kıskanç chp ohh çatlayın uzun adam geliyor[/QU
iyi halt edecek,aferın chp ye,çatlasın patlasın,Bu ADAM cumhurbaşkanı,onunda çok umrunda,ayyy üzülür yatağa düşer,kıyamam,yapmasınlar ,yalvarıyorum,
Altın çağ yazdım,ama ekleme olsun,lal devrimecllis 6 aydır yatışta, ülkenin hali ortada
söylenecek çok şey var da süüppeerrr bir ülkeyiz. Altın çağ.
:)) aynen,essin gürlesin Cumhurum,onlarda yanlış yapmasın,yemesın paparayıbugun bayağı bi şenlikli olcak meclis, erdoğandan paparayı yiyen yiyene... muhtemelen
Altın çağ yazdım,ama ekleme olsun,lal devri
bence fetret devriAltın çağ yazdım,ama ekleme olsun,lal devri
kız ben değil,ben figüran,asıl ERDOĞAN yapıyor :)Çağ açıp, çağ kapatırım diyorsun yani
kız ben değil,ben figüran,asıl ERDOĞAN yapıyor :)
Kız ıyımısın ,yenı türkiyedeyı zaten,ne ınanmaması,haa doğru,bur kadar güzel yenı bir türkiye beklemıyordu kımse,inanamıyor tabiki,yahu muhalefet yapta,kımse ınanmıyorda,bu adamın sevdalılarınımı hiçe sayıyorsun,onlar kımse deĞil mi?doğru onlar yanı bızler bu milletın TA KENDISIYIZ...Erdoğan bile böyle iddialı konuşmuyor bu konudaen fazla yeni Türkiye diyor ona da kimse inanmıyor zaten
Kız ıyımısın ,yenı türkiyedeyı zaten,ne ınanmaması,haa doğru,bur kadar güzel yenı bir türkiye beklemıyordu kımse,inanamıyor tabiki,yahu muhalefet yapta,kımse ınanmıyorda,bu adamın sevdalılarınımı hiçe sayıyorsun,onlar kımse deĞil mi?doğru onlar yanı bızler bu milletın TA KENDISIYIZ...
kım bunlar bende bılemıyorum,benım etrafımdaki sevdalılar musmutlu,akp ılk ıktıdar oldu,sonr yıne,güneri civaoğlu idi yanlış belkı hatırlıyorum,belkı reha muhtar,çok ılgınç dmeişti,hiç kımse akp oy vermıyorum dıyor,ama karşıdan gelen ıkı kişiden bır akplı,yuzde 50 yanı demişti,muhalefet edende aslında gayet memnun,gızlıden verıyor sanırsam,alakasız olcak ama 28 nıckın ilmi,yoksa yaşınmı,Karşılıksız bir sevda bu canımvalla ben bir sevdadan bir de savaştan çok korkarım.
İkisi içinde her yol mubağ nasılsa.Aşkın gözü kör, kulağı sağırdır o yüzden sana ne yazsam anlamsız.
Kimseyi hiçe saydığım yok benim her gün aynı sabaha, aynı ülkede uyanıp bu günün dünden farklı olmadığını savunuyorum sadece. AKP'ye oy veren hatta senin demenle sevdalılar bile bir fark göremiyorlar o zaman onlarda kendilerini hiçe sayıyorlar.
kım bunlar bende bılemıyorum,benım etrafımdaki sevdalılar musmutlu,akp ılk ıktıdar oldu,sonr yıne,güneri civaoğlu idi yanlış belkı hatırlıyorum,belkı reha muhtar,çok ılgınç dmeişti,hiç kımse akp oy vermıyorum dıyor,ama karşıdan gelen ıkı kişiden bır akplı,yuzde 50 yanı demişti,muhalefet edende aslında gayet memnun,gızlıden verıyor sanırsam,alakasız olcak ama 28 nıckın ilmi,yoksa yaşınmı,
Kız ıyımısın ,yenı türkiyedeyı zaten,ne ınanmaması,haa doğru,bur kadar güzel yenı bir türkiye beklemıyordu kımse,inanamıyor tabiki,yahu muhalefet yapta,kımse ınanmıyorda,bu adamın sevdalılarınımı hiçe sayıyorsun,onlar kımse deĞil mi?doğru onlar yanı bızler bu milletın TA KENDISIYIZ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?