• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'li gençler Erdoğan'ı kendi sözleriyle vurdu

O söz ona ait değil diyorlar, uydurma diyorlar bilemiyorum.
Uydurma olmasını temenni ediyorum o zaman. Eğer uydurmaysa zaten ölmüş adamın arkasından iftira bazında siyaset malzemesi yapanlar umarım utanırlar. Bu arada Canım İstanbul şiiride çok güzeldir,
Ruhumu eritip de kalıpta dondurmuşlar;
Onu İstanbul diye toprağa kondurmuşlar.....
Diye başlar..

Uydurma olmasını temenni ediyorum o zaman. Eğer uydurmaysa zaten ölmüş adamın arkasından iftira bazında siyaset malzemesi yapanlar umarım utanırlar. Bu arada Canım İstanbul şiiride çok güzeldir,
Ruhumu eritip de kalıpta dondurmuşlar;
Onu İstanbul diye toprağa kondurmuşlar.....
Diye başlar..
Ben biraz araştırdım da kesinlikle böyle bir sözü yok deniyor, Necip Fazıl'a atfedilmiş uydurma bir laf diyorlar, çok tepki göstermiş NFK sevenler, haklılar.
Uydurmaysa gerçekten çok ayıp edilmiş, Necip Fazıl'ın söylemediği bir sözü söylemiş gibi göstermeleri etik değil, ki Google da Einstein'da dahil bazı bilim adamı, felsefecilerin, şairlerin hiç söylemediği sözler türetilmiş.

Bazen insanlar uydurma adına teknolojiyi de alet ederek ne yapacaklarını şaşırıyorlar.
Einstein'ın E=mc2'sini ne hale getirmişler, perdesiz ev sözü de NFK fotosu ve ismi kullanılarak pekala rahmetliye mal edilmiş olabilir.
image.jpeg

Ben biraz araştırdım da kesinlikle böyle bir sözü yok deniyor, Necip Fazıl'a atfedilmiş uydurma bir laf diyorlar, çok tepki göstermiş NFK sevenler, haklılar.
Uydurmaysa gerçekten çok ayıp edilmiş, Necip Fazıl'ın söylemediği bir sözü söylemiş gibi göstermeleri etik değil, ki Google da Einstein'da dahil bazı bilim adamı, felsefecilerin, şairlerin hiç söylemediği sözler türetilmiş.

Bazen insanlar uydurma adına teknolojiyi de alet ederek ne yapacaklarını şaşırıyorlar.
Einstein'ın E=mc2'sini ne hale getirmişler, perdesiz ev sözü de NFK fotosu ve ismi kullanılarak pekala rahmetliye mal edilmiş olabilir.
Eki Görüntüle 1810721

O fotografta yazan ironidir de mi gerçek değildir yani. .

Bu aralar Mevlana, N.F.K vs gibi büyüklere ergen tribi attirmak moda. Facebook'ta falan o kadar sacma sapan sozler yayinliyolar ki, altina Mevlana imzasini atinca oldu zannediyorlar. Cok sinir bozucu

O fotografta yazan ironidir de mi gerçek değildir yani. .

Bu aralar Mevlana, N.F.K vs gibi büyüklere ergen tribi attirmak moda. Facebook'ta falan o kadar sacma sapan sozler yayinliyolar ki, altina Mevlana imzasini atinca oldu zannediyorlar. Cok sinir bozucu

Gerçek değil tabii ama işte bazıları uydurdukları sözlerin altına herkesçe tanınan kişilerin adını yazıp internette yayınlıyor, inananlarda var bu laflara, inanmaları da doğal, Necip Fazıl'ın her sözünü bilmemize imkan yok mesela, o yüzdende söyledi zannedilebiliyor.

Einstein örneği bariz bir şekilde kendini belli ediyor, bu görsele bakan biri doğru olmadığını anlar ama birde uydurma olduğu anlaşılmayanlar var ki onlar tehlikeli zira çok kötü algı yönetimi yapılıyor o tür uydurma sözler, görsellerle, ki buna da örnek bir gazetenin haberidir, uydurulmuş görseller ve yazılarla geçenlerde haber yaptılar, olayın uydurma olduğu ortaya çıkınca haberi nasıl geri çekeceğini bilemediler.

Back