• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP kararını verdi gibi! İşte Köşk adayı!

O makam artik 80 yasindaki adamin yürütebilecegi bir makam degil artik..
Yani makam o makam degil artik:))

Ben Muharrem İnce ve Yılmaz Büyükerşen diyordum zaten. Büyükerşen'i tüm Türkiye tanıyor hatta kendisine sevmeyenler ondan korkuyor çünkü başarısı yadsınamaz. Eskişehir'e gelen herkes nasıl bir yer burası böyle deyip hayretlerini gizleyemiyorlar çünkü hiç kimse böyle bir şehir beklemiyor. Bende 7 sene önce geldiğimde tereddütlerim vardı ama modern, yenilikçi, çağdaş. Anadolu Üniversitesinin gelişmesine özellikle Türkiye'de tek olan Açık öğretim Fakültesinin bu kadar büyümesine senede 1.5 milyon öğrenciye ev sahipliği yapmasına dışarıdan öğretimde çığır açmasına öncülük eden yurtdışındaki yenilikleri yerinde görüp uygulayan bir insandır. Eskişehir'de suç oranı azdır. Özgürlüğü seven bir şehirdi iki üniversitesi ile öğrenci şehridir burada gece yarısı dışarı da olsan güvendesindir. Tramvay hatları bir uçtan bir uca şehri kaplar inadına ödenek verilmez Yılmaz Hoca yurtdışı ödenekle yapar. 80 yaşında işe yaramaz olsaydı bu halk hala ona oy vermezdi tamamen hizmete oy verdiler karşısında güçlü ve çok çok daha genç bir aday olmasına rağmen. Kimse sorsan tanır ününü duymuştur. Bence isabetli olur. :16:

İsabetli bir karar olmuş, sol görüşlü olmamama rağmen Büyükerşen diyorum, gerçek bir siyasetçi ve dahi. Üniversite eğitimimde büyük katkısı var Açık öğretim fakültesi olmasaydı devam etmezdim eğitime. Sırf bu şükran duygumdan dolayı bile oyumu verebilirim.

Dejavu M.İnceyi parti baskanligina dusunuyorlar diye soylentiler var.O yuzden kendisini dusunmuyorlar diye biliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Akıl yaşda değil, baştadır...
Yılmaz hocanın 78 yaşında olması, onun Cumhurbaşkanlığını yapamaması için hiçbir neden teşkil etmiyor. Zira 60 yaşlarda olupda ülkeyi yönetmeye çalışan, şuanda hızla bir bataklığa sürükleyen yöneticimiziiiiii düşünecek olursak.........
Zaten Abdullah Gül'den sonra cumhurbaşkanlığıda anlamını yitirdi. Artık insanların gözünde Noter olarak geçiyor..... Şöyle Yılmaz hoca gibi değerli biri gelsede, eski saygınlığına yeniden kavuşsa diyorum....

Insanlarin su halet-i ruhiyelerini, hali tavrlarini görünce inanin bir tebessüm beliriyor yüzümde:))

Yahu ben gerceklere bakarim degerlendirirken:))

Buyursun olsun aday zira olsada %200 secilemez:)))

MAdem Eskisehir ondan memnun orada kalsin..

Yani benim icin ister aday olmus ister olmamis, secimde bir isimden ibaret olacak zira Türkiye, Eskisehirden ibaret degil, insanlar sadece CHP li oldukari icin ona oy verir..

Hea 80 yasinda olmasi ise ayrica eksi puan zira artik cumhurbaskanligi makami eski cumhurbaskanligi makami olmayacagi icin enerjisi yeterli degil bana göre:))

Yani sakin, ben onun aday olup olamayacagina onay verecek merci degilim, sadece fikrimi yaziyorum:))

Hay Allah ya:)))

Son düzenleme:
Aslında yaş konu değil hocam,cehepeli oluşu olabilirmi sence :ssz:
Olabilir canım ama bu adam akp ye geçse ben oraya oy verirdim öyle başarılı bir insan neredeyse oyum oraya.Ben yapılanlara bakıyorum.Çalınanlara değil.Çalana oy versem öbür tarafta bana bile hesap sorulur valla çalınanlar öyle büyük.:32:

Halki dini kullanarak kin ve dusmanliga acikca tahrik etmek sucundan mahkum olmus birinin CB olmasini destekliyorlar...
Yilmaz hocanin sadece yasini bahane ediyorlar..

kendısını tanımıyordum sadece ismen bılıyordum..

sımdı yaptıklarını okuyunca gurur duydum..

T.C nin başına böyle bı ınsan yakışır..

Erdoğan da büyükşehir belediye başkanıydı başbakan oldu biz onu cumhurbaşkanlığına layık görüyorsak daha yüksek mevkilerde görmek istediğimizden. Zaten akp lilere göre zaten alamaycaklarsa şansları yoksa başbakan tek başına çıksım hayret valla bana göre chp bir aday gösterecek zaten ve uygun bir adam yaptıklarını yazdık karşısında çevresi çok geniş ve baya genç biri olmasına rağmen kazandı ve yurtdışına sürekli gidiyor hala projeleri var ama sadece park bahçe yapmış deyip biyografisinden habersiz olanlar ya da görmezden gelenler hiçbişi bulamıyorlar yaşmış enerjiymiş bekleriz buraya enerjiyi görün. Zaten başka partiden kim aday çıksa beğenmeyeceksiniz laf olsun işte ama büyükerşen akp lilerin bile keşke bizde olsaydı dediği adamdır önceden dsp deyfi chp ye geçmeden önce akp istanbul için istedi kabul etmedi ama cebini doldurmayı seçebilirdi. Parti değil hizmet adamı kendisi tanımayan görmeyen bilmeyenler yorum yapıyor ya gülüyorumm.

Erdoğan da büyükşehir belediye başkanıydı başbakan oldu biz onu cumhurbaşkanlığına layık görüyorsak daha yüksek mevkilerde görmek istediğimizden. Zaten akp lilere göre zaten alamaycaklarsa şansları yoksa başbakan tek başına çıksım hayret valla bana göre chp bir aday gösterecek zaten ve uygun bir adam yaptıklarını yazdık karşısında çevresi çok geniş ve baya genç biri olmasına rağmen kazandı ve yurtdışına sürekli gidiyor hala projeleri var ama sadece park bahçe yapmış deyip biyografisinden habersiz olanlar ya da görmezden gelenler hiçbişi bulamıyorlar yaşmış enerjiymiş bekleriz buraya enerjiyi görün. Zaten başka partiden kim aday çıksa beğenmeyeceksiniz laf olsun işte ama büyükerşen akp lilerin bile keşke bizde olsaydı dediği adamdır önceden dsp deyfi chp ye geçmeden önce akp istanbul için istedi kabul etmedi ama cebini doldurmayı seçebilirdi. Parti değil hizmet adamı kendisi tanımayan görmeyen bilmeyenler yorum yapıyor ya gülüyorumm.
Bilmeden konuşuyorlar canım çünkü baktılar adam düzgün ahlaklı mesleğini herşeyi fazlasıyla yapmış ,bu sefer yaşa taktılar.Niye çünkü cumhurbaşkanı olunca masayı çıkıp kafasının üzerinde dönecek ya enerjisi yetmez adamın.Fiziksel kuvvete değil,bağıra bağıra mitingler atanlara değil,aklıyla ülke yöneteceklere ihtiyacımız var artık.

Bilmeden konuşuyorlar canım çünkü baktılar adam düzgün ahlaklı mesleğini herşeyi fazlasıyla yapmış ,bu sefer yaşa taktılar.Niye çünkü cumhurbaşkanı olunca masayı çıkıp kafasının üzerinde dönecek ya enerjisi yetmez adamın.Fiziksel kuvvete değil,bağıra bağıra mitingler atanlara değil,aklıyla ülke yöneteceklere ihtiyacımız var artık.

Oncelikle masaya cikma olayina cok guldum :) haklisin insanimiz isini bilen degil ahkam kesen ariyor.isini bilmeyenler basta oldugu icin tum resmi idareler sozlesmeli imamhatiplilerle dolu (tabi hemn sonra kadroya gecmek kaydiyla). ilahiyatcilar kizmasin ama kamu idaresi onlarin meslek grubuna aykiri, alakasiz.

Oncelikle masaya cikma olayina cok guldum :) haklisin insanimiz isini bilen degil ahkam kesen ariyor.isini bilmeyenler basta oldugu icin tum resmi idareler sozlesmeli imamhatiplilerle dolu (tabi hemn sonra kadroya gecmek kaydiyla). ilahiyatcilar kizmasin ama kamu idaresi onlarin meslek grubuna aykiri, alakasiz.
Ne kızacaklar hakları mı var?İşletme iktisat maliye vs. okuyan adamın hakkını gasp etmektir bu resmen.

Son düzenleme:
Abdullah Gülle Büyükerşeen'in yaşlarına viki 'den baktım.Aralarında 14 yaş var.
Türk olmasam ikisinin fotografını gösterselen yaşıtlar ya da taş çatlasın 3-4 yaş var aralarında diyebilirim.
Yaşa takılmayın çok yau mühim olan neyse ya sabah sabahh :))

Eklentiler

• $yilmaz-buyukersen-chp-A6AE-D559-782C.jpg
    $yilmaz-buyukersen-chp-A6AE-D559-782C.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $260928_abdullah-gul.jpg
    $260928_abdullah-gul.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 56

ayy koptum canım yaa yorumuna valla sanki barfiks filan çekmesini isteyecekler, koşu yarışına filan sokacaklar. Beyine ihtiyaç var ülkede ileriyi düşünen, bağımsız hizmet adamlarına altını çizmek isterim ki Büyükerşen chp den adaydır ama aslında o parti bu parti değil tam hizmet adamıdır. Eskişehir gibi bir yeri bu hale getirmek her babayiğidin harcı değildir. Gördük yağmurlarda İstanbul'u Ankara'yı nasıl sel aldığını insanların mağdur olduğunu Eskişehir'de biz hiç bunları yaşamadım. Aaa pardon unutmuşum çevre yoluyla üniversiteye girişi ayıran alt geçit batçık yapıldı akp tarafından ama işte orası en ufak yağmurda göle dönüyor çünkü alt yapısı tam ayarlanmadan hızlıca yapıldı. Geçen biri kaza yapıyordu az daha.

Abdullah Gülle Büyükerşeen'in yaşlarına viki 'den baktım.Aralarında 14 yaş var.
Türk olmasam ikisinin fotografını gösterselen yaşıtlar ya da taş çatlasın 3-4 yaş var aralarında diyebilirim.
Yaşa takılmayın çok yau mühim olan neyse ya sabah sabahh :))

Aynen öyle canım ben yakınen de karşılaştığım için birebir biliyorum asla 80 yaşında demezsiniz. Adan dinamik kafası çalışıyor o kadar çok yapmak istediği şey var ki kendine de iyi bakıyor bu yüzden. Diyorum ya yaş sorun olsa karşısında oldukça genç biri varken neden Büyükerşen alsın hala seçimi dimi. Cumhurbaşkanlığı beyinle yönetilir. Baksana sadece ihtimali bile endişe yarattı bir de resmi aday olsa ne olur bilemiyorum. :9:

Back