Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sandık görevlileri yoruldular, gözden kaçmış şeyler olabilir diyen sizler değilmiydiniz ya ?
hah bende aynısını diyorum :)))
yoo teselli armağanı diyoruz biz
Woooow oylar bitti cumlererde alintilaniyor huy iste napican....
üstelik 5 oy, 5 oyun gözden kaçması yorgunluk yüzünden, yanlış görülmesi,yanlış sayılması gibi doğal bir şey var mı yahu ?
ama tabi hemen montaja bağlanır :))
Bir konuya yazdim burayada yaziyorum
Kaybedenler neden kaybettiklerini sorgulasin diyenler;sorguladik ve bulduk HIRSIZ VAR......
Aman bosver mutlu oluyorlarAveraj hesabımı yapıyorsun yani buda sizin olsun diyerek daha bir saat önce diğer konuda saygıyla anlaşmaya varmışken en azından kısmen mutabık olmuşken :44:
Ben anlamıyorum itiraz sonucu değişen belediyeyi maçı kazanma,kaybetme olarak nasıl görülür.
Nasıl buzdagının diger kısmı yani seçimin şeffaf yapılmadıgına dikkat çekilmez de züğürt tesellisi alın sizin olsun burası da gözüyle bakılır.
Bak antalya da evraklar yakılmış acılan baslıgın haberini izledim.Bu bir skandal.
Diğer tarafta 160 küsür oy yerine 0 yazılan tutanaklar.
Bunlar dikkat çekmiyor ne üzerine gidiliyor.
Vallahi ben üzülüyorum.
Averaj hesabımı yapıyorsun yani buda sizin olsun diyerek daha bir saat önce diğer konuda saygıyla anlaşmaya varmışken en azından kısmen mutabık olmuşken :44:
Ben anlamıyorum itiraz sonucu değişen belediyeyi maçı kazanma,kaybetme olarak nasıl görülür.
Nasıl buzdagının diger kısmı yani seçimin şeffaf yapılmadıgına dikkat çekilmez de züğürt tesellisi alın sizin olsun burası da gözüyle bakılır.
Bak antalya da evraklar yakılmış acılan baslıgın haberini izledim.Bu bir skandal.
Diğer tarafta 160 küsür oy yerine 0 yazılan tutanaklar.
Bunlar dikkat çekmiyor ne üzerine gidiliyor.
Vallahi ben üzülüyorum.
Onlar o oyları gözden kaçırmamak için para alıyorlar ve o yüzden görevliler.
5 oy kader değiştiriyor çünkü.
Tutanakta, sayımda "aaa gözümden kaçmış" diye bir bahane olabilir mi
ne demek istediniz anlamadım ya :))
valla çok karışık bir cümle özne yüklem belli değil :))
niye bunları diyen sizlerdiniz..
sabah kadar oy sayıyorlar gözlerinden kaçmış olabilir yanlışlık olabilir diyenler vardı onlara gülsenize
Sizler derken?
Ben burada gördüm buna güldüm, belki o dediklerinizi görsem ona da gülerdim...Ya da gülmezdim...Keyfimin kahyasına sormam lazım.
para insanı robot mu yapıyor :)))))
para alan insan yorulamaz, uykusu gelemez mi :)))
gelde gülme şimdi ya :))))
Gelebilir tabi ki, ben de bazen sınıfta uyuyorum misal
hayırlı uğurlu olsun ...
sevinmelisiniz bence de büyük başarı çünkü bir ili alabilmek