Aman abla onlara bakma beni hayattan soğuttularBaharda hemen plajlara gidip inceleme yapmam lazımBelli bir şekli var mı bunların, şimdi bazısı dize kadar oluyor, onlara da bakayım mı
Sizler için baharda AR-GE yaparım plajlarda
Tabii çok yardımseverimdir, KK içinde ve dışında sizler için yapmayacağım fedakarlık yokçok yardumseversin mune, zaten enler yarışmasında en yardımsever olarak sana oy verdimdi
popoyu bilemiycem ama memişlerini güneşlendiriceksen bi zahmet chp2ye üye ol. üye olmasanda üye olduğun varsayılır.kadınlar plajının amacı kadınların rahat etmesi değil mi ?
istersem popomu da güneşlendiremezmiyim ben.
önce CHP ye mi üye olmalıyım
Suriyeli genç kızların 5000 tl karşılığında türk erkeklerinin 2. karısı olduklarınıda yazsaydı..kadın pazarlanması normal herhalde T.C deAhah ay bu çok iyi ya.
Başkan memesinden tanıyacak kadar kadınlarla içli dışlı demek.
Munecim Hülya Avşarında katıldığı Suriyeden gelen halkın tarışıldığı programda,Suriyeli amca diyorki bizde erkek sayısı kadın kadar çok olmadığından,halk 2...3. eş olmayı normal görür..diğerleride dinliyor..şimdi aile geldi kampta kalmadı kayıt dışı zaten kızlarını verdiler adamın birine eş olarak..bu kızın hakkını kim savunacak şiddete vs maruz kalırsa..adam kızı satmaya vs kalkarsa...hiç bunlara değinmediler..Avşar diyorki ..ee sayıca fazla olduklarından halkımızdan erkekler Suriyeli kızlarla evlenecek herkez kürtlüğü falan kabul edecek böyle sorunlarımız bitmiş olacak..Bak açıklama yanlış anlaşılmış
Neden böyle bir açıklama yaptı ve açıklama zamanı çok ilgi çekici. Farzedelim CHP li kadınlar dediği gibi güneşlendi. Aralık ayında mı güneşlendiler? Daha önce neden açıklamadı?chp li meme nasıl oluyor..bende merak ettim..
ch açık akp kapalı gibi izlenim oluşturulmaya çalışıyorsa bird erkek olrak çok yakışıksız,günahı geçtim..Neden böyle bir açıklama yaptı ve açıklama zamanı çok ilgi çekici. Farzedelim CHP li kadınlar dediği gibi güneşlendi. Aralık ayında mı güneşlendiler? Daha önce neden açıklamadı?
Hayır? 2 gün önceki yağmurda Antalya sele gömüldü, yaptığı kanalizasyonlar beş para etmedi, belediye selde yardım edemedi vatandaşına ve rezil oldu.
Böyle saçma sapan bir açıklamayla günah çıkarıyor.
O zaman gelen Alman rus turitler de mi CHP li?ch açık akp kapalı gibi izlenim oluşturulmaya çalışıyorsa bird erkek olrak çok yakışıksız,günahı geçtim..
O zaman gelen Alman rus turitler de mi CHP li?
Anlayın işte: Antalya yı sel aldı bir yar sevdim el aldı demiyor da CHP liler üzerinden günah çıkartıyo.