• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çiçek çiçek bi parfüm arıyorumm. :)

Felix_Felicis

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
4.514
7.490
358
Merhabalar, 17 yaşındayım. Çiçek kokusu arıyorum. Ama bi türlü istediğim gibi bulamıyorum.
yumuşacık, çiçeksi, insanın kokladıkça koklayası gelen bi parfüm istediğim. :16:
biraz da parfüm hastalığım var, günü her saati muhakkak fıslatırım. :12:

Lacoste - pour femme ve calvin klein- u2 çok hoşuma gitti ama emin de olamadım. Tenimde nasıl kokar vs.. :44:
Şuanda incandessence kullanıyorum.
Beyaz tenliyim, cildim yağlı.
Önerilerinizi bekliyorumm. :81::)

Dior Pure Poison
Dior Jadore bu iki parfümüde kullandım ve güzel çiçek kokuları.
Birde Nini Ricci Premier Jour a bir bak istersen yaşına daha uygun .Yumuşak çok güzel bir kokusu var.

mahrum, meyveli kokularla aram iyi olamadı ama en beğendiğim diyosan bakarım tabi ki. :))

emotion78, evet dior pure posion ismini çok duymaya başladım ben de. Merak ediyorum. Ninni Ricci Premier Jour ise ilk defa duydum. Nerelerden bulabilirim? Sakarya'da yaşıyorum ben de.. :)

kukuriku, amor amor u kullandım yaklaşık 1 sene kadar.. Hala duydukça içim gider. :31: ama farklı kokular istiyorum. :)

lolita19 bu dediğin parfüm 212 sexy mi yoksa başka mı?

eselif ben de açık almayı düşündüm ama orada sıktığım koku ile bikaç gün sonraki koku birbirini tutmuyo gibi geliyo bana. Çok beğenerek aldığım parfümleri atmak zorunda kaldım. Ama onu da denicem, zaten pazartesi gitmeyi düşünüyorum çarşıya bakıcam. :))

​avonun tomorrov unu dene tavsiye ederim ilgini çekecektir.ben ne zaman o parfümü sıksam birileri muhakkak parfümünün adı ne diyorlar.​

Cansu strawberry den bakabilirsin. Ayrıca ben bir dönem D&P den kullanmıştım. Kokusu orjinaline oldukça yakın. (DP nin sitesine baktım Sakarya da var.)

Hmm anladım :)
Peki dp'de başka kullanıp beğendiğin parfüm var mı aynı koku tarzlarında?

Noa - Çiçek ama daha pudramsı. Beğendim
Armani She - En sevdiğim parfümlerden biridir.
Givenchy Very Irresistible - Çiçek özellikle gül kokusu. Bunu kullandığımda adını soran çok olmuştu.
Burberry London - Orjinalini bilmiyorum ama DP dekini kullanamadım. Şişe yarılanmadan çöpe gitti.

Armani She'nin adını çok duydum ona muhakkak bakıcam. :)
Givenchy Very Irresistible ilk defa duyuyorum ama gül diyosan onu da severim eminim. :)

Calvin Klein nasıl peki dp'de?

Back