Nakış Çiçek şemaları yapımı

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

Arkadaşım hepsi o kadar güzelki, ellerine sağlık. Aradığım birçok modeli sayende buldum. Kızımın çeyizlerinde sizinde emeğiniz var. Birde sizden bir ricam var. hesap işi örnekerinide yayınlayabilirsen sevinirim. Örneklerinin bazılarını hesap işi tekniğiyle yapıyorum. tekrar teşşekkür ediyorum.

Arkadaşım hepsi o kadar güzelki, ellerine sağlık. Aradığım birçok modeli sayende buldum. Kızımın çeyizlerinde sizinde emeğiniz var. Birde sizden bir ricam var. hesap işi örnekerinide yayınlayabilirsen sevinirim. Örneklerinin bazılarını hesap işi tekniğiyle yapıyorum. tekrar teşşekkür ediyorum.

canım hesap işi dediğin hardenger denilen şey mi? ben tam bilmiyorum da...

Ya ben de etamin yapmak istiyorum ama hiç bilmiyorum nasıl öğrenirim sadece çarpı atmakla olmuyo galiba farklı şeylerde var dimi :KK43:((

hesap işi tekniği zikzak gibi yapılan türk iş tekniği, yani iki düz çizginin arasında bi yan çizgi, kanaviçe gibi x şeklinde değil ama kanaviçe gibi sayılan teknik, inşallah anlatabilmişimdir.

X