Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoğu kişi bayat demiş yorumlarda bende anneme göndermeyi istiyorum birde bayat çıkarsa rezillik olmasın diye tereddüt ediyorum .Bana gül buketi kek kurabiye gelmişti haaarika idi. Güvenip sipariş verebilirsiniz.
Şu an nasıldır inan bilmiyorum ama hiç hayat değildi hele cupcake gibi olan harikaydı bana gelende. Şansa mı denk geldi acabaÇoğu kişi bayat demiş yorumlarda bende anneme göndermeyi istiyorum birde bayat çıkarsa rezillik olmasın diye tereddüt ediyorum .
Aslında sipariş vermeden bilinmez bende sipariş verince anlarım artık teşekkür ederim canım.Şu an nasıldır inan bilmiyorum ama hiç hayat değildi hele cupcake gibi olan harikaydı bana gelende. Şansa mı denk geldi acaba
Iyice araştırmak lazım ozmn teşekkür ederim .Ben çok almışımdır, hiç bayat çıkmadı. Anladığım kadarıyla bir kaç mağaza var orada da yorumlara bakıp sipariş edebilirsiniz.
Denemeden bilemicem sanırım insaAllah şansıma güzel gelirbulunduğunuz şehrede bağlı bence . Küçük şehirde sipariş vermiştim çiçek siparişiydi berbat halde geldi.
inşallahDenemeden bilemicem sanırım insaAllah şansıma güzel gelir
Özellikle not etsem paketin sağlamlığı ve çikolataların tazeliği hakkında bayat olmaması icin dikkate alırlar heralde .Daha yeni geldi çikolata. Çok lezzetli. Keklerde de bi sıkıntı yaşamadık bugüne kadar.
Ayy bana esim cok gonderir hepsi cok güzel bence ozellikle çikolatalarıKizlar çiçek sepetinden Cikilota siparişi verip memnun kalan var mi?
Hediye olacak .
Sanırım bu bayat yada kötü gelmesi istisna bende merak ediyorum tadlarını hepsindede al bebisi var teşekkür ederim .:)Ayy bana esim cok gonderir hepsi cok güzel bence ozellikle çikolataları
Tek bir merkezden gelmedigi icin arada olabiliyordur bayat gelme olayi ama benim basima hic gelmedi ❤Sanırım bu bayat yada kötü gelmesi istisna bende merak ediyorum tadlarını hepsindede al bebisi var teşekkür ederim .:)
InsaAllah banada denk gelmez anneme gondericemTek bir merkezden gelmedigi icin arada olabiliyordur bayat gelme olayi ama benim basima hic gelmedi ❤
Özellikle not etsem paketin sağlamlığı ve çikolataların tazeliği hakkında bayat olmaması icin dikkate alırlar heralde .
Ben biraz daha düşüneyim ozmn burdan sipariş işini gözüm korkmaya başladı:))Pek sanmıyorum açıkçası :) Ellerindeki neyse onu yollarlar yine :)
Buyuksehirdeyiz canim Annem de bende aynı sehirdeyiz aslında çok yakınız birbirimize 5 dkkalik mesafedeyiz supriz yapmak istiyorum doğum günü yaklaştığı icin :)Bu aralar ben de araştırıyorum küçük şehirlere kargo ile yolladıkları için bayatlayabiliyormuş. Eğer anneniz büyük şehirdeyse bir şey olmaz