• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'li Taşdelen: Bizim savaşımız İslam'la

Bu sözleri 2007 yilinda yazdigi köse yazisinda bir yazar? dile getirdi.

Sizin bahsettiginiz olay 2011 yilinda bir tiyatrocuya karsi " size göre basörtülüler böyledir" diyerek yazarin kaleme aldigi yaziya atiftir.

weiss ve açıklama bekleyen herkese,
madem bu topikte mevzusu oldu, burda konu dışına çıkmayı göze alarak cevap vereyim, herkeste okusun, siyaset bölümünde ona göre konu açsın.

Konulara kaynak istedim, daha sonra kaynaklı açılmış haber paylaşımlarınıza konuyu açarken yorum yapmamanızı, yapacağınız yorumu konuyu açtıktan sonra paylaşmanızı istedim ve evet haberle paylaşımdaki başlığın aynı olmasını rica ettim, yöneticilerimizde bu isteklerimi mantıklı bulmuş ki şimdiye kadar siyaset dahil tüm bölümlerde bölümlerin yapısına uygun uyguladığımız kurallar için kendilerinden olumsuz bir tepki görmedim.

Neden bunları istiyorum kısmına gelirsem, siyaset bölümü haber kaynaklı konuların açıldığı ve aslında tam adı da siyaset değil, Türkiye ve Dünya Gündemi İşte Siyaset meydanı olan bir bölümdür.

Türkiye ve Dünya'da yaşanan politika, ekonomi, magazin, spor, güncel haberlerin paylaşıldığı bir bölüm, her ne kadar nasılsa adında siyaset geçiyor denerek ağırlıklı olarak siyasi haberler paylaşılsa da gazetelerin 3. sayfasına haber olmuş konularda yazılmaktadır.
Açılan tüm konular gazetelerin internet sitelerinden alınıp paylaşılmaktadır.

Hal böyleyken kaynak göstermek zorundasınız çünkü zaten bütün haber siteleri alıntı, kopyalama da kendilerini kaynak göstermenizi ikaz eden uyarılar yayınlarlar, kaynak göstermemeniz yasal sorun teşkil eder, öte yandan özellikle siyasi konularda ben böyle düşünüyorum, bu böyledir diyerek, kişisel kanaatler üzerine konu açarsanız polemiğe girmek istemiyorum ama alın size polemik konusu dersiniz, amaç buysa bilemem ama değilse bir kişinin bile kaynaksız konu açıp kendince yılların verdiği tecrübe, birikim diyerek haber konularının dışına çıkması, diğer insanların kanaat, iddiaları üzerine konu açmasına zemin hazırlar, herkes burda ortaya birşeyler atsa bunun sonu gelmez, olaylar iftira, karalamaya kadar gider, ki zaten açtığınız ya da açılan konularda kişisel fikirlerinizi dile getiriyorsunuz, kendi pencerenizden yazıyorsunuz. Haber kaynaklı konularda bile hakaretler, kavgalar yaşanıyorken ille de kişisel öngörülere konu açmak isteniyorsa blog bölümü var.

Herkesin kendi okuyucusu kendine yeter bloglarda, maksat sizden, fikirlerinizden faydalanmak isteyenlere yazmaksa şayet, tabii kurallar, yasalar çerçevesinde...

İstediğiniz başlığı yazamazsınız, burası bir gazete değil, sizlerde haber başlığı dikkat çekici olsun diye uğraşan gazeteciler değilsiniz, haberin başlığı neyse o paylaşılmalı, başlığın üyenin kendi algılamasına veya algılanmasını istediği gibi atılması, daha konuya girip okumadan başlıkta adı geçen parti veya kişi hakkında önyargıya sebep olur, ayrıca yazıların tamamını okumayanların aklında sadece atılan başlık kalır, algıda seçicilik, ana başlık can alıcı olursa içerik okunmasa da olur yöntemini biliyor olmalısınız yoksa ısrarla vurguladığım şeylerdi bunlar ve siz bir uyarıyı bir defa da anlayabiliyorken her seferinde başlıkları kafanıza göre yazmazdınız. Hala da arada başlıkla kaynaktaki başlık arasında benzerlik olmayan konular var.

Konular açılırken yorum katılmadan açılmalı çünkü burda haber paylaşıyoruz, kendi haberimizi oluşturmuyoruz, habere yorum konu açıldıktan sonra yapılır.

Ve doğru, kurallar üyelerin açık nokta bulduk diyerek bölümleri kendilerince şekillendirmek için diretmeleri sebebiyle konuldu.
Hala diretiliyor, bende ısrarla kuralları uyguluyorum, uygulamaya devam edeceğim çünkü bizler sizleri uyarmakla mükellef değiliz lakin sizler kurallara uymak zorundasınız.

Gerekli açıklamaları yaptığıma göre konuyu ele alırsak haber başlığı ve kaynaktaki başlıklar aynı, haber doğrudur, yalandır, video montajdır, değildir onu ben bilemem, bölüm kurallarına göre başlık aynen aktarılmış, içerikte yorum yok, kaynakta verilmişken, topikte kavga gürültü olmadığı sürece konuya müdahale etmem söz konusu değildir.

İyi paylaşımlar dilerim.

yanlışa, yanlış demek yerine karşı -adeta düşman- tarafın yanlışlarını öne sürmek.
Hmm :)

bazi arkadaslar akplilarin soylediklerini acikliyorlar ya oyle demek istememistir bunu demek istemistir diye...
buna da aynisini yapsinlar.

Bir taraf laiklik elden gidiyor diye meydana dökülmezse , diğeri din elden gidiyor demezse , beriki vatan gitti elden vay halimize demezse kim toplayacak o kadar oyu ?

Elden giden var mı yok mu bilemem de , kimin neye savaşı olduğu ''her zaman'' gün gibi aşikardır zaten . Savaşmıyorum diyen yalan söyler .

''omuz omuza verip, el ele tutuşup güneşe doğru yürüyeceğiz''
bu sözü söylemek için çok geç kaldılar...
2007 seçimlerin de sadece 31 ilde miting yapmışlardı ve en önemlisi sivas ın doğusuna geçmemişlerdi.
neden geçmediler acaba ?
ben o dönemler de babamın görevinden dolayı sivasın doğusunda bir ildeydim.
chp li bir çok arkadaşım tanıdığım eşim dostum vardı, ama bizi yok sayıp gelmediler !!
aynı tarihte akp 54 ilde miting yaptı evet çok büyük rakam değil ama en azından tüm bölgelere ayak basmıştı..
2011 yılında miting sayısını arttırdılar sivasın doğusuna da geçtiler ama tren kaçtı işte...
başta kucaklamayan insan sonra kucaklıyorum dese ne olur ki
güven sarsıldı bi kere..
Eskiden derlerdi ki, efendim Cumhuriyet Halk Partisi vatandaş için ne düşünüyor bilmezdik.

Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi hep eleştirir derlerdi. Söyledikleri de doğruydu...
bu söz bizzat sn. Kılıçdaroğlunun söylediği bir sözdür...
k bakmasınlar ayrımcılık yapıldığından şikayet edip kendisi de yıllarca yapmış bir parti olarak omuz omuza elele yürüyeceğimizi hiç zannetmiyorum..

''Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi hep eleştirir derlerdi. Söyledikleri de doğruydu.''
Bu kelimeye katılıyorum . Bugun AK parti bu kadar güçlüyse bu birazda CHP sayesinde , daha dogrusu muhalefet sayesinde ,
anlamıyorum adı muhalefat partisiyse her şeye muhalif olmak zorundamı bu partiler , yanlış işlere tabiki muhalif olucaksın ama hiçmi dogru bişi yok bu iktidarın yaptıgı :44: bu kadar yanlış işlemi ülke 10 senede bu kadar yol aldı ?

bu gün AK papti bukadar güçlüyce CHP şapkasını önüne alıp düşünmeli ...

benim görüşüm hangi partiyi tutarsam tutayım güçlü bir muhalefat . iktidarda denetlenmeli, ama her işde frene basarsa muhalafet o zaman fren laşkalaşır ve tutmaz ...:42:

Son düzenleme:
Çok doğru söylemiş.
CHP nin zihniyeti bu zaten .
Yılardır da hep böyle oldu .
Yıllarca ikna odaları kurdular, başı örtülü kızları ikna etmek için.
Başörtüsünü kaldırmak için ellerinden geleni yaptılar.
Kuranı Kerimi müfredattan çıkarmak için ellerinden geleni yaptılar..
Milletin seçtiği milletvekilini mecliste yuhaladılar..
Sonra da utanmadan hiç bunları kendileri yapmamış gibi başörtüsünü asıl kendileri kullanarak seçim propagandalarında başıörtülü hatta çarşaflı kadınları kullandılar ..
Hatta şuandaki seçim kampanyalarında da var o başıörtülü kadınlar..
Ama millet yemedi ,yemez.
Çünkü yıllarca bu CHP zihniyetini millet gördü ,yaşadı ..
Bunların bu ülkeye ne dikili bir taşları var ne bir söylemleri ..
Yok pahasına ,muhalif olmak için muhalefet olan bir zihniyete sahipler.
Ne bir projeleri var ne bir icraatları ..
Adamlarda iş yapma kudreti yok ,bırakın eylemi ,planlama bile yok .
CHP belediyelerine bir bakın ,her yer pislikten ,susuzluktan geçilmiyor .Taş üstüne taş koymuyorlar .
Tek işleri ona buna dava açmak .
Sahte ATATÜRKÇÜLÜKle işte koparabildikleri oy okadar .
ATATÜRKÜ sonuna kadar kullanmakta üstlerine yok .
Ama bu millet bu saatten sonra bunları yemez,bu milletin gözü açıldı..
Yeter artık ! Söz milletin !

Çok doğru söylemiş.
CHP nin zihniyeti bu zaten .
Yılardır da hep böyle oldu .
Yıllarca ikna odaları kurdular, başı örtülü kızları ikna etmek için.
Başörtüsünü kaldırmak için ellerinden geleni yaptılar.
Kuranı Kerimi müfredattan çıkarmak için ellerinden geleni yaptılar..
Milletin seçtiği milletvekilini mecliste yuhaladılar..
Sonra da utanmadan hiç bunları kendileri yapmamış gibi başörtüsünü asıl kendileri kullanarak seçim propagandalarında başıörtülü hatta çarşaflı kadınları kullandılar ..
Hatta şuandaki seçim kampanyalarında da var o başıörtülü kadınlar..
Ama millet yemedi ,yemez.
Çünkü yıllarca bu CHP zihniyetini millet gördü ,yaşadı ..
Bunların bu ülkeye ne dikili bir taşları var ne bir söylemleri ..
Yok pahasına ,muhalif olmak için muhalefet olan bir zihniyete sahipler.
Ne bir projeleri var ne bir icraatları ..
Adamlarda iş yapma kudreti yok ,bırakın eylemi ,planlama bile yok .
CHP belediyelerine bir bakın ,her yer pislikten ,susuzluktan geçilmiyor .Taş üstüne taş koymuyorlar .
Tek işleri ona buna dava açmak .
Sahte ATATÜRKÇÜLÜKle işte koparabildikleri oy okadar .
ATATÜRKÜ sonuna kadar kullanmakta üstlerine yok .
Ama bu millet bu saatten sonra bunları yemez,bu milletin gözü açıldı..
Yeter artık ! Söz milletin !

Başüstüne, Emredersinizz ...

İmza : Millet olamamış ezikli.

Back