Kızlar gelinliğimi kiraladım ve üstüme göre diktiriyorum Denediğim modelde bir kaç değişiklik olucak; yakası kalp yaka olucak, hayal tül olucak omuzumda ve beli biraz yukarda birazcık daha aşağıdan olucak Umarım siz de beğenirsiniz
Kızlar gelinliğimi kiraladım ve üstüme göre diktiriyorum Denediğim modelde bir kaç değişiklik olucak; yakası kalp yaka olucak, hayal tül olucak omuzumda ve beli biraz yukarda birazcık daha aşağıdan olucak Umarım siz de beğenirsiniz Eki Görüntüle 1091863
Eki Görüntüle 1091865
Bel ve omuzda istediğin değişiklikler tam yerinde olmuş benzer çiçeklerden taç da yaptırabilirsin bence tatlı olur
ama daha ağır bi saç istersen taşlı taç tabi :)
Canım mecdiyeköy de profilo avm de gelinlikçiler var orda çiğdem gelinlikçide yaptırıcam Öneririm valla çok iyi insanlar ve malzemeleri de kaliteli Kiralıyorum canım ben ama bedene göre dikiliyor 2.400 tl
Bel ve omuzda istediğin değişiklikler tam yerinde olmuş benzer çiçeklerden taç da yaptırabilirsin bence tatlı olur
ama daha ağır bi saç istersen taşlı taç tabi :)
Kızlar gelinliğimi kiraladım ve üstüme göre diktiriyorum Denediğim modelde bir kaç değişiklik olucak; yakası kalp yaka olucak, hayal tül olucak omuzumda ve beli biraz yukarda birazcık daha aşağıdan olucak Umarım siz de beğenirsiniz Eki Görüntüle 1091863
Eki Görüntüle 1091865