• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'nin yeni umudu Metin Feyzioğlu

Yahuu o %50 değil miydi hani zor tuttukları (neyse yüzdelerle çok ilgilenmiyorum)
Sen cididi ciddi sadece bir partiyi destekledikleri için mi koyun dendiğini düşünüyorsun?
Sanıyorum iktidar partisini desteklemeyenlere çapulcu, vandal, v.b söylentileri işitmediniz sanıyorum.
Her dönem iktidar şak şakçılar vardı, bu dönemde var bundan sonrada olacak eminim :) yani kitidar ne yaparsa yapsın herşeyi kabul eden,sesini çıkartmayan sesini çıkartmadığı gibi birde yapılan her yanlışı savunan insanları diyorum.
Napsınlar başka bir halka mı oynasınlar :)

arkadaşlar gezi olayları döneminde sosyal medyayı çok sık takip ettim ve akpli olan ya da gezi hareketne katılan herkes bu tarz söylemlere maruz kaldı
akpye oy verenlere makarnacı kömürcü koyun demek ne kadar yanlışsa gezicilere vandal çapulcu vs demek te o kadar yanlış
bunları söylerken tüm topluluk kötülenmiş oluyo birileri yanlış şeyler yaptı diye hepsini toplu olarak kötüleyemeyiz
lütfen bu tarz kötü sözleri birbirimize layık görmeyelim
toplum olarak birbirimizden nefret eder hale geldik bu sebeplerden

herkesin kendince düşüncesi inancı siyasi görüşü var kimse akpye oy verdi diye koyun olamaz ya da chp ye oy verdi dinsiz ilan edilemez herlese saygı duyalım lütfen
bunu normal görmenizi gerçekten anlayamadım ve yakıştıramadım
herkes kendi görüşünü birbirini aşağılamadan hakaret etmeden söyleyebilir diye düşünüyorum

arkadaşlar gezi olayları döneminde sosyal medyayı çok sık takip ettim ve akpli olan ya da gezi hareketne katılan herkes bu tarz söylemlere maruz kaldı
akpye oy verenlere makarnacı kömürcü koyun demek ne kadar yanlışsa gezicilere vandal çapulcu vs demek te o kadar yanlış
bunları söylerken tüm topluluk kötülenmiş oluyo birileri yanlış şeyler yaptı diye hepsini toplu olarak kötüleyemeyiz
lütfen bu tarz kötü sözleri birbirimize layık görmeyelim
toplum olarak birbirimizden nefret eder hale geldik bu sebeplerden

herkesin kendince düşüncesi inancı siyasi görüşü var kimse akpye oy verdi diye koyun olamaz ya da chp ye oy verdi dinsiz ilan edilemez herlese saygı duyalım lütfen
bunu normal görmenizi gerçekten anlayamadım ve yakıştıramadım
herkes kendi görüşünü birbirini aşağılamadan hakaret etmeden söyleyebilir diye düşünüyorum

Ben bunu normal gördüğümü söylemedim. Hatta aksine yanlış olduğunu vurguladım.
Geziye bizzat gidenlerdendim AKP'ye oy verdiğini bildiğim ve Gezi olayındada hükümeti destekleyen kapı komşum Taksime gidenlerin hepsi gebersin inşallah dedi. Ne o gün ne de bu gün gram nefret etmedim komşularımızdan. Hala soframa buyur eder hallerini hatırlarını sorar, zor günlerinde yanlarında olmaya çabalarım.
Sizinde dediğiniz gibi hepsi kötü benzetmeler ama yanlışa yanlış demeyip inadına savunan insanlara bazı durumlarda tahammülüm azalıyor bu sadece siyasette değil normal hayattada böyledir.
Umarım düşüncelerimi anlatabilmişimdir.

ben de anlamadım neden chpye mal edildiğini
bu ülkede ne yapılsa bi parti kendine pay çıkarmaya çalışıyo
barolar birliği başkanı sonuçta tabiki bu tarz girişimlerde bulunacak

neden sadece chp ye mal ediyorsunuz ki? bence şu an türkiye de çok büyük bir kesimin beklediği bir işe girişti.. pek çok masum insan için umut oldu tekrar.. yapılanlar gibi düşünceler bile insafsızca hatalı... umarım giriştiği bu davada bir sonuç alır..

chp ye mal olur cünkü metin beyin chp ile iliişkisi son derece ortada:34:

Kimden gelirse gelsin, artık düzgün bir insan gelsin. Akp zaten fiyasko da, sanki Kılıçdaroğlu ak kaşık mı?
Ben partiden çok insana bakıyorum. Her partide düzgün ve yamuk insanlar var.
Ülkemizin dürüst insanlara ihtiyacı var, umudumu kaybetmiyorum. Düzgün biri gelecek. İnşallah.

Back