Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşım hepsi o kadar güzelki, ellerine sağlık. Aradığım birçok modeli sayende buldum. Kızımın çeyizlerinde sizinde emeğiniz var. Birde sizden bir ricam var. hesap işi örnekerinide yayınlayabilirsen sevinirim. Örneklerinin bazılarını hesap işi tekniğiyle yapıyorum. tekrar teşşekkür ediyorum.
Arkadaşım hepsi o kadar güzelki, ellerine sağlık. Aradığım birçok modeli sayende buldum. Kızımın çeyizlerinde sizinde emeğiniz var. Birde sizden bir ricam var. hesap işi örnekerinide yayınlayabilirsen sevinirim. Örneklerinin bazılarını hesap işi tekniğiyle yapıyorum. tekrar teşşekkür ediyorum.
hesap işi tekniği zikzak gibi yapılan türk iş tekniği, yani iki düz çizginin arasında bi yan çizgi, kanaviçe gibi x şeklinde değil ama kanaviçe gibi sayılan teknik, inşallah anlatabilmişimdir.