hatırlamıyorum ama biz eylül ekim gibi aylarda çiçek soğanları almıştık markasını bilmiyorum bi pakette 3-4 tane filan vardı. kışa yakın bi zaman olduğundan dolayı sürekli yağmur kar çürür soğanlar çiçekte çıkmaz diye düşünmüştüm. ilkbahar aylarına girdikten sonra bir baktım çiçekler rengarenk çıkmaya başlamış :16:

Ben bauhaus'ta minik paketlerde satılan çiçek tohumlarından alıyorum balkonum için özellikle ilk bahar dikim olanlardan , açmayan olmadı şu ana kadar ...
İnşaalah bahçenizi istediğiniz gibi rengarenk çiçeklendirirsiniz, bizim için de fotograflarını çekin (;

zengarden'dan ben çok memnunum. şuana kadar sebze çiçek ne aldıysam hepsi çıktı. en güzel yanı ise bu gönderdikleri tohumlardan tekrar tohum üretebiliyorsunuz. yani hibrit değiller

Back
X