• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'nin yeni umudu Metin Feyzioğlu

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
Son dönemde CHP'nin lider arayışında öne çıkan isim olarak anılan Mustafa Sarıgül taban tarafından istenilen kabulü göremedi.

Sürekli Sarıgül'ün kendisinden bahsedip egosunu öne çıkartması bir liderde olması gereken en önemli özelliklerden biri olan mütevazılığın Sarıgül'de olmadığını ortaya çıkarttı.

Bununla birlikte elle tutulur bir seçim stratejisi ve projeler de sunmayan Sarıgül kafalarda soru işareti oluşmasına sebep oldu.

KAMUOYUNUN POPÜLER İSMİ FEYZİOĞLU
Son dönemde ise CHP'nin lider arayışını umutlarından bir isim öne çıktı. O da Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu.

BAŞBAKAN'LA BİREBİR GÖRÜŞEN İSİM
Feyzioğlu geçtiğimiz hafta Dolmabahçe'de Başbakan'la Ergenekon ve Balyoz davaları ile ilgili bir görüşme yaptı. Bu görüşmenin neticesinde davaların yeniden şekillenmesi bekleniyor.

CHP'NİN YENİ UMUDU
Yani Feyzioğlu Sarıgül gibi sürekli kendisinden bahsetmek yerine icraatlarla toplumda tıkanan noktaları açmak için çaba sarfeden bir isim olarak öne çıkıyor.

Konuşmasıyla ve ortaya koyduğu fikirleriyle Akil Adam portresi çizen Feyzioğlu akıllara "Feyzioğlu CHP'nin yeni umudu neden olmasın?" sorusunu getirdi.
ensonhaber.com

seçimlerden sonra Sarıgül elindekinden de olunca , Kılıçdaroğlu bu mağlubiyetten sorumlu tutulunca Metin amcama çok iş düşecek

şu an Haber Türk te Fatih Altaylının konuğu ve kurduğu cümle şu : "Bizden halk haz ediyor." Halka oynadığına göre amaç belli :ssz:

Yahu bu halk, daha düne kadar Basbakana % 60 a kadar destek verdikleri icin koyun ilan edilen halk degil mi:))

Bu güne kadar baska partilere oy veren yada referandumda destek vermeyen kisilere bir hakaret edildigini duymadim ama AKP ye, hükümete, referanduma destek veren halk koyun oldu, bidon oldu makarnaci oldu, olduda oldu:)

Simdi o halka oynamak ne kadarda igreti duruyor:)

Cok sukur ayaz bebek ve daha milyonlarca masumun yetimin hakkina giren, Turkiye belki de dunya tarihinin en buyuk soygununu yapan insanlari savunmuyorum
Hirsizligi desteklemek yerine namusumla ölmeyi tercih ederim bogazimdan gecen helal ekmegimle cok sukur
Cunku tam tersi cidden cok igreti cok zorlama duruyor

Metin Feyzioglu nun babasi Turhan Feyzioglu, 1980 darbesi sonrasinda Kenan Evren tarafindan 5 saatligine Basbakan yapilmisti.

Babasinin siyasi hayati malum, sanirim oglunun siyasete atilmasida bir hüsranla sonuclanir.

feyzioğlu babası tarafından değil dedesi tarafından büyütülmüştür
annesini doğumundan 2 saat sonra kaybetmiştir
dedesi ve ninesini anne baba olarak bilmiştir
yıllar sonra gerçek babasını tanımıstır
ölene kadar da dede ve ninesine anne baba demeye devam etmiştir
yani babası ile feyzioğlunu bütünleyip yoruma gitmek yanlıs olur
cünkü asıl babası sandığı kişi dedesidir

Metin Feyzioglu nun babasi Turhan Feyzioglu, 1980 darbesi sonrasinda Kenan Evren tarafindan 5 saatligine Basbakan yapilmisti.

Babasinin siyasi hayati malum, sanirim oglunun siyasete atilmasida bir hüsranla sonuclanir.

Nasıl bir düz mantıktır bu yahuu :) Bu günkü cumhurbaşkanının, başbakanın, bakanların babaları hep siyasetçi miydi sormak istedim.

Yahu bu halk, daha düne kadar Basbakana % 60 a kadar destek verdikleri icin koyun ilan edilen halk degil mi:))

Bu güne kadar baska partilere oy veren yada referandumda destek vermeyen kisilere bir hakaret edildigini duymadim ama AKP ye, hükümete, referanduma destek veren halk koyun oldu, bidon oldu makarnaci oldu, olduda oldu:)

Simdi o halka oynamak ne kadarda igreti duruyor:)

Yahuu o %50 değil miydi hani zor tuttukları (neyse yüzdelerle çok ilgilenmiyorum)
Sen cididi ciddi sadece bir partiyi destekledikleri için mi koyun dendiğini düşünüyorsun?
Sanıyorum iktidar partisini desteklemeyenlere çapulcu, vandal, v.b söylentileri işitmediniz sanıyorum.
Her dönem iktidar şak şakçılar vardı, bu dönemde var bundan sonrada olacak eminim :) yani kitidar ne yaparsa yapsın herşeyi kabul eden,sesini çıkartmayan sesini çıkartmadığı gibi birde yapılan her yanlışı savunan insanları diyorum.
Napsınlar başka bir halka mı oynasınlar :)

feyzioğlu babası tarafından değil dedesi tarafından büyütülmüştür
annesini doğumundan 2 saat sonra kaybetmiştir
dedesi ve ninesini anne baba olarak bilmiştir
yıllar sonra gerçek babasını tanımıstır
ölene kadar da dede ve ninesine anne baba demeye devam etmiştir
yani babası ile feyzioğlunu bütünleyip yoruma gitmek yanlıs olur
cünkü asıl babası sandığı kişi dedesidir

Ama genlerini babadan aldı diye cevabı yapıştırır şimdı keşke paylaşmasaydın bu ayrıntıyı ki muhtemelen okumuştur ama napalım :31:

Ama genlerini babadan aldı diye cevabı yapıştırır şimdı keşke paylaşmasaydın bu ayrıntıyı ki muhtemelen okumuştur ama napalım :31:

Yahuu arkadaşlar bunun babayla, dedeyle genlerle ne alakası var :D Osmanlı dönemine mi döndük babadan oğula :D herkes babasının yaptığı işimi yapıyor sanki biraz anlamsız bir konu çok güldüm.:9:
Yani babası şu dedesi bu diye açıklama bile yapılmış yahuu :)

aaa bu ayrıntıyı hiç bilmiyordum şaşırdım açıkçası ben baraolar birliği başkanını destekliyorum çok doğru haklı konuşuyor kim ne derse desin gerçekler çıksın ortaya dün hüseyin çelik konuşuyor umut oılması nergenekonculara diye inşallah zamanı gelince adalet onlardan yana da olacak

yaa bu ülkede adalet kimlerin eline kaldı guguk devleti olduk vallla başbakan oturmuş ilk işim hsyk yı denetlemek diyor halkın seçimiyle gelen bir irade nasıl yargıya müdahale edebilir geldiği taban belli bu adamın siyasi bir mahlık ne beklenir bundan nasıl yararlı bir iş beklenir yol yaptım yol yaptım sen yolsuzluk yaptın

Yahuu arkadaşlar bunun babayla, dedeyle genlerle ne alakası var :D Osmanlı dönemine mi döndük babadan oğula :D herkes babasının yaptığı işimi yapıyor sanki biraz anlamsız bir konu çok güldüm.:9:
Canim aslinda aciklama yapmamin sebebi burayi okuyup yanlis fikir sahibi olacak bir kisiyi bile engellemek istemem
Bu topik malesef boyle weisin yazisi Huseyin Celik in dunki aciklamalarinin birebir aynisi :))
Ama dogru seyler degil
İste mune israrla kaynak gosterin diye soylemiyor
Yalan yanlis bilgi karmasasi goturuyor ortaligi

Napsakki:))

babası katil olanlara potansiyel katildir gözüyle bakmaktan farklı değil bu zaten:)

Son düzenleme:
Canim aslinda aciklama yapmamin sebebi burayi okuyup yanlis fikir sahibi olacak bir kisiyi bile engellemek istemem
Bu topik malesef boyle weisin yazisi Huseyin Celik in dunki aciklamalarinin birebir aynisi :))
Ama dogru seyler degil
İste mune israrla kaynak gosterin diye soylemiyor
Yalan yanlis bilgi karmasasi goturuyor ortaligi

Napsakki:))

Canım ben senin amacını çok iyi anladım yaptığın çok doğru yanlışları sabır ve sukunetle açıklayabilirsek bir şeyler düzelir, değişir belki :3:

neden sadece chp ye mal ediyorsunuz ki? bence şu an türkiye de çok büyük bir kesimin beklediği bir işe girişti.. pek çok masum insan için umut oldu tekrar.. yapılanlar gibi düşünceler bile insafsızca hatalı... umarım giriştiği bu davada bir sonuç alır..

neden sadece chp ye mal ediyorsunuz ki? bence şu an türkiye de çok büyük bir kesimin beklediği bir işe girişti.. pek çok masum insan için umut oldu tekrar.. yapılanlar gibi düşünceler bile insafsızca hatalı... umarım giriştiği bu davada bir sonuç alır..

ben de anlamadım neden chpye mal edildiğini
bu ülkede ne yapılsa bi parti kendine pay çıkarmaya çalışıyo
barolar birliği başkanı sonuçta tabiki bu tarz girişimlerde bulunacak

Back