- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Aynen öyle canım tapıyorlar resmen başbakana ondan başkasını düşünemiyorlar aynı futbol maçı fanatizm gibi. Adam montaj olduğunu iddia ettiği kayıtları analiz ettirip montajdır belgesi alamamış kanıtlayamamış çıkmış meydanlarda konuşmuş sadece hala bir gözü karalık. Ama valla Erdoğan biliyor işini nasılsa ne dese inanacak olan bir topluluk var karşısında. Başka ülkelerde başbakanlar deniz kazası oldu diye istifa ediyor be. Biz boğazımıza kadar pisliğe batmışız üstüne alınan yok!
İşte bunlar hep partizanlık, fanatizm :)
siz merak etmeyin son gülen iyi gülücek
Bu da sizin avuntunuz ya olsun oyle olsun.oylar yalan sahte diyelm peki mitngilere ne diyeceksnz.onlar da mi yalan.mitngler sandgin aynasi niteligndedir acip bi daha bakin kimin mitngi yikiliyor..basbakanmzn her gittgi yer kiyamet gibi.ha yok tabi ona da vardr bahaneniz...
Sozlernize dikkat edin tapmakmis!hasa allahtan baskasina tapmam tapani da tanimam.illa ki tapan birilerni gormek istyorsanz Ataturkculere bi bakin!
Sozlernize dikkat edin tapmakmis!hasa allahtan baskasina tapmam tapani da tanimam.illa ki tapan birilerni gormek istyorsanz Ataturkculere bi bakin!
Imam i rabbani hz şöyle buyurmustur;tapilma hakki sadece Allah a aittir.Allahtan baskasina tapilmaz.tapmak bir ibadet seklidir hanimefendi.kisi ya puta tapar ibadet eder ya da Allaha.demogoji yapmaya kalkacagnza esas siz ogrenin de gelin.bir de çok bilmiş gibi ders vermeye kalkinca komik duruma dusuyorsnz.Ataturkculere Atatürkçü demek niye saygszca olsun ki.Ataya saygi duymadgmi hangi cumlemden cikardnz?benim sozum bizi tapmakla suclayip esas kendileri tapan buyuk bi kesim Ataturkculer.Erdogani seviyorm kusursz da gormuyorm.zira kimse kusursz degil.ama tekrar edyorm illa ki kusursz goren melek goren ve resmen tapan bi kesim gormek istyorsanz donup te bir Ataturkculere bakin!Allah'a tapılmaz önce bunu öğrenin ona inanılır ibadet edilir şükredilir. Tapmak eylemi bir puta yapılır ancak ya da onun yerine kutsal saydığınız bir kişi ya da nesne. Siz de başbakanı öylegörüyorsunuz kusursuz melaike neredeyse insan bile demeyeceksini tüm kötülüklerden arınmış uçacak nerdeyse. Biz Atatürk'e tapmayız teşekkür ederiz ancak bize bugünleri armağan ettiği için bizi Atatürkçü diye itham ettiğinize göre Atamıza saygı duymayan birisiniz biz İslamı da yaşarız şükrederiz Atatürk'e de teşekkür ederiz ikisi farklı şeyler siz eğer Erdoğan'a oy verebiliyorsanız Erdoğan bu ülkeye başbakan olabildiyse o da Atatürk sayesinde yoksa tüm ülkelerin topraklarımızı paylaştğı bir yerde imkansız olurdu değil mi ya da padişahlık sisteminde halkın padişaha kul sayıldığı kendini yönetenleri seçme hakkı bile verilmediği.
AynenBir de geçen bi arkadaşımla bu konuyu konuşurken ben kadın olmasını istiyorum dedim kadın olmasın dedi niye dedim kadınlar ülke yönetemez dedi ve bunu söyleyende bir kadın bari sen deme bunu dedim eee doğruya doğru diyor bide neresi doğru bunun meclisteki çoğu kadın Gül'den de gayet daha iyi yapar dedim Kadınların hem cinsini küçük görmesi çıldırtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?