- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi minnakkelebekim
-
Terorle mucadele yerine, terorle muzakere yapanlar terörü desteklediler. Teröristlerin dugunlerine altin bilezik yollayip onlarla kolkola biji miji sarkilar soyleyenler teröre destek verdiler. Teröristleri davulla zurnayla karsilayanlar destek verdiler. Pisligin tekine sayin deyip, valilere emir gonderip aman Teröristleri dokunmayin diyenler destek verdiler. Pkk it sürüsü guclenirken sinsi sinsi kenardan izleyip gormemezden gelenler destek verdiler. Simdide kalkip chp terore destek veriyor diye sacma sapan soylemlerde gundemmi degistirecekler... he heee bizde inandik.
Valla bu kadar olaya neden olan, bu devletin hatalarini gormezden gelip, tanrikulunun bir sozunu teroristlere destek derseniz iste ozaman konuyu bu haberle siz saptirmaya calisiyor olursunuz. Tanrikulu soylemis ama akepe bunlari tektek yapti,yalanmi! Ve bugun bu hatalarinin bedelini hepimiz canimizla oduyoz. Ben lafa degil icrata bakarim, hatirladinizmi bu soylemi...Bunu sürekli soyluyorsunuz zaten... bakin Tanrıkulu pkk.nin dağda şehirde kirda bayirda insanları öldürdüğü bir zamanda neler söylemiş. Konuyu saptirmaya gerek yok. .
Eminim konu sapacak olay yine kisisellesecek... beklediğim bir şey
Su adami partiden atmak icin ne bekliyorlar anlamiyorum. Ama nickim akplilerin bu konuda baska bir partiye laf soylemeye hakları yok. Onlari desteklemiyordum ben onlari demekle de olmaz. Zamaninda neler soylendi .Onlar icin laf etmeyenlerin kalkmış "bak bu da bunu soylemis" demesi samimiyetsiz bir durumBunu sürekli soyluyorsunuz zaten... bakin Tanrıkulu pkk.nin dağda şehirde kirda bayirda insanları öldürdüğü bir zamanda neler söylemiş. Konuyu saptirmaya gerek yok. .
Eminim konu sapacak olay yine kisisellesecek... beklediğim bir şey
Su adami partiden atmak icin ne bekliyorlar anlamiyorum. Ama nickim akplilerin bu konuda baska bir partiye laf soylemeye hakları yok. Onlari desteklemiyordum ben onlari demekle de olmaz. Zamaninda neler soylendi .Onlar icin laf etmeyenlerin kalkmış "bak bu da bunu soylemis" demesi samimiyetsiz bir durum
Ben derim bak ; ben zamaninda da simdi de ayni seyleri soyluyorum
Arınçın tüüü kaka olmadığı AKP milletvekili olduğu dönemki açıklama aşağıda.Hiç itiraz ettiniz mi ?
Bu kadar terörün üst seviye çıkması CHP sayesinde mi oldu.15 yıldır iktidar CHP mi?
Lütfen biraz tutarlı ve duyarlı olalım.
Arınç: Ben de dağa çıkardım
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Ben bir BDP’li kadın milletvekiline çok kızıyordum, çok beddua ediyordum. Halen milletvekili bu insan ama onunla ilgili bir hatırayı dinledim, şimdi artık kızmıyorum. Çünkü 17 yaşındaki bir genç kızken Diyarbakır Cezaevi’nde o kadar ahlaksızca işkenceye maruz kalmış ki o kadar kendisini zorlamışlar ki ben de aklıma gelse dağa çıkardım" dedi.
http://www.milliyet.com.tr/arinc-be...t/siyasetdetay/16.12.2012/1642553/default.htm
Chess konu ben banliyken açılmış herhalde. Bilmiyordum
diğer linki bulamadm canım o yüzden kapatamıyorum, linki ekleyen olursa bunu kilitlerim
Beyazgrinin 3748583. Trol hesabindan paylasilmisti diye hatirliyorum.
göremedim ya, normalde tekrar konuları googledan aratıp buluyorum bunu tek tek sayfalarda ve googleda bulamadım, ama bu konu konularda sık sık paylaşıldı, acaba karıştırmış olabilir misinbeni mor etmek için linki bulup yapıştırman serbest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?