Bir insana yasindan dolayi saygi gosterilmesi gerektigini hicbir zaman anlayamadim.
Beni taslayabilirsiniz sorun yok. Yasli insanlari sevmiyorum. Cocukken de sevmezdim.
Otobuse binersin arkadan baston ile ittirirler.
Metroda hastasindir ayakta duracak halin yoktur, tek istegin eve gitmektir, basin fir fir donuyordur. Kendisi gezmekten gelmistir. Işten cikis saatinde metroya binecegi tutar. Basinda dikilir , yer vermezsen herkesin icinde bagirir.
O her zaman haklidir. Yaslidir.
30 sene once bulgaristandan getirdigi abajuru pis kullanilamayacak durumda esyalari atmaz apartmanin ortak catisini sahiplenir , sen oraya gecici sureligine 2 fayans koyarsin kiyameti kopartir. cimri kadin 8.kattan asagiya dusen bir adet camasir mandali icin ortaligi yikar yukari cikarmani ister. Yapmazsan saygisiz genc olursun. Burusuk bir acayip kokan ellerini zorla opturmeye calisir. Gelininin mutfakta kullandigi yağa isaret koyar kalemle. Ne kadar kullandi diye.
Ekmek alirken yere dusen ekmekleri dolaba geri koyarlar.
Kendileri bagira bagira konusur. Biz yukarida azicik supurge acsak kiyameti koparir baston ile vurur. Eve esin disinda bir erkek geldiginde, esinin yolunu keser kocasiyla. Seni sikayet eder.
Yaslilardan nefret ediyorum.
Hayir efendim ben boyle olmayacagim. Yaslandigimda tum gencler beni sevecek. Kimseye eziyet etmeyecegim..Beni gorunce yollarini degistirmeyecekler. Ayagimda spor ayakkabi uzerimde kot pantolon , hic bir genci azarlamayacagim.