• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Christian Dior Addict hakkında düşünceleriniz neler?

ben klasik olanının orjinalini yazın gece kokusu olarak kullanmaya başladım. kışın gece gündüz kullanılabilir. ben aslında ağır olabileceği düşüncesiyle denemzdim bile ama denediğimde gerçekten aşık oldum.zarif seksi kadınsı ve bence ağır değil. hani bazı parfümler vardırda başağrısı falan yapar bende (angel,weekend,guccı rush ,dior poision) onlar gibi değil çok asil. eşimde ağır koku sevmez ama bu kokuyu çok sevdi.bu tabi benim fikrim sen yinede bir de teninde dene zaten çok pahallı bir parfüm eğer hoşlanmayacaksan parana yazık olmasın.

bende de klasik olan var...gerçekten kalıcı güzel bir koku..ama ben sadece kışın kullanıyordum..
yazın ağır gelebilir diye... bazı insanlar kullandığınız parfüm kokusuna olumsuz tepki verdiğinde insan çok huzursuz oluyor...
o yüzden yazın ağır mı kaçar acaba düşüncesiyle kullanmıyordum..fakat şimdi yaz akşamları için bende denicem bakalım nasıl durucak bende.. umarım güzel olur... :21:

ben de esimin farketmesi ve begenmesi ile almistim. Dior Addict/ Eau Fraiche olanini. Oldukca hafif versiyonu. Bence de kadinsi bir koku.
Bir koca sise bitirdim. Esim yanimda olup cok begendigini soylemese belki onu es gecebilirdim. Bir daha almadim gerci. Belki digerlerini tekrar deneyebilirim.. Dior addict 2 da fena degildi diye hatirliyorum. Cocuk kokusu kesinlikle degil ;)

ilk sayfadan itibaren bugune kadar kullandıgım kokulara yorum yazıyordum ki addict karşıma cıktı çok sevmeyerek almıştım bunu hatta o gun bi cok kokuyu birbirine karıştırmıştım ama daha sonra en yakın arkadasım erkektir, onun hayran kalmasıyla kullanmaya basladım arkadaslarım cok sevıyor bide cok asırı fenomen bı koku olmadıgı için seninle özdeşiyo kokunun sahibi gibi oluyorsun=)

Beni bu forumda tanıyanlar Addict'e nasıl hasta olduğumu bilirler..

Asla sahtesine , açığına elim gitmedi yıllardır.. Benim olacaksa orijinali olacak ,dedim ve çok şükür nihayet ünlü alışveriş sitelerinden birinde geçen hafta giren indirimle 250 liraya alabildim..

Çok sevinçliyim.. sıkmaya kıyamadım hala.. :)

^ 250 tl kac ml lik icin?? Ben yurddisinda yasiyorum.
Fiyati cevirince euroya bile cok geldi yaa.

Bu arada bende dior addict shine kullaniyorum.
Cok guzel fresh koku.

Son düzenleme:
:) wallahi ben 250 tl ye bulunca üstüne atladım.. bu fiyat 100 ml. için..
tekin acarda da Boyner mağazalarında da Sevilde de 300- 310 tl arasında fiyatları kaç aydır .. o sebeple 250 bir nebze ucuz geldi..

ben shine 4 sene önce kullandım , daha doğrusu d. günümde hediye geldi, addict seviyorum diyince o zannetmiş arkadaşım sağ olsun,onu almış.yaza giden fresh bir koku spor tatlı bir tarzı var..

benim manyağı olduğum koku lacivert şişeli klasik ADDICT. 100 ml. 3.4 fl.OZ.

fiyatın esans oranından ötürü yüksek olduğunu düşünüyorm,1.7 olanlar var bazılarında , bu 3.4 sanırım bu etkili..

Eklentiler

• $dior.png
    $dior.png
    5,1 KB · Görüntüleme: 113
Back