• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçek kokulu parfüm istiyorum..Sizce hangi parfümü tercih etmeliyim ?

of cok kararsız kaldım hangisini secsem :S . . Böyle buram buram çiçek kokmak istiyorumm

ya bunlar olursa iyi olur . . çiçeksi olarak bunlar hoşuma gitti başka önerebilceğnz varmı çiçek gbi kokan parfüm ? :53:

Ben kullanmıyorum ama çiçeksi koku olarak görevliler PRETTY'i öneriyorlar.
JADORE,PLEASURES,ANAİS ANAİS önerebilirim.Ama dediğim gibi kullandığım parfümler değiller.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

BEYOND PARADİSE için de bazı bloglarda ilk sıkıldığında yoğun yasemin kokusu yüzünden biraz ağır gelebildiğini,koku oturunca çok daha hoş olduğunu,alışmak gerektiğini okudum.Çok fazla kalıcılık beklememek gerektiği de yazıyordu.Bence teninde hangisi daha hoş durduysa onu al derim ben.

bu baktıklarının arasında buram buram ççek kokan envy me var ama biraz ağır gelebilir beyaz tenliysen ben de beyaz tenliyim hiç vazgeçmediğim escda collection var 10 yıldır kullanıyorum . şimdilerdede DG light blue kullanıyorum arada bir oda güzelleşr bekledikçe.
ve noa çok güzel bir kokudur kremsi hafif ama kalıcı ;)

sana bayıldığım çiçeksi bir parfüm önereyim:) benim favori parfümlerimden

estee lauder pleasures intense:) aslında pleasures serisinin geneli çiçekli ama bu bambaşka:)

gucci flora vardı jadore var h.posion da vardı beyaz şişeli :28: aklıma bnlar geldi

Back