Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçemez zaten liderliginden memmun degil kimse :))
zaten pasif c.başkanı da olursa pasifliginden ödün vermeden yolunda ilerlerD Tam onluk makam aslında he
Ben de cok seviyorum bahceliyi ya. Cok temiz bi insan :)
Yılmaz hocaya atacak iftira laf bulamayanlar bakıyorum yaşına takmış.Geçiniz efem geçiniz![]()
Olabilir canım ama bu adam akp ye geçse ben oraya oy verirdim öyle başarılı bir insan neredeyse oyum oraya.Ben yapılanlara bakıyorum.Çalınanlara değil.Çalana oy versem öbür tarafta bana bile hesap sorulur valla çalınanlar öyle büyük.Aslında yaş konu değil hocam,cehepeli oluşu olabilirmi sence![]()
Bilmeden konuşuyorlar canım çünkü baktılar adam düzgün ahlaklı mesleğini herşeyi fazlasıyla yapmış ,bu sefer yaşa taktılar.Niye çünkü cumhurbaşkanı olunca masayı çıkıp kafasının üzerinde dönecek ya enerjisi yetmez adamın.Fiziksel kuvvete değil,bağıra bağıra mitingler atanlara değil,aklıyla ülke yöneteceklere ihtiyacımız var artık.Erdoğan da büyükşehir belediye başkanıydı başbakan oldu biz onu cumhurbaşkanlığına layık görüyorsak daha yüksek mevkilerde görmek istediğimizden. Zaten akp lilere göre zaten alamaycaklarsa şansları yoksa başbakan tek başına çıksım hayret valla bana göre chp bir aday gösterecek zaten ve uygun bir adam yaptıklarını yazdık karşısında çevresi çok geniş ve baya genç biri olmasına rağmen kazandı ve yurtdışına sürekli gidiyor hala projeleri var ama sadece park bahçe yapmış deyip biyografisinden habersiz olanlar ya da görmezden gelenler hiçbişi bulamıyorlar yaşmış enerjiymiş bekleriz buraya enerjiyi görün. Zaten başka partiden kim aday çıksa beğenmeyeceksiniz laf olsun işte ama büyükerşen akp lilerin bile keşke bizde olsaydı dediği adamdır önceden dsp deyfi chp ye geçmeden önce akp istanbul için istedi kabul etmedi ama cebini doldurmayı seçebilirdi. Parti değil hizmet adamı kendisi tanımayan görmeyen bilmeyenler yorum yapıyor ya gülüyorumm.
Bilmeden konuşuyorlar canım çünkü baktılar adam düzgün ahlaklı mesleğini herşeyi fazlasıyla yapmış ,bu sefer yaşa taktılar.Niye çünkü cumhurbaşkanı olunca masayı çıkıp kafasının üzerinde dönecek ya enerjisi yetmez adamın.Fiziksel kuvvete değil,bağıra bağıra mitingler atanlara değil,aklıyla ülke yöneteceklere ihtiyacımız var artık.
Ne kızacaklar hakları mı var?İşletme iktisat maliye vs. okuyan adamın hakkını gasp etmektir bu resmen.Oncelikle masaya cikma olayina cok guldum :) haklisin insanimiz isini bilen degil ahkam kesen ariyor.isini bilmeyenler basta oldugu icin tum resmi idareler sozlesmeli imamhatiplilerle dolu (tabi hemn sonra kadroya gecmek kaydiyla). ilahiyatcilar kizmasin ama kamu idaresi onlarin meslek grubuna aykiri, alakasiz.
Bilmeden konuşuyorlar canım çünkü baktılar adam düzgün ahlaklı mesleğini herşeyi fazlasıyla yapmış ,bu sefer yaşa taktılar.Niye çünkü cumhurbaşkanı olunca masayı çıkıp kafasının üzerinde dönecek ya enerjisi yetmez adamın.Fiziksel kuvvete değil,bağıra bağıra mitingler atanlara değil,aklıyla ülke yöneteceklere ihtiyacımız var artık.
Abdullah Gülle Büyükerşeen'in yaşlarına viki 'den baktım.Aralarında 14 yaş var.
Türk olmasam ikisinin fotografını gösterselen yaşıtlar ya da taş çatlasın 3-4 yaş var aralarında diyebilirim.
Yaşa takılmayın çok yau mühim olan neyse ya sabah sabahh :))