• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çiçek çiçek bi parfüm arıyorumm. :)

çiçek kokusu seven en güzel genç kız kokusu anais anais BENCE.böyle teninde durdukça daha da misler gibi oluyo bahar gibi hissediyorsun kendini.dp den tabii orjinalinden farkı yok.denemeye değer derim.

senin aradığın parfüm chloe , tomrcuk sarmaşık güleri gibi kokuyor.

kulağa çok hoş geliyor ya, bakıcam mutlaka. :)

çiçek kokusu seven en güzel genç kız kokusu anais anais BENCE.böyle teninde durdukça daha da misler gibi oluyo bahar gibi hissediyorsun kendini.dp den tabii orjinalinden farkı yok.denemeye değer derim.

dp'de var mı yani, tamam bakarımona da. eğer öyleyse mutlaka alırım. :))

Canım cecile iris i dene :34: Ben bayılıyorum o kokuya eminim sende beğenirsin :))

canım yeşil olan mı o? :))

Merhabalar, 17 yaşındayım. Çiçek kokusu arıyorum. Ama bi türlü istediğim gibi bulamıyorum.
yumuşacık, çiçeksi, insanın kokladıkça koklayası gelen bi parfüm istediğim. :16:
biraz da parfüm hastalığım var, günü her saati muhakkak fıslatırım. :12:

Lacoste - pour femme ve calvin klein- u2 çok hoşuma gitti ama emin de olamadım. Tenimde nasıl kokar vs.. :44:
Şuanda incandessence kullanıyorum.
Beyaz tenliyim, cildim yağlı.
Önerilerinizi bekliyorumm. :81::)

sana cok begenecıgınden emın oldugum bir parfum onerebilirim Hypnose Senses Lancome un parfumu ben piyasaya cıktıgından beri bu parfumu kullanıyorum tamda dediğin gibi cicek cicek mis bir koku :)ben vazgeçemedim.. mutlaka denemelisin

Son düzenleme:
sana cok begenecıgınden emın oldugum bir parfum onerebilirim Hypnose Senses Lancome un parfumu ben piyasaya cıktıgından beri bu parfumu kullanıyorum tamda dediğin gibi cicek cicek mis bir koku :)ben vazgeçemedim.. mutlaka denemelisin

Lancome'da 1 tane Hypnose var ama, ondan mı bahsediyosun?

Evet yeşil canikk :)

tamam denicem onu hemen, yarın bakabilirim hattaa. :))

Noa - Çiçek ama daha pudramsı. Beğendim
Armani She - En sevdiğim parfümlerden biridir.
Givenchy Very Irresistible - Çiçek özellikle gül kokusu. Bunu kullandığımda adını soran çok olmuştu.
Burberry London - Orjinalini bilmiyorum ama DP dekini kullanamadım. Şişe yarılanmadan çöpe gitti.

armani she çok hoş gerçekten dee. :31: biraz daha araştırıcam daha iyisini bulamazsam tek yol armani gibi. :D
burbery london DPdekini beğenmedim ben de.

givenchy "very irresistible" için çiçek kokusu deniyo

bu kokuyu beğenemedim ben ya. orjinalini koktum üstelik ama. ı ı sevemedim.

Canım cecile iris i dene :34: Ben bayılıyorum o kokuya eminim sende beğenirsin :))

iris fresh bi koku gerçekten de. ama tam olarak aradığım bu değil canım. :)

Bende bu ara çiçek kokusuna sardım :)

Biraz ağır olsun diyorsan ; Estee lauder beyond paradise

Hafif olsun diyorsan ; Estee lauder pleasures ( Bu kokuyu çok övüyorlar çiçek kokusu olarak ama bende denemedim en yakın zamanda deniycem.. ) Bide Gucci Eny çok güzel :69:

Back