- Konu Sahibi menzil5453
Ben 3 harflilerin videosunu istemiyorum İhsanoğlu'na yapılan 30TL linkini istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3 harflilerin videosunu istemiyorum İhsanoğlu'na yapılan 30TL linkini istiyorum
3 harfli ne ?
diğer videoyu izledin mi
Ben AKP MHP CHP DSP BBP gibi 3 harflileri istemiyorum. Bana İhsanoğlu'nun mitinginde dağıtılanı link ver
Bu cümlenden anlaşıldı ki; verildiğini kabul ediyorsun
öyle bi iddiam yok benim zaten
ama bu güne kadar ben 50 lira alanıda dağıtanıda görmedim
birde ortada dolaşan şu mesajlar varya onlarıda !!!
Senin yazdığın haberde miting 50TL dağıtıldığı iddia edilmiş. Eğer bir itirazın varsa Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunun.
Ama senin idia ettiğin 30TL hiç hoş değil. Çünkü link in yok en başta. Ben youtube u kabul etmiyorum. Bana resmi bir Türkiye'de en azından bürosu olan bir yayın organı vermelisin
Bu cümlenden anlaşıldı ki; verildiğini kabul ediyorsun
Senin yazdığın haberde miting 50TL dağıtıldığı iddia edilmiş. Eğer bir itirazın varsa Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunun.
Ama senin idia ettiğin 30TL hiç hoş değil. Çünkü link in yok en başta. Ben youtube u kabul etmiyorum. Bana resmi bir Türkiye'de en azından bürosu olan bir yayın organı vermelisin
Onu Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'e veya haberi alıntıladığın yere soracaksın. Benim 50TL aldılar diye bir iddiam olmadı. Ama aldılarsa 50TL'lik adam olduklarını iddia ediyorum.
Ama 30 TL'yi ortaya atan sensin. O link lütfen.
Ne aci değil mi? Dogru mu yalan mi bilmem ama bu ülkede hâlâ bazi insanlarin o assagilanan 50 TL'ye ihtiyaçları var. Demekki ihtiyaclari var ki gidiyorlar. Insanlari assagilayacaklarina kalkip da kendileri bu laflari ettikleri icin kendilerini assagilasinlar. Tabi cebinde cok 50 lirasi vardir ondandir bu assagilama. Bu ulkede 1 lira bile bulamayan insanlar var. Kalkmis 50 liraya kendini satan diyor. Sen kendini kac liraya sattin? 0.50 kuruş bile etmezsin bu sozlerinle......