- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 39
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
Bunlarda benim bebisler ALLAH sağlık verir de ins. büyüdüklerini görürüm
İnsinş nazar değmez çoooooooooooooooooooookkk güzel çiçeklerinnnnn
Atarlan süründür naz yap kolaymı hamilelik .Gece gece aşer kıymet bilsinkocacıklarMerhaba kızlaaar nasılsınızzz
nilay canım vallahi takvim yaptım ama yapmasa mıydım acaba daha doktora bile gitmedim çünkü
yaseminnnn ayy telgrafın da çok güzel ben a101de görmüştüm ama almadım çok sağlıksız gözüküyordu ama 2 hafta önce görmüştüm bi gidim bakim belki güzel gelmiştir ve kalmıştır inşallahbu arada arapsaçın çok tatlı yaaaaaaaa
laciii ve zeynepp kızlar napıonnnuuzz
benim çiçekler ölecek galiba ben gidene kadar ya
menekşelerim camın önündeydi kurumuşlardır belki de o güneşten yavrularım benim
miraaayyy çiçeklerin çok güzel maşallah yaa
nazife kız napıonn öğretmen hanım
bazı arkadaşları tanımıyorum ben yokken gelmişinizz ya sizler nasılsınız
bu arada hiç çekilmez bi hal aldım her şeye atarlanıyorum
Rabiacim ben bayaa yorgun oluyorum suaralar 23 nisan calismalarimiz olduğu için. Sen.nerelerdesin bebisle aran nasılMerhaba kızlaaar nasılsınızzz
nilay canım vallahi takvim yaptım ama yapmasa mıydım acaba daha doktora bile gitmedim çünkü
yaseminnnn ayy telgrafın da çok güzel ben a101de görmüştüm ama almadım çok sağlıksız gözüküyordu ama 2 hafta önce görmüştüm bi gidim bakim belki güzel gelmiştir ve kalmıştır inşallahbu arada arapsaçın çok tatlı yaaaaaaaa
sabah tesadüfen kanalı açtım orda gördüm, özürlü bi çift vardı bebeğin cinsiyeti açıklandı çok etkilendim bndeevet canım çok tatlı bi insan çok iyi herkese tavsiye ederim
bence çok iyi yapmışın cnm tekrar hayırlı olsunMerhaba kızlaaar nasılsınızzz
A
Atarlan süründür naz yap kolaymı hamilelik .Gece gece aşer kıymet bilsinkocacıklar
Rabiacim ben bayaa yorgun oluyorum suaralar 23 nisan calismalarimiz olduğu için. Sen.nerelerdesin bebisle aran nasıl
sabah tesadüfen kanalı açtım orda gördüm, özürlü bi çift vardı bebeğin cinsiyeti açıklandı çok etkilendim bnde
darısı başına zeynep ben inanıyorum sende anne olucaksın, belki ikizlerin olur ayyyyyy inşallah en kısa zmnda iyi hbrlerle gel bize :))))))
bence çok iyi yapmışın cnm tekrar hayırlı olsun
bnde 2. gebeliğimde çok tereddütte kalmıştım takvimi bile geç yapmıştım bu korkular çok normal bnde yaşadım bak kızım yanımda kavuştum çok şükür
Allahım nice 6 yıllar geçirmeyi nasip etsin. Biz tam 4 yilimizin dolduğu gün evlendik :) ama tamamen tesadüf oldu o günün olması.ayyy annem naz da yapılmıyor ki iş stresinden eşim de bana atarlanıyor , atarlı aile olduk çıktık
23 nisan neşe doluyor insan, bizim bu 23 nisanda eşimle 6 yılımız dolacak beraberliğimizin
ben de napim başka şehirlerde sürükleniyoruz
Allah tamamına erdirir inşallah canım dua ediyoruz bakalım hayırlısı olsun
ben demiştim bu hafta satışa çıktı diyekızlaaaar telgraf aldıımmm dayanamadım yaa
çok güzel gözükmüştü gözüme ama poşetini çıkarınca bisürü dalı kırıkmış ya
size fotosunu atayım nasıl gözüküyor bi bakın kızlar ben anlamadım fazla
yaprakları bu kadar canlı değil flashla çektiğim için canlı çıkmış
evet canım bende çok etkilendimsabah tesadüfen kanalı açtım orda gördüm, özürlü bi çift vardı bebeğin cinsiyeti açıklandı çok etkilendim bnde
darısı başına zeynep ben inanıyorum sende anne olucaksın, belki ikizlerin olur ayyyyyy inşallah en kısa zmnda iyi hbrlerle gel bize :))))))
bence çok iyi yapmışın cnm tekrar hayırlı olsun
bnde 2. gebeliğimde çok tereddütte kalmıştım takvimi bile geç yapmıştım bu korkular çok normal bnde yaşadım bak kızım yanımda kavuştum çok şükür
ohhh darısı bana renkli yokmuydu kısssskızlaaaar telgraf aldıımmm dayanamadım yaa
çok güzel gözükmüştü gözüme ama poşetini çıkarınca bisürü dalı kırıkmış ya
size fotosunu atayım nasıl gözüküyor bi bakın kızlar ben anlamadım fazla
yaprakları bu kadar canlı değil flashla çektiğim için canlı çıkmış
sağol canım benimmiray çiçeklerin harika maşallah 41 kere, her çeşitten var nerdeyse ve hepsi maşallah çok sağlı ve bakımlı görünüyorlar, çokta özenli dikmişsin hepsini seni çok çok tebrik ediyorum, inan göz banyosu yaptım onlara bakarken sanki. o mor çiçekli olan begonvil sanırım o bir büyüsün aman Allahım görsel şölen olacak.
rabiaa oyy yerim senin telgraf çiçeğini ben hyırlı olsun, gayet sağlıklı görünüyor, flaş ile çekilince ne güzel simli simli çıkmış yaprakları. krılan yerleri için hiç üzülme çünkü kırılan dalı toprağa dik tutar, nazlı bir çiçek değil çok seviyorum o yüzden ben.
zeynebim Allahım sana sağlıklı bir evlat versin inşallah seni çok olumlu pozitif görüyorum bu harika bir durum, bence bu işte en baş önemli unsur moral zaten.
nilayım Allah kolaylık versin inşallah bran evvel mutfak işi biterde rahatlarsın. inan bugün 2 defa çiçekçiye gittik , annemler bahçe için çiçek alacaktı fide alacaktı filan. okadar 100lerce çiçeğe baktım baktım sadece 1 tane çiçek aldım. kendime şaşırdım kaldım, eşimde şaşırdı kaldı, ee napim dedim evde yer kalmadı koyacak :)) yeni aldığımıda yarın resmini çekerim rengi çok hoşuma gitti sukulent cinsi sanırım çok açık yeşil bir bitki. 3.5 tl :)
nazifem Allah yardımcın olsun inşallah alnının akıyla atlatırsın 23 nsan gösterilerini.
laciiiii ayyy hala saksı alamadım yarın alsam yaaa menekşelerimi her gördükçe seni hatırlıyorum varya, resmen seni menekşelerim ile bütünleştirdim :)))
flores kuzum nerdesin bak 1 tane sukulent aldım yarın inşallah resmini ekliycem bunun adını sen bulursun ancak bana, satan yer bilmiyordu...
oyyy cnm bnm helal hoş olsun güle güle büyüt çimlerininilayyy senden gelen tohumların hepsi filizlenmişti biliyorsun, yarısını bahçeye ektim bir tatlı oldularki sorma, yarın resmini çekeyimde gör, böyle dantel işler gibi düzenli şeklde ektim. komşulara da küçük saksılara ekip verdim çok memnun oldular,aynı zamanda kendi saksımdakilerinde aralarını açarak yeniden düzenledim balkonumda da yetişsinler istedim. yani bir bereketli ki o tohumlar bukadar olur. Allah razı olsun senden kuzum, ilk defa tohumdan fide elde ettim senin sayende .
Ayy tesekkur ederim canım valla güneşte kapkara oldum iyice.miray çiçeklerin harika maşallah 41 kere, her çeşitten var nerdeyse ve hepsi maşallah çok sağlı ve bakımlı görünüyorlar, çokta özenli dikmişsin hepsini seni çok çok tebrik ediyorum, inan göz banyosu yaptım onlara bakarken sanki. o mor çiçekli olan begonvil sanırım o bir büyüsün aman Allahım görsel şölen olacak.
rabiaa oyy yerim senin telgraf çiçeğini ben hyırlı olsun, gayet sağlıklı görünüyor, flaş ile çekilince ne güzel simli simli çıkmış yaprakları. krılan yerleri için hiç üzülme çünkü kırılan dalı toprağa dik tutar, nazlı bir çiçek değil çok seviyorum o yüzden ben.
zeynebim Allahım sana sağlıklı bir evlat versin inşallah seni çok olumlu pozitif görüyorum bu harika bir durum, bence bu işte en baş önemli unsur moral zaten.
nilayım Allah kolaylık versin inşallah bran evvel mutfak işi biterde rahatlarsın. inan bugün 2 defa çiçekçiye gittik , annemler bahçe için çiçek alacaktı fide alacaktı filan. okadar 100lerce çiçeğe baktım baktım sadece 1 tane çiçek aldım. kendime şaşırdım kaldım, eşimde şaşırdı kaldı, ee napim dedim evde yer kalmadı koyacak :)) yeni aldığımıda yarın resmini çekerim rengi çok hoşuma gitti sukulent cinsi sanırım çok açık yeşil bir bitki. 3.5 tl :)
nazifem Allah yardımcın olsun inşallah alnının akıyla atlatırsın 23 nsan gösterilerini.
laciiiii ayyy hala saksı alamadım yarın alsam yaaa menekşelerimi her gördükçe seni hatırlıyorum varya, resmen seni menekşelerim ile bütünleştirdim :)))
flores kuzum nerdesin bak 1 tane sukulent aldım yarın inşallah resmini ekliycem bunun adını sen bulursun ancak bana, satan yer bilmiyordu...
Çoook teşekkür ederimmiray çiçeklerin harika maşallah 41 kere, her çeşitten var nerdeyse ve hepsi maşallah çok sağlı ve bakımlı görünüyorlar, çokta özenli dikmişsin hepsini seni çok çok tebrik ediyorum, inan göz banyosu yaptım onlara bakarken sanki. o mor çiçekli olan begonvil sanırım o bir büyüsün aman Allahım görsel şölen olacak.
Bende hepinizi kendimle bütünleştitdimmiray çiçeklerin harika maşallah 41 kere, her çeşitten var nerdeyse ve hepsi maşallah çok sağlı ve bakımlı görünüyorlar, çokta özenli dikmişsin hepsini seni çok çok tebrik ediyorum, inan göz banyosu yaptım onlara bakarken sanki. o mor çiçekli olan begonvil sanırım o bir büyüsün aman Allahım görsel şölen olacak.
aynı apartmanda olsaydık binamızın adınıda çiçek ismi koyardık kesinBende hepinizi kendimle bütünleştitdimaynı apartmanda olsak .