Klıçtaroğlunun ABD dönüşü ropörtaj verirken manalı gülüçükleri çok manidar gelmişti bana ...
demi :))))))))))))))))))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klıçtaroğlunun ABD dönüşü ropörtaj verirken manalı gülüçükleri çok manidar gelmişti bana ...
Ankara'yı kesinlikle Mansur Yavaş kazandı. İ.meliha yine binbir türlü sihirbazlıkla haketmediğini almanın peşinde. İçişleri bakanının gece yarısı ne işi var acaba ilçe seçim kurulunda? Herşey ortada, anlayana. Mansur Yavaş'a da helal olsun, o yaşında, o düzeysiz rezilin karşısında yılmadan mücadele ediyor, uyumadan, dinlenmeden. Vatandaşının oyuna bu kadar sahip çıkan bi insan Ankara'ya çok şey katabilirdi- belki hala katabilir. Savaş gardaşım savaş!
YAVAŞ gardaşım yavaş :)
Kaybetmeseydi (kazanma ihtimali kaç bilmiuorum) bu hem Kılıçdaroğlu için ciddi bir kazanım olurdu hem de bahsettiğin korkak tabanın da gıkını çıkmazdı. Neticede Kılıçdaroğlu (Mansur Yavaş'ın kökeni itibari ile) riskli bir karar aldı. Sonuç kaybettikleri yönünde netleşirse kaç oyla kaybettik diye bakmaz Yavaş' aforoz ederler Kılıçdaroğlu'nuda bir kaşık suda boğarlar
Eğer gerçekten önde olsaydı ortalığı coktan yıkar, twitterda millete verip veriştirirdi, balkon konuşmasında da padişahın sağ tarafında olurdu.Ankara'yı kesinlikle Mansur Yavaş kazandı. İ.meliha yine binbir türlü sihirbazlıkla haketmediğini almanın peşinde. İçişleri bakanının gece yarısı ne işi var acaba ilçe seçim kurulunda? Herşey ortada, anlayana. Mansur Yavaş'a da helal olsun, o yaşında, o düzeysiz rezilin karşısında yılmadan mücadele ediyor, uyumadan, dinlenmeden. Vatandaşının oyuna bu kadar sahip çıkan bi insan Ankara'ya çok şey katabilirdi- belki hala katabilir. Savaş gardaşım savaş!
Akpnin kendi secmeni bile büyüksehirde melihten kurtulabilmek icin mansura oy vermişken bunu söylemeniz cok komik oluyorYAVAŞ gardaşım yavaş :)
İ.Meliha 94teki seçimlerde kazanan olarak açıklanan korel göymenden itiraz yoluyla iki gün sonra geri almıştı başkanlığı. Geldiği gibi gidecektir belki de :)
Ben de öyle düşünüyorum ama siyaset acısından cok büyük bir kayıp olur mansurun kaybı
halkın sevgisini kazanmış insanlar geçici kayıplar yaşar ve daha güçlü dönerler. şimdi belki Chp ile kaybetmiş gibi görünse de birilerinin dikkatini mutlaka çekmiştir. bi gün çok daha güçlü olarak siyaset arenasına dönebilir.
Geçmişini düşünün Mhp den ihraç edildi. ve bu seçime kadar bu kadar tanınmıyordu.
Türkiye tanımıyordu ama ankara biliyordu onu, cok sevilen bir belediyecidir, gercek bir belediyeci hatta. O yüzden bu kadar yüksek oy aldı zaten
Şimdi Türkiye tanıdı : )))
Twitter da Cumhurbaşkanlığına aday olsun diyorlar
Bu görüntüyü kolay kolay kimse gerçekleştiremez hele de seçimlerde
Eki Görüntüle 1048793
Ankara'yı kesinlikle Mansur Yavaş kazandı. İ.meliha yine binbir türlü sihirbazlıkla haketmediğini almanın peşinde. İçişleri bakanının gece yarısı ne işi var acaba ilçe seçim kurulunda? Herşey ortada, anlayana. Mansur Yavaş'a da helal olsun, o yaşında, o düzeysiz rezilin karşısında yılmadan mücadele ediyor, uyumadan, dinlenmeden. Vatandaşının oyuna bu kadar sahip çıkan bi insan Ankara'ya çok şey katabilirdi- belki hala katabilir. Savaş gardaşım savaş!
YAVAŞ gardaşım yavaş :)
mesajım , mesajınızaydı gökçegi tuttugum için değil !
savaş gardaşım diyen sizsiniz . ben yavaş diyince beğenilmiyorum .. ne garip ülke yahu ...
Savaş derken herhalde topunu tüfeğini tankını, gaz bombanı, plastik mermini al da savaş demiyoruz. Bunu bu ülkede yapanın kim olduğu zaten malum. Hukuksuzluğa hileye karşı savaş ! Bu ülkede yapımı makkeme kararıyla durdurulmuş bir başbakanlık binası inşaatı var, Ankara gibi bir çölde insan eliyle yetiştirilmiş atatürk orman çiftliğinin ortasına dikilen. Ama o mahkeme kararını takan yok, adamlar çatır çatır devam ediyor inşaata. Mahkeme kararlarını tanımamak SUÇtur. Bizim hukuk derslerinde ilk öğrendiğimiz budur. Ama yasama, YÜRÜTME, yargı hepsi tek adamda. Sözde demokrasi ülkesi. Biz bir şekilde ömrümüzün en az yarısını tamamladık da , minicik masum evlatlarımıza üzülüyorum.
öncelikle şunu söyleyim ben kimseyle polemige girecek , aldıgı yerden verecek bir insan değilim . düşüncenizede saygı duyarım . tıpki kendi düşünceme saygı duyulmasını beklegidim gibi... ben gökçegin avukatıda değilim ..
tekrar diyorum mesajınız için yavaş olun dedim ... bir kerede bu mesajınız için YAVAŞ olun diyorum .. konuyu çarpıtmayın !
not : o başbakanlık binası bitmek üzere . şimdiye kadar nerdeymiş o mahkeme hiç sorguladınızmı ?... o mahkeme kararının niçin alındıgını kimler tarafından alındıgını sizde benim kadar biliyorsunuz yada görmezden geliyorsunuz
korkmayın o binayı başbakanlar kullanacak . tayyibe zimmetli deyil yani
bu arada 20 yıldır ankarada yaşarım çöl oldugunu bilmiyordum :) daha eskiden çöl müydü bilmemde şu an son yıllarda dikilen ağaçlar sayesinde ankaranın ikliminin bile degiştigi söyleniyor ... şimdi burdanda gökçegi tutugumu sanmayın görgügümü söylüyorum ....
Bu haber yalanlandı :) öglen dinledim haberlerde..
Ne zaman ilk duydugumuza tam itimat etmeyip kendi arastirip okuyan kendi degerlendrmesine yapabilen toplum bireyleri olucz acaba..