• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'liler Köşk için 'Büyükerşen' dedi

Haklısın Mune. E. Ülker Tarhan'ın aday olamayacağını duyduktan sonra Chp den kadın aday konusunda ümidimi kestim, gözüm Mhp de benimde inşallah boşuna çıkartmazlar ümidimizi:ssz: Ben kadın siyasetçilere daha çok önem verdiğimden biliyorum galiba kadın ve çocuk problemleriyle ilgili ne yapmışlar özellikle onlara bakıyorum Chp den Melda Onur, Mhp den Ruhsar Demirel de aktif ama geri planda bırakılıyor işte mecliste de erkek egemenliği olduğu için:ssz: Akp'nin kadın milletvekilleri de pasif genelde çoğunun genel kurul konuşması bile yok:ssz:

Valla Angry, maalesef meclis ülkenin yansıması, ülkemizde erkek egemenliği baskın, mecliste de aynı şey söz konusu.
Zaten kadın vekil sayısının azlığından da belli olmuyor mu? MHP'nin Meral Akşener'i aday göstereceğini sanmıyorum, bizimki resmen hayal dünyası:50:

Yerel seçimlerde bile kadın belediye başkan adayları yoktu, ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa:ssz:
Mhp bazı konularda hala aşamadı kendini:ssz:

Bu konuda atak yaparsa birtek Bdp yapar, demedi deme.

Valla Angry, maalesef meclis ülkenin yansıması, ülkemizde erkek egemenliği baskın, mecliste de aynı şey söz konusu.
Zaten kadın vekil sayısının azlığından da belli olmuyor mu? MHP'nin Meral Akşener'i aday göstereceğini sanmıyorum, bizimki resmen hayal dünyası:50:

Yerel seçimlerde bile kadın belediye başkan adayları yoktu, ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa:ssz:
Mhp bazı konularda hala aşamadı kendini:ssz:

Bu konuda atak yaparsa birtek Bdp yapar, demedi deme.

Bir kadın bile ''kadın olmasın ülkeyi yönetemez'' diyorsa zaten biz hayal dünyasında yaşamaya daha çok devam ederiz Mune :ssz:

Bence chp için çok iyi bir seçim olur çünkü büyükerşen başkanımız sadece Eskişehir'de değil birçok şehirde sevilen icraatları herkesin dilinde olan biri. Haftasonu eşim dışarı çıktığında yabancı birileriyle karşılaşmış adres soruyorlarmış eşimde ingilizcs sormuşnereli olduklarını anlamış gerçi tabi Suriyeliyiz demişler onlar gibi 800 ailenin Eskişehirin ilçelerine köylerine Erdoğan tarafından yerleştirildiklerini kiralarının ödendiğini ve 800 tl her au para verildiğini ancak bu ay paranın verilmediğini söylemişler buna rağmenyine de başkanımız kazandı ama doğru adayların ne önemi var yerel seçimlerde bunca hile yapan cumhurbaşkanlığında neler yapmaz ama unutmayın parti olarak bakmayın başbakanı sevmeyenlerin yüzde çoğunluğu daha fazla.

Aslında haklısınız, seçim falan hepsi hikaye. Adamlar hile, yalan dolanla işlerini hallediyorlar. Son seçimlere bakacak olursak, seçim falan boş işler. Ne demişler "oyları verenlere değil, Sayanlara bakacaksın". Bu seçim sistemi değişmedikte ve YSK tarafsız olamadıkça boşuna herşey....

Bu da sizin avuntunuz ya olsun oyle olsun.oylar yalan sahte diyelm peki mitngilere ne diyeceksnz.onlar da mi yalan.mitngler sandgin aynasi niteligndedir acip bi daha bakin kimin mitngi yikiliyor..basbakanmzn her gittgi yer kiyamet gibi.ha yok tabi ona da vardr bahaneniz...

Büyükerşen doğru bir tercih CHP için ama akp adayı kimse yine o seçilecektir.

Bu da sizin avuntunuz ya olsun oyle olsun.oylar yalan sahte diyelm peki mitngilere ne diyeceksnz.onlar da mi yalan.mitngler sandgin aynasi niteligndedir acip bi daha bakin kimin mitngi yikiliyor..basbakanmzn her gittgi yer kiyamet gibi.ha yok tabi ona da vardr bahaneniz...

Peki Eskişehir'in ilçe ve köylerine oy için yerleştirilen türk vatandaşı yapılan suriyelilere ne diyeceksiniz h.sonı eşim karşılaşmış yol sormuşlar eşim irdeleyince de dökülmüşler tam 800 aile bir aile kaç kişi zaten 800 tl para veriliyormuş kendi halkı o paraya tüm gün canını dişine takıp çalışsın bunlar oturduğu yerden para kazansın.ayrıca mitinglere parayla insan taşundığını gördük otobüslerle başka illerden izmirne oldu izmir mitinge bakarsak almanız lazımdı geçiniz bunları

Size sadece bir soru sormak istiyorum.Ankara'da seçimin adil hilesiz yapıldığına,Gökçek'in hakkıyla Ankara'yı kazandığına gerçekten inanıyor musunuz ?

Peki Eskişehir'in ilçe ve köylerine oy için yerleştirilen türk vatandaşı yapılan suriyelilere ne diyeceksiniz h.sonı eşim karşılaşmış yol sormuşlar eşim irdeleyince de dökülmüşler tam 800 aile bir aile kaç kişi zaten 800 tl para veriliyormuş kendi halkı o paraya tüm gün canını dişine takıp çalışsın bunlar oturduğu yerden para kazansın.ayrıca mitinglere parayla insan taşundığını gördük otobüslerle başka illerden izmirne oldu izmir mitinge bakarsak almanız lazımdı geçiniz bunları

Hi hii evet zaten butun oy verenler suriyeli.zaten savasi erdogan cikardi ki suriyeliler buraya yerlessin de oy versinler.2011 genel secimlerde de suriyeleler vardi de mi? 800 aile eskisehir deymis.oylari o kadar coksa eskisehir de niye almadi akp? Gercekten komiksiniz.miting diyince aklinza bi tek izmir mi geliyo? Tabi cnm hepsi toplamaydi.hi hi sen rahat avun..

Son düzenleme:
Hi hii evet zaten butun oy verenler suriyeli.zaten savasi erdogan cikardi ki suriyeliler buraya yerlessin de oy versinler.2011 genel secimlerde de suriyeleler vardi de mi? 800 aile eskisehir deymis.oylari o kadar coksa eskisehir de niye almadi akp? Gercekten komiksiniz.miting diyince aklinza bi tek izmir mi geliyo? Tabi cnm hepsi toplamaydi.hi hi sen rahat avun..

şu kırmızılı kısım burda bi bayan madem öyle akp neden oylarını %100 yapmadı demişti aynı onun gibi olmuş komıksınız:9:
yukarda bi arkadaş Ankaradaki seçimlerle alakalı bi soru sormuş sıze ona neden cevap vermedınız?

Size sadece bir soru sormak istiyorum.Ankara'da seçimin adil hilesiz yapıldığına,Gökçek'in hakkıyla Ankara'yı kazandığına gerçekten inanıyor musunuz ?

Ankara da chp mhp koalisyonu melih gokcek i oldukca zorladi tamam da bu cekismenin hileli oldgunu soylemk icin yetersz bi varsaym.varsa ispatinz buyrn dinlerm.bildgim bir sey var ki her secimlerde hezimete ugrayanlar tarafndan secim hileli kargasasi cikartlilir.bircok donmde de olmustr bu iddialar arastrin.benm partmde kaybetseydi belki ben de hile vardr derdim.ama ortada buyuk bi kitle var bariz.hala bu kitle icin toplama suriyeli demek gerckle ortsmedgi gibi komik.o kadarr insan da sahte mi hile mi? Gerci mitng kalabalklarini hazmedemeyenler montaj demislerdi o da ayri..

şu kırmızılı kısım burda bi bayan madem öyle akp neden oylarını %100 yapmadı demişti aynı onun gibi olmuş komıksınız:9:
yukarda bi arkadaş Ankaradaki seçimlerle alakalı bi soru sormuş sıze ona neden cevap vermedınız?

Bence hezimete ugrayanlarin dustugu durum, avuntu arayislari ozellikle de sandklar acildktan sonraki yüz ifadeleri daha komik..

İstanbul 'da bile sonuçlar belliyken Ankara'da daha sayımın bitmemiş,oy pusulalarının saydırılmamış olduğunu hatırlarsınız,tutanaklar arasındaki tutarsızlıklar,chp den alınan oyların kağıt üstünde akp ye yazıldığnın kanıtları yüzlerce fotoğrafla belgelendi.Daha ne tür kanıtlar bekliyorsunuz bilmiyorum ama birçok şehirde elektriklerinin kesilmesi de siz de bir kuşku uyandırmıyorsa söylecek fazla birşey yok.Yada Ağrı'da 15 kez oyların tekrar sayılması (tabi ki akp nin isteği üzerine) Yalova'da oyların tekrar tekrar sayılması,bununla yetinmeyip tekrar seçime gidilmesi,tüm bu örnekler varken Ankara'da Mansur Yavaş ın tüm itirazlarına rağmen hep reddedilmesi vs vs. bu örnekler böyle uzayıp giderken ortadaki haksızlığı hileyi görmeyip kanıt istemek asıl çelişki burada.Koskoca adamlar oylarını korumak için günlerce sabahladılar nöbet tuttular sonuç sadece akp nin itirazları kabul edilip oylar tekrar saydırıldı hatta tekrar seçime gidildi.Adalet sadece akp içinmi geçerli dersiniz,elektrik kesintilerinin sebebi kedi mi dersiniz bilemem ama olaylara objektif bakmak,yapılan haksızlıkları görmek için akp li chp li yada mhp li olmak gerekmiyor.

İstanbul 'da bile sonuçlar belliyken Ankara'da daha sayımın bitmemiş,oy pusulalarının saydırılmamış olduğunu hatırlarsınız,tutanaklar arasındaki tutarsızlıklar,chp den alınan oyların kağıt üstünde akp ye yazıldığnın kanıtları yüzlerce fotoğrafla belgelendi.Daha ne tür kanıtlar bekliyorsunuz bilmiyorum ama birçok şehirde elektriklerinin kesilmesi de siz de bir kuşku uyandırmıyorsa söylecek fazla birşey yok.Yada Ağrı'da 15 kez oyların tekrar sayılması (tabi ki akp nin isteği üzerine) Yalova'da oyların tekrar tekrar sayılması,bununla yetinmeyip tekrar seçime gidilmesi,tüm bu örnekler varken Ankara'da Mansur Yavaş ın tüm itirazlarına rağmen hep reddedilmesi vs vs. bu örnekler böyle uzayıp giderken ortadaki haksızlığı hileyi görmeyip kanıt istemek asıl çelişki burada.Koskoca adamlar oylarını korumak için günlerce sabahladılar nöbet tuttular sonuç sadece akp nin itirazları kabul edilip oylar tekrar saydırıldı hatta tekrar seçime gidildi.Adalet sadece akp içinmi geçerli dersiniz,elektrik kesintilerinin sebebi kedi mi dersiniz bilemem ama olaylara objektif bakmak,yapılan haksızlıkları görmek için akp li chp li yada mhp li olmak gerekmiyor.

İşte bunlar hep partizanlık, fanatizm :)

Valla ben eşimin tanık olduklarını yazıyorum ve konuşmaları kafamdan atmıyorum eşim gelip bizzat anlattı eh ne kadar Suriyeli yerleştirse az yine de almaya yetmedi eli kuvvetliydi adayının daha iş çıkaracağını sanıyordu ama yanıldı. Beklediği gibi oy alamadı çünkü Büyükerşen bu şehir için çok hizmetler yaptı gücü yetmedi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar tutar onları sonra da yollar. Sadece İzmir gelmiyor tabi de hani miting alanında onca insanda mı yalan diyorsunuz ya aldığı oylar helaldir diyorsunuz ya İzmir altı meydana diyordunuz, otobüsle illerden insan taşıdıklarına inanmıyordunuz hani neden alamadı diye soruyorum bende size. Suriyelilerin buralara yerleşip maaş gibi para aldıklarını sağır sultan duydu görüyoruz da ama bir tek siz görmüyorsunuz başbakana öyle bir aşkla bağlısınız ki adam çaldım diye kabul etse helal olsun dersiniz insanların gözleriyle görüp dinlediklerini bile inkar ediyorsunuz. Doğru ama size bir şey anlatmak güç. Ne desek boş. Benim içim rahat böyle birine oy vermediğim için en azından avunacak bir şey yok ben kendi adıma kendi üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum.

Ankara da chp mhp koalisyonu melih gokcek i oldukca zorladi tamam da bu cekismenin hileli oldgunu soylemk icin yetersz bi varsaym.varsa ispatinz buyrn dinlerm.bildgim bir sey var ki her secimlerde hezimete ugrayanlar tarafndan secim hileli kargasasi cikartlilir.bircok donmde de olmustr bu iddialar arastrin.benm partmde kaybetseydi belki ben de hile vardr derdim.ama ortada buyuk bi kitle var bariz.hala bu kitle icin toplama suriyeli demek gerckle ortsmedgi gibi komik.o kadarr insan da sahte mi hile mi? Gerci mitng kalabalklarini hazmedemeyenler montaj demislerdi o da ayri..

Kanıtlayın derken tutanakları görmediniz sanırım. İllaki Melih Gökçek'in evet hile yaptım demesiylemi inanacaksınız bazı şeylere. Kanıtsa o tutanaklardan daha büyük bir kanıt aramayın. Buarada miting kalabalıkları içinde montaj ve orjinal görüntülerde paylaşıldı onlarıda inkar edemezsiniz sanırım. Benim bulunduğum ilçeye Erdoğan gelip miting yaptı. İnanın gelen otobüs sayısını hatırlamıyorum bile. Tamamen alan otobüstekiler ile doldu. Gelenler ilçeden okadar bihaberdiki neyi alkışladıklarından haberleri yoktu. Erdoğan doktordan belediye başkanı olmaz bu doktora oy vermeyin dedi millet alkış figan. Oysaki belediye başkanı doktor değildi. Ama kime ne anlatıcaksın ki.

Son düzenleme:

Aynen öyle canım tapıyorlar resmen başbakana ondan başkasını düşünemiyorlar aynı futbol maçı fanatizm gibi. Adam montaj olduğunu iddia ettiği kayıtları analiz ettirip montajdır belgesi alamamış kanıtlayamamış çıkmış meydanlarda konuşmuş sadece hala bir gözü karalık. Ama valla Erdoğan biliyor işini nasılsa ne dese inanacak olan bir topluluk var karşısında. Başka ülkelerde başbakanlar deniz kazası oldu diye istifa ediyor be. Biz boğazımıza kadar pisliğe batmışız üstüne alınan yok!

Ne geliyorsa başımıza bu takım tutar gibi parti tutanlardan geliyor.Ya bizde parti tutuyoruz gidip oy veriyoruz ama ölümüne değil yani.Bir yanlışını gördüğüm zaman partimin, herkesten önce ben söylüyorum bu yanlıştır diye.Tapmıyorum kimseye.Önemli olan namuslu,dürüst,iyi siyasetçiler olsun mecliste halkına hizmet eden insan yerine koyan,kul hakkı yemeyen,DİNİ SİYASETE ALET ETMEYEN...Olmayan görüntülere aylarca inanan,savunan olan görüntülere yada ses kayıtlarına inanmayan bir kesim var ve biz onlara laf atmaya çalışıyoruz.İşimiz gerçekten çok zor.

Aynen öyle canım tapıyorlar resmen başbakana ondan başkasını düşünemiyorlar aynı futbol maçı fanatizm gibi. Adam montaj olduğunu iddia ettiği kayıtları analiz ettirip montajdır belgesi alamamış kanıtlayamamış çıkmış meydanlarda konuşmuş sadece hala bir gözü karalık. Ama valla Erdoğan biliyor işini nasılsa ne dese inanacak olan bir topluluk var karşısında. Başka ülkelerde başbakanlar deniz kazası oldu diye istifa ediyor be. Biz boğazımıza kadar pisliğe batmışız üstüne alınan yok!

Aynı anda yazmışız hemen hemen aynı şeyleri :) Aynen gerçekten başka ülkelere özenmiyor değilim siyasetçilerin en ufak bir yolsuzluğunda yada yanlışında istifa etmeleri bize ne kadar uzak bir konu.Onların aklına gelmiyor demekki '' Dış mihrak,Paralel yapı,Faiz lobisi '' tarzı şeylerle işin içinden sıyrılmak.Sahi bir cuma günü vardı görüntülerin yayınlanacağı...sahi ne oldu o cumaya kaç cuma geçti,bak bekliyoruz mutlaka!

Back