CHP'li Özgün: Gülencilerle ittifak seçimi kaybettirdi

Ankara'yı kesinlikle Mansur Yavaş kazandı. İ.meliha yine binbir türlü sihirbazlıkla haketmediğini almanın peşinde. İçişleri bakanının gece yarısı ne işi var acaba ilçe seçim kurulunda? Herşey ortada, anlayana. Mansur Yavaş'a da helal olsun, o yaşında, o düzeysiz rezilin karşısında yılmadan mücadele ediyor, uyumadan, dinlenmeden. Vatandaşının oyuna bu kadar sahip çıkan bi insan Ankara'ya çok şey katabilirdi- belki hala katabilir. Savaş gardaşım savaş!

Ankara'yı kesinlikle Mansur Yavaş kazandı. İ.meliha yine binbir türlü sihirbazlıkla haketmediğini almanın peşinde. İçişleri bakanının gece yarısı ne işi var acaba ilçe seçim kurulunda? Herşey ortada, anlayana. Mansur Yavaş'a da helal olsun, o yaşında, o düzeysiz rezilin karşısında yılmadan mücadele ediyor, uyumadan, dinlenmeden. Vatandaşının oyuna bu kadar sahip çıkan bi insan Ankara'ya çok şey katabilirdi- belki hala katabilir. Savaş gardaşım savaş!

YAVAŞ gardaşım yavaş :)

Kaybetmeseydi (kazanma ihtimali kaç bilmiuorum) bu hem Kılıçdaroğlu için ciddi bir kazanım olurdu hem de bahsettiğin korkak tabanın da gıkını çıkmazdı. Neticede Kılıçdaroğlu (Mansur Yavaş'ın kökeni itibari ile) riskli bir karar aldı. Sonuç kaybettikleri yönünde netleşirse kaç oyla kaybettik diye bakmaz Yavaş' aforoz ederler Kılıçdaroğlu'nuda bir kaşık suda boğarlar

Ben de öyle düşünüyorum ama siyaset acısından cok büyük bir kayıp olur mansurun kaybı

Eğer gerçekten önde olsaydı ortalığı coktan yıkar, twitterda millete verip veriştirirdi, balkon konuşmasında da padişahın sağ tarafında olurdu.

Akpnin kendi secmeni bile büyüksehirde melihten kurtulabilmek icin mansura oy vermişken bunu söylemeniz cok komik oluyor :D

İ.Meliha 94teki seçimlerde kazanan olarak açıklanan korel göymenden itiraz yoluyla iki gün sonra geri almıştı başkanlığı. Geldiği gibi gidecektir belki de :)

4 kez mi ne iptal istemiş sonunda da istediğini almış :) Cok haklısın geldiği gibi gidecek

Ben de öyle düşünüyorum ama siyaset acısından cok büyük bir kayıp olur mansurun kaybı

halkın sevgisini kazanmış insanlar geçici kayıplar yaşar ve daha güçlü dönerler. şimdi belki Chp ile kaybetmiş gibi görünse de birilerinin dikkatini mutlaka çekmiştir. bi gün çok daha güçlü olarak siyaset arenasına dönebilir.
Geçmişini düşünün Mhp den ihraç edildi. ve bu seçime kadar bu kadar tanınmıyordu.

halkın sevgisini kazanmış insanlar geçici kayıplar yaşar ve daha güçlü dönerler. şimdi belki Chp ile kaybetmiş gibi görünse de birilerinin dikkatini mutlaka çekmiştir. bi gün çok daha güçlü olarak siyaset arenasına dönebilir.
Geçmişini düşünün Mhp den ihraç edildi. ve bu seçime kadar bu kadar tanınmıyordu.

Türkiye tanımıyordu ama ankara biliyordu onu, cok sevilen bir belediyecidir, gercek bir belediyeci hatta. O yüzden bu kadar yüksek oy aldı zaten

Türkiye tanımıyordu ama ankara biliyordu onu, cok sevilen bir belediyecidir, gercek bir belediyeci hatta. O yüzden bu kadar yüksek oy aldı zaten

Şimdi Türkiye tanıdı : )))

Twitter da Cumhurbaşkanlığına aday olsun diyorlar:10:
Bu görüntüyü kolay kolay kimse gerçekleştiremez hele de seçimlerde:72:
$BkKXtnaCQAAvFFo.jpg

mesajım , mesajınızaydı gökçegi tuttugum için değil ! :ssz:

savaş gardaşım diyen sizsiniz . ben yavaş diyince beğenilmiyorum .. ne garip ülke yahu ...

Son düzenleme:
Stv 7/24chpye calisti .bu bile ittifakin en buyuk gostergesi.cemaat chpye oy verdigini bir cok yerde soyledi.chpli bazi milletvekilleri bu haberdeki gibi bunu kabul etti.kilicdaroglu daha dun terorist dedigi gulencileri mitinglerde ove ove bitiremedi daha ne ispata gerek var.bunca seye ragmen kilicdaroglunun direk soylemesine gerek varmi.gorunen koy kilavuz istemez.hakeza haberde denilenler gibi cemaatin cok buyuk oy ora i var sanip o larla iktidara geliceklerini zannettler ama yanlis hesap bagdattan dondu

mesajım , mesajınızaydı gökçegi tuttugum için değil ! :ssz:

savaş gardaşım diyen sizsiniz . ben yavaş diyince beğenilmiyorum .. ne garip ülke yahu ...

Savaş derken herhalde topunu tüfeğini tankını, gaz bombanı, plastik mermini al da savaş demiyoruz. Bunu bu ülkede yapanın kim olduğu zaten malum. Hukuksuzluğa hileye karşı savaş ! Bu ülkede yapımı makkeme kararıyla durdurulmuş bir başbakanlık binası inşaatı var, Ankara gibi bir çölde insan eliyle yetiştirilmiş atatürk orman çiftliğinin ortasına dikilen. Ama o mahkeme kararını takan yok, adamlar çatır çatır devam ediyor inşaata. Mahkeme kararlarını tanımamak SUÇtur. Bizim hukuk derslerinde ilk öğrendiğimiz budur. Ama yasama, YÜRÜTME, yargı hepsi tek adamda. Sözde demokrasi ülkesi. Biz bir şekilde ömrümüzün en az yarısını tamamladık da , minicik masum evlatlarımıza üzülüyorum.

Savaş derken herhalde topunu tüfeğini tankını, gaz bombanı, plastik mermini al da savaş demiyoruz. Bunu bu ülkede yapanın kim olduğu zaten malum. Hukuksuzluğa hileye karşı savaş ! Bu ülkede yapımı makkeme kararıyla durdurulmuş bir başbakanlık binası inşaatı var, Ankara gibi bir çölde insan eliyle yetiştirilmiş atatürk orman çiftliğinin ortasına dikilen. Ama o mahkeme kararını takan yok, adamlar çatır çatır devam ediyor inşaata. Mahkeme kararlarını tanımamak SUÇtur. Bizim hukuk derslerinde ilk öğrendiğimiz budur. Ama yasama, YÜRÜTME, yargı hepsi tek adamda. Sözde demokrasi ülkesi. Biz bir şekilde ömrümüzün en az yarısını tamamladık da , minicik masum evlatlarımıza üzülüyorum.

öncelikle şunu söyleyim ben kimseyle polemige girecek , aldıgı yerden verecek bir insan değilim . düşüncenizede saygı duyarım . tıpki kendi düşünceme saygı duyulmasını beklegidim gibi... ben gökçegin avukatıda değilim ..

tekrar diyorum mesajınız için yavaş olun dedim ... bir kerede bu mesajınız için YAVAŞ olun diyorum .. konuyu çarpıtmayın !

not : o başbakanlık binası bitmek üzere . şimdiye kadar nerdeymiş o mahkeme hiç sorguladınızmı ?... o mahkeme kararının niçin alındıgını kimler tarafından alındıgını sizde benim kadar biliyorsunuz yada görmezden geliyorsunuz :ssz:
korkmayın o binayı başbakanlar kullanacak . tayyibe zimmetli deyil yani :ssz:

bu arada 20 yıldır ankarada yaşarım çöl oldugunu bilmiyordum :) daha eskiden çöl müydü bilmemde şu an son yıllarda dikilen ağaçlar sayesinde ankaranın ikliminin bile degiştigi söyleniyor ... şimdi burdanda gökçegi tutugumu sanmayın görgügümü söylüyorum ....

Son düzenleme:
öncelikle şunu söyleyim ben kimseyle polemige girecek , aldıgı yerden verecek bir insan değilim . düşüncenizede saygı duyarım . tıpki kendi düşünceme saygı duyulmasını beklegidim gibi... ben gökçegin avukatıda değilim ..

tekrar diyorum mesajınız için yavaş olun dedim ... bir kerede bu mesajınız için YAVAŞ olun diyorum .. konuyu çarpıtmayın !

not : o başbakanlık binası bitmek üzere . şimdiye kadar nerdeymiş o mahkeme hiç sorguladınızmı ?... o mahkeme kararının niçin alındıgını kimler tarafından alındıgını sizde benim kadar biliyorsunuz yada görmezden geliyorsunuz :ssz:
korkmayın o binayı başbakanlar kullanacak . tayyibe zimmetli deyil yani :ssz:

bu arada 20 yıldır ankarada yaşarım çöl oldugunu bilmiyordum :) daha eskiden çöl müydü bilmemde şu an son yıllarda dikilen ağaçlar sayesinde ankaranın ikliminin bile degiştigi söyleniyor ... şimdi burdanda gökçegi tutugumu sanmayın görgügümü söylüyorum ....

O binayı başbakanlar kullanacak da arkadaşım, madem ankaralısın el insaf, eskişehir yolu boş alan dolu, ya da yıksınlar mevcut başbakanlık binasını ,yerine yenisini yapsınlar. Hepi topu bi odtü ormanı var bi de aoç. Onlar da insan eliyle dikilen ağaçlar. Sen kaç tane ağaç diktin şu ömründe bugune kadar? Odtünün her yıl yaptığı ağaç dikme şenliklerinden birine bile katıldın mı? Tozun toprağın içinde elinde bir fidanla kilometrelerce yürüyüp yokuş çıktın mı dağda bayırda? Çok ankaralısın ama şehrinin bitki örtüsünden haberin yok, o nasıl oluyor? Kaç tane Orman var ankarada? İklimi belli, karadeniz gibi kendiliğinden ağaç mı büyür ankarada? Yılda ne kadar yağış alır ankara? Bu sene kaç kere kar yağdı, kaç gün yağmur yağdı? Hiçbir şey bilmioyrsan google map'i aç da bak, ne kadar orman var sevgili şehrinde? Son yıllarda dikilen ağaçlarla şehrin iklimi değişmişmiş. Azıcık coğrafya bilgisi yahu! Ağaçla iklim mi değişir? O zaman şehir sıcaktan kavrulurken odtünün üzerinde şakır şakır yağmur yağıyor olması lazımdı. Son yılalrda dikilen ağaçlar dediklerine yakından bak birgün, hepsi çalı. Kesilenler 50 yılda büyüdü. Senin bugun bana o geçen 50 yılı geri verme imkanın var mı? Sökülen ağaçlar taşınıyormuş, kaç tanesi tutuyor acaba dikildiği yerde? İşkembei kübradan sallamayın. Gidin azcık da yandaş olmayan medyadan okuyun gerçeği. Domestik beyinlerinizle illa siyaset konuşmak zorunda değilsiniz. Gazete okur yazarlığınız postada bulmaca çözmenin ötesine geçmiyorsa, bırakın siyaseti de başkaları konuşsun. Kültürlü görünmek için ülke sorunlarına duyarlıymış takliti yapmayın. Avm gençliği sizi !

Var mı kanıt? Yok.
O yüzden inanmıyorum .

Stv sürekli Chp'ye çalıştıysa bu belki de tek taraflı bir oyundu. Ben ne bileyim gerçekten cemaat ile akp'nin kapıştığını?
Belki bir oyun .
Bilemem.
Anca duyduklarıma, gördüklerime inanırım .

Bu haber yalanlandı :) öglen dinledim haberlerde..
Ne zaman ilk duydugumuza tam itimat etmeyip kendi arastirip okuyan kendi degerlendrmesine yapabilen toplum bireyleri olucz acaba..

Bu haber yalanlandı :) öglen dinledim haberlerde..
Ne zaman ilk duydugumuza tam itimat etmeyip kendi arastirip okuyan kendi degerlendrmesine yapabilen toplum bireyleri olucz acaba..

yalanlandığına dair bir aratma yaptım ancak bulamdım. şayet öyle bir haber bulup eklerseniz konuyu kapattırabilirz.

Back