CHP'li Özgün: Gülencilerle ittifak seçimi kaybettirdi

O binayı başbakanlar kullanacak da arkadaşım, madem ankaralısın el insaf, eskişehir yolu boş alan dolu, ya da yıksınlar mevcut başbakanlık binasını ,yerine yenisini yapsınlar. Hepi topu bi odtü ormanı var bi de aoç. Onlar da insan eliyle dikilen ağaçlar. Sen kaç tane ağaç diktin şu ömründe bugune kadar? Odtünün her yıl yaptığı ağaç dikme şenliklerinden birine bile katıldın mı? Tozun toprağın içinde elinde bir fidanla kilometrelerce yürüyüp yokuş çıktın mı dağda bayırda? Çok ankaralısın ama şehrinin bitki örtüsünden haberin yok, o nasıl oluyor? Kaç tane Orman var ankarada? İklimi belli, karadeniz gibi kendiliğinden ağaç mı büyür ankarada? Yılda ne kadar yağış alır ankara? Bu sene kaç kere kar yağdı, kaç gün yağmur yağdı? Hiçbir şey bilmioyrsan google map'i aç da bak, ne kadar orman var sevgili şehrinde? Son yıllarda dikilen ağaçlarla şehrin iklimi değişmişmiş. Azıcık coğrafya bilgisi yahu! Ağaçla iklim mi değişir? O zaman şehir sıcaktan kavrulurken odtünün üzerinde şakır şakır yağmur yağıyor olması lazımdı. Son yılalrda dikilen ağaçlar dediklerine yakından bak birgün, hepsi çalı. Kesilenler 50 yılda büyüdü. Senin bugun bana o geçen 50 yılı geri verme imkanın var mı? Sökülen ağaçlar taşınıyormuş, kaç tanesi tutuyor acaba dikildiği yerde? İşkembei kübradan sallamayın. Gidin azcık da yandaş olmayan medyadan okuyun gerçeği. Domestik beyinlerinizle illa siyaset konuşmak zorunda değilsiniz. Gazete okur yazarlığınız postada bulmaca çözmenin ötesine geçmiyorsa, bırakın siyaseti de başkaları konuşsun. Kültürlü görünmek için ülke sorunlarına duyarlıymış takliti yapmayın. Avm gençliği sizi !
PARDON BU DEDİKLERİNİZ BENMİ OLUYORUM :52: .. İLK MESAJIMI TEKRARLIYORUM .. YAVAŞŞ GARDAŞIM YAVAŞŞŞŞ!!!!!!!!!!!!!!!..YARGILIYORSUN SEN BENİ TANIYORMUSUM Kİ BUNCA HAKARET VE AŞAGILAMA DOLU OLMUŞ MESAJIN :53:
:9: Ne cahiLce bir yazı . aslında size cevap yazmaya bile gerek yoktu ya neyse alıntılamış bunundum .

en son sözünüzede çok güldüm :9: avm gençligi ha :1:

GÜZEL KIZIM BENİM SENİN YAŞINDA KIZIM VAR .. BENİ KENDİNLE KARIŞTIRDIN SANIRIM .. CAHİL ŞEY ...:9:
ODTÜ LÜSÜN SANIRIM . O BÖLGEYE BUKADAR HAKİM OLDUNA GÖRE :)

ÖNCE İNSANLARLA KONUŞMA TERBİYESİ ÖGRENDE GEL OLDUMU ...ÖGRENENE KADARDA BANA CEVAP YAZMA .. SEVİYEN BAYA AŞAGIDA SANA UYAMAM BEN !

Son düzenleme:
PARDON BU DEDİKLERİNİZ BENMİ OLUYORUM :52: .. İLK MESAJIMI TEKRARLIYORUM .. YAVAŞŞ GARDAŞIM YAVAŞŞŞŞ!!!!!!!!!!!!!!!..YARGILIYORSUN SEN BENİ TANIYORMUSUM Kİ BUNCA HAKARET VE AŞAGILAMA DOLU OLMUŞ MESAJIN :53:
:9: Ne cahiLce bir yazı . aslında size cevap yazmaya bile gerek yoktu ya neyse alıntılamış bunundum .

en son sözünüzede çok güldüm :9: avm gençligi ha :1:

GÜZEL KIZIM BENİM SENİN YAŞINDA KIZIM VAR .. BENİ KENDİNLE KARIŞTIRDIN SANIRIM .. CAHİL ŞEY ...:9:
ODTÜ LÜSÜN SANIRIM . O BÖLGEYE BUKADAR HAKİM OLDUNA GÖRE :)

ÖNCE İNSANLARLA KONUŞMA TERBİYESİ ÖGRENDE GEL OLDUMU ...ÖGRENENE KADARDA BANA CEVAP YAZMA .. SEVİYEN BAYA AŞAGIDA SANA UYAMAM BEN !

Kızım mı ? Benim yaşımda kızın mı var ? 120 yaşındasın herhalde? Oradan bakınca daha mı genç gösteriyorum? :52: Demek ki yaş bazılarının yüzünü kırıştırırken beyin kıvrımlarında aksi bir etki yaratıyor.

Kızım mı ? Benim yaşımda kızın mı var ? 120 yaşındasın herhalde? Oradan bakınca daha mı genç gösteriyorum? :52: Demek ki yaş bazılarının yüzünü kırıştırırken beyin kıvrımlarında aksi bir etki yaratıyor.

:9:daha ne kadar kendini kanıtlamaya çalışacaksın 60 yaşındaki çoçuk .:9: size ilk mesajım ne kadar doğruymuş YAVAŞŞ!
daha öncede dedigim gibi önce saygı ve terbiye ögren sonra gel:34:

Son düzenleme:
Back