Iste hep bu yapildi, büyük bir kesimin inancina savas acildi
Ayrıca, halkın dini diyorsunuz da siz halksınız da diğerleri ne, samimi olarak soruyorum, diğerleri ne? İşte sizin sıkıntınız da bu. Kendinizi tüm halkmışsınız gibi görüyorsunuz, diğerleri ne? HİÇ. Onlar dış mihraklar, onlar CHP yandaşları, onlar "cemaatten", onlar gavur, onlar vatan düşmanı, onlar münafık(buna siz karar verebilirmişsiniz gibi).
Bir kişinin düşüncesini tüm gruba yayma mantığından giderseniz emin olun AKP bu konuda zararlı çıkar
Ayrıca, halkın dini diyorsunuz da siz halksınız da diğerleri ne, samimi olarak soruyorum, diğerleri ne? İşte sizin sıkıntınız da bu. Kendinizi tüm halkmışsınız gibi görüyorsunuz, diğerleri ne? HİÇ. Onlar dış mihraklar, onlar CHP yandaşları, onlar "cemaatten", onlar gavur, onlar vatan düşmanı, onlar münafık(buna siz karar verebilirmişsiniz gibi).
Ben de sizin gibi konuştum, nasıl? Oldu mu, sevdiniz mi? Şahsen ben hiç beğenmedim.
Artık kendinizi halk ve diğerlerini de "diğerleri" olarak görmekten vazgeçin. AKP seçmeninden daha az da olsalar onlar varlar, bunu da siz kabul edin.
Bakin ben ne demisim;
"Büyük bir kesimin inanci"
Siz ne diyorsunuz
Yani benim söylemedigim seyleri, söylemisim gibi yansitip birde ona karsi savunma yapmissiniz:)))
Büyük bir kesimin inancina karsi acilan savastan bahsediyorum, halki secim yapmak zorunda birakan ve araniza duvar ören sizlersiniz diyorum.
Ayrica bir kisinin fikrini hepsine maletmeyin diyorsunuz da.
Ben daha önce bu görüsün bir kisiden ibaret olmadigini bircok örnekler vererek aciklamistim, o mesajimi bulup okuyun tekrar yazmayacagim.
Bu arada cevap yazdiginiz sey acilan konu degil, konu altina yazdigim benim düsüncelerim.
Benim düsüncelerime cevap yazmanizda tartismaya sebep olur zira hep öyle oldu, bu nedenle lütfen basliga yorum yapin, kisinin kendisine ait oldugunu düsünüyorsanizda, yanlis oldugunu düsünüyorsanizda, dogru oldugunu düsünüyorsaniz acilan konuyu yorumlayin benim düsüncelerimi degil!
Ha bu arada videoyu izleyemiyorum tam olarak "Bizim savaşımız İslamla" dedi mi, yoksa "Bu seçim İslam cumhuriyeti ile laik Atatürk Mustafa Kemal'in seçimidir" mi dedi? Bunu netleştirebilir miyiz?
Bu son mesajim, insanlarin polemik yaratma cabalarina cevap vermiyorum cünkü SIKILDIM artik.
Ilk olarak hayir ayni seyi söylememissiniz, ben orada kesinlikle insanlari biz ve digerleri diye ayirmadim.
Zira özellikle belirttim ki BYÜK BIR KESIMIN INANCI diye.
Ama nasil algilamak istiyorsaniz öyle algilayin gercekten SIKILDIM zira.
Illede cevap verin dediginiz soruya benim cevap vermeme gerek yok, haberi buraya ekledigim ilk linke tiklayin orada var baslik, bende oradan aynen kopyaladim zira daha önce konu acarken haberde baslik nasilsa aynen yazmak konusunda uyari yapildi anlatabildim mi?
Özür dilenecek birsey yok, kirilmadim.
Artik nasil konu acalim sasirdim yani.
Daha önce acilan konuya hic yorum katmadan acilmasi icin uyari oldu
Sonra kendi istedigimiz gibi baslik acilinca, haberdeki ayni basligi kullanacaksiniz diye uyari oldu.
Konu actim, videoyu ekledim, haberdeki basligi aynen kopyaladim, birde videoyu izleyemeyen olur diye özellikle arayip haberin yazili metnini buldum ekledim hala insanlari biz halkiz digerleri degil gibi ayristirmakla itham edilince konuyu uzatmak istemedim.
Eminim ki site yönetimide bu önlemleri tartisma, polemik olmasin diye aliyordur ama bu önlemlere sebep yine buradaki üyeler.
Islam inancindakiler halk digeleri halk degil gibi bir düsünce benim aklimin ucundan bile gecmedi.
Zira insanlarin din, dil, irk gibi konularda ayristirilmadan, özgür bir sekilde hangi dine inaniyorsa öyle yasamasi gerektigini, kimsenin dinine, irkina, diline hakaret edilmemesini savundum hep.
Ama burada bir inanca sahip insanlara karsi bir tutum var.
Benim bunu burada dile getirmem aslinda hatadan ders almak isteyen bir parti icin cok önemli.
Zira ancak yapilan hatalar düzeltilirse bir yol katedilir, kaosla, darbeyle, krizle amaca ulasilmaz, ulasilsa bile cok kisa sürer.
Aslolan nerede hata yaptigini bulup düzeltmektir.
Iste hep bu yapildi, büyük bir kesimin inancina savas acildi, sonrasinda halkin inancini savunan partiler ortaya cikinca "din siyasete alet ediliyor" denildi.
Halk hep bir secim yapmak zorunda birakildi.
Ve secimini yapti.
Bugün neden 11 yildir bir türlü deviremiyoruz diye merak ediyorsaniz dönüp yaptiklariniza bir bakin.
Halki yok sayarak, secme hakkina bile müdahale edip, oyunun gecersiz oldugunu vurgulamak icin " dagdaki coban, bidon kafali, göbegini kasiyan adam" denildi.
Bugün bu halk ile aranizda olusan duvarlarin mimari sizsiniz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?