CHP'li Başkan'dan halka ağır hakaret

Ben AKP MHP CHP DSP BBP gibi 3 harflileri istemiyorum. Bana İhsanoğlu'nun mitinginde dağıtılanı link ver

öyle bi iddiam yok benim zaten

ama bu güne kadar ben 50 lira alanıda dağıtanıda görmedim

birde ortada dolaşan şu mesajlar varya onlarıda !!!

Bu cümlenden anlaşıldı ki; verildiğini kabul ediyorsun

şu an Türkiye genelinde fakilik yardımı olarak ever erzak yardımı ve kömür yardımı yapılıyor

ve bunlar fakirliği kesin kanıtla olana

herkese değil !!!

hayır fakirlere yapılan bu yardımlar neden rahatsız ediyor anlamıyorum

ki bunu bu adam mütemadiyen her sene yapıyor

gizli dağıtılmıyorya

ne yapsın ölsün mü alamayanlar

donsun mu çocuklar !!!

Bende gttim ne makarna ne para ne kömür aldm.bu makarna kıyafet ve kömür yardımı yapan kurum kadın kordanisyon merkezi.emine hanım kontrolünde .

öyle bi iddiam yok benim zaten

ama bu güne kadar ben 50 lira alanıda dağıtanıda görmedim

birde ortada dolaşan şu mesajlar varya onlarıda !!!

Senin yazdığın haberde miting 50TL dağıtıldığı iddia edilmiş. Eğer bir itirazın varsa Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunun.

Ama senin idia ettiğin 30TL hiç hoş değil. Çünkü link in yok en başta. Ben youtube u kabul etmiyorum. Bana resmi bir Türkiye'de en azından bürosu olan bir yayın organı vermelisin

gülay hanım mantıklı mı sizce gelin size şu kadar verelim bize oy ver veya mitinge katıl. bana 50 -100 değil 10 katı versinler yine gitmem chp mitingine , mhp mitingine. sorum siz gider misiniz?

görmüyor musunuz erdoğanın mitinglerini insanlar o sıcağın altında veya soğukta nasıl koşup geliyorlar. parayla getiremezsin. o çoşku olmaz parayla.
geçelim artık bunları.
trafo kedi , ağızlarınızda başka şey yok. artvin chp nin kalesiydi orda da mı kedi girdi alllah aşkına . kabul edin artık . bu millet başbakanı seviyor sayıyor. sizlerden saygı bekliyoruz. genel konuşuyorum. siz yaptınız demiyorum yanlış anlamayın.

kömür çıkaran işçi evinden getirdiği yarım ekmeyi yerin altında farelerle paylaşacak..onu bile yemeye fırsat bulamayacak onun çıkardığı kömürü dağıtacaksın bedava..ilk önce kömür çıkaranlara adam gibi maaş ver ondan sonra dağıt..birini ısınaca diye diğeri fazladan mesai yapmasın 3 kuruşa..

fakirim ihtiyacım var dediyse heralde yardım yapılır
chpde oy için yardım yapmış sesiniz çıkmaz ama
şimdi hemen chpyi niye öne sürdün derler
ama akp de bunu yapıyor demeyi biliyorsunuz
kimi durumu iyi olanlarda kandıryor,ihtiyacım var diye
o kadının eğer ihtiyacı olmayıpta aldıysa ve sattıysa büyük terbiyeszilkik yapmış
o kadın böyle yaptı diye,oy için herkese erzak dağıtıyorlar falanmı sanıyor bunlar
gerçi bunlarada inanmıyorum karalamak için yapıyorlar
bazen diyorum bu kadar yalan olmaz
biz hiçbirşey görmüyoruz ya
yok makarnaymış,yok kömürmüş
yok mitinge gidenlere 50 tl imiş :)

hangi benim yazdığım haber hangi 50 tl

siz savcılıkta falan mı çalışıyorsunuz illa götürtecen beni oraya

sizin dediğiniz 50 tl hoş tabiii cigaraya başlayacam yakında

birde crpty ilk banımın zanlısı !!!!

soma üzerinden gelme

chp dönemindede patlama oldu

chp döneminde kömür yardımı oldumu arkadaşlar?madendekilerin 2 kat daha fazla çalışmasına neden olucak..?

Ne aci değil mi? Dogru mu yalan mi bilmem ama bu ülkede hâlâ bazi insanlarin o assagilanan 50 TL'ye ihtiyaçları var. Demekki ihtiyaclari var ki gidiyorlar. Insanlari assagilayacaklarina kalkip da kendileri bu laflari ettikleri icin kendilerini assagilasinlar. Tabi cebinde cok 50 lirasi vardir ondandir bu assagilama. Bu ulkede 1 lira bile bulamayan insanlar var. Kalkmis 50 liraya kendini satan diyor. Sen kendini kac liraya sattin? 0.50 kuruş bile etmezsin bu sozlerinle......

tüm herkeze 50 şer tl verebilirlermi bilmiyorum?gözümle görmediğim bir şeyde vebalde alamam ..yalnız fakir fukarayı doğurmaya teşvik etmek,yardıma alıştırmak doğru değil..kendi çalışıp üretebilen insanlar olabiliriz inşallah..rabbime böyle dua ediyorum..

birilerinin kendine hayrı yok..birileride halkının durumu ve psikolojisini biliyor nabza göre şerbeti ayarlıyor....sonumuz iyi değil ya Allahtan hayırlısı

Hadsiz adam.halktan bu kadar uzak oldgunzz icin secilemiyorsnz zaten.halk kelimesi sadece sozde kalmis sizde.Ataturkcu gecinip ,Ataturkten gecinen ,halki hor goren bu zihniyete sahip oldugu surece daimi hezimet altinda bu chp.

Kim satmış kendini? Bana mı söyledin o sözü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…