• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Çiçek temalı Gelinliğim=))

tucess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
238
45
98
Kızlar gelinliğimi kiraladım ve üstüme göre diktiriyorum:ssz: Denediğim modelde bir kaç değişiklik olucak; yakası kalp yaka olucak, hayal tül olucak omuzumda ve beli biraz yukarda birazcık daha aşağıdan olucak :34::3: Umarım siz de beğenirsiniz :30::40:
$IMG-20140223-WA0001.jpg $IMG-20140223-WA0000.jpg

Cok tesekkurler kızlar :))) üstünde baska oynamaya gerek var mı?

Bel ve omuzda istediğin değişiklikler tam yerinde olmuş benzer çiçeklerden taç da yaptırabilirsin bence tatlı olur
ama daha ağır bi saç istersen taşlı taç tabi :)

kalp yaka ve bel kısmı aşağıya çekilince mükemmel olacak... mutluluklar peri gibi olacaksınız.:)

çok hoş bir gelinlik.. nerde ve ne kadar diktiriyorsun diye sorsam?B]

Canım mecdiyeköy de profilo avm de gelinlikçiler var orda çiğdem gelinlikçide yaptırıcam:52: Öneririm valla çok iyi insanlar ve malzemeleri de kaliteli :1: Kiralıyorum canım ben ama bedene göre dikiliyor 2.400 tl :34:

Bel ve omuzda istediğin değişiklikler tam yerinde olmuş benzer çiçeklerden taç da yaptırabilirsin bence tatlı olur
ama daha ağır bi saç istersen taşlı taç tabi :)

Ben de saçımı dağınık toplatıp cicekli taç veya canlı çicekle süslemek istiyorum :9:

Ben de saçımı dağınık toplatıp cicekli taç veya canlı çicekle süslemek istiyorum :9:

Canım fotoğraf çekiminde dağınık bırakıp çiçeklerle yarım taç yaptırtıcam galıba ben her an fıkır degıstırıyorum ama bakalım:1:

Nıkaha da oyle devam edıp nıkahtan sonra toplatıcam, kuafor bulamadım sanırım kuaforlerde seyyar çalışan bı kuaforle anlaşıcam bu gidişle :31:

Canım fotoğraf çekiminde dağınık bırakıp çiçeklerle yarım taç yaptırtıcam galıba ben her an fıkır degıstırıyorum ama bakalım:1:

Nıkaha da oyle devam edıp nıkahtan sonra toplatıcam, kuafor bulamadım sanırım kuaforlerde seyyar çalışan bı kuaforle anlaşıcam bu gidişle :31:

Bende malesef kuaför bulamadım:53: Benim içinde çok muhim kuaför :ssz: Öyle dediğin gibi mekana veya eve gelen kuaför daha pahalı oluyor malesef:40::18:

Back