• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP, İstanbul'daki sandıklarda yaşanan şaibeleri belgelerle açıkladı...

Neden gözünüze perde indirip okuyorsunuz?

İSLAK İMZALİ TUTANAKLAR KONUSULMUYOR.

İSLAK İMZALİ TUTANAKLARİ YANLİS GEÇİREN YSK KONUSULUYOR.

İSLAK İMZALİ TUTANAK 100 İSE YSK 200 YA DA 10 GİRMİS ?

heceleme yapmam gerekir mi?

Belgeler karsilastirilinca yanlis ortaya cikiyor ama siz klavye basinda evden hayir doğru diyince doğru mu oluyor yani?

Hala oy yuzdelerini gosteriyorsunuz? Amaç? Ben parti peşinde değilim bu insanların oylari haklari pesindeyim sen kendi partini kor gozlerle savunacaksan bu basliga değil parti binasına gitmelisin YANLIŞ YER VE BOSA CABA çünkü..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

samimiyetle söyliyimki
gözümde hiç bir perde yok
zaten bu nedenle bu habere itibar edilmemesi gerektiğini
ve bununda gerginliğin devamı için yeni bulunan seçime şaibe iddealarının bir parçaı olduğunu anlayabiliyorum

yanlız anlamadığım şey
millet iradesindeki çokluğun hala niçin göz ardı edilmeye çalışıldığı
türkiye cumhuriyetinin kurulmuş ilk partisinin kuruluşundan sonra birdaha hiçbir defa tek başına iktidara gelememiş olmasını
milletemi yormak lazım
bu millet seçimi ilk defa yapmadıki
6. seçimi ve yine rengi aynı
hatanı millete atmayacaksın
kendine dön bak düzelt
bende daha iyi olduğunu görüyüm
oyumu sana atarım
:34:
sen aynı kaldığın sürece
benim oyumun rengi de değişmez
6 seçim boyunca hilemi yapıldı
kimin aklı neresindeydi engel olamadı yapıldıysa

( sen şimdi bu sözlerimi de üzerine alınırsın dip not geçmek istedim )
sana değil
suyu bulandırıp bu gerginliği sürdürmek isteyene
madem senin derdin oyların hakkını aramak
ilk söylediğimi yeniliyerek
bu polimiki kapatıcam
itiraz yolu açık
sayım tekrar yapılır
:20:
amaç şüphede kalmak değil
amaç ortalığı bulandırmak
benimde derdim
bunuyapmaya çalışanlarla
:49:

Önce üslubunu düzelt kudurma sıkmış filan siz ve diğerleri sadece bu üslubta mı konuşmayı biliyorsunuz saygı sınırlarında edepli cümleler kuramıyor musunuz. Doğru Başbakan edepli konuşuyor mu ki onu tutanlar da konuşsun sen de haklısın önünde kötü bir örnek var. Neyse lütfen konumuzu sabote etmeyin çünkü burada ne yazarsanız yazın hoşunuza gitse de gitmese de o oylar sayılacak gocunmuyorsanız neden karşı çıkıyorsunuz. Gökçekte kazandığı halde oylarının peşine düşmüş demek ki kazanmak değil önemli olan değil mi çalınan oylar ortaya çıktığında yine de kazanamayacak olda hakkını aramış, gerçeği ortaya çıkarmış olacak.

bi dk bi dk
bana üslüp dersi vereceğine ilk yazına dön bak istersen
kudurdumm kudurdumm demişsin
bende sana kudurma dedim
:30:
bide suçlu olduk
iyi
sen bilirsin
kudur o zaman
:52:

samimiyetle söyliyimki
ve bununda gerginliğin devamı için yeni bulunan seçime şaibe iddealarının bir parçaı olduğunu anlayabiliyorum

yanlız anlamadığım şey
türkiye cumhuriyetinin kurulmuş ilk partisinin kuruluşundan sonra birdaha hiçbir defa tek başına iktidara gelememiş olmasını
milletemi yormak lazım
kendine dön bak düzelt
oyumu sana atarım
sen aynı kaldığın sürece

sana değil
bu polimiki kapatıcam
itiraz yolu açık
sayım tekrar yapılır
benimde derdim
bunuyapmaya çalışanlarla

zaten itiraz etmişler açıklama yapıyorlar sen neyin davasındasin ben anlamıyorum. Çevir kazı yanmasın.

elimde ıslak tutanak var
ysk ya uymuyor
hile yapıldı diyen senmisin
?
:26:
heee değilsen o zaman hersözümü üstüne alınma
partizan değilim
ama gerginlik çıkarmak için atılan her adımı kokusundan tanıyorum artık
yapanlara söylüyorum
bu kedi bu keşkeği belliki yemiyor
:21:

Her sözünü üstüme alinmamam için alinti yapmayi birakman lazim..

Bence seni maaşa baglasinlar bir parti için bu kadar cabayi başka hic bir şeye harcamiyorsundur..

Yazik sadece kimliginizi kaybedecek kadar partici olmussunuz... Allah YARDIMCINIZ olsun..

Bir de tespit edilemeyenler ne olacak?
Bugün bir arkadaşımız anlatıyormuş hem de gülerek. Oğlu okuma yazma bilmeyen yaşlı kadının CHP'ye oy vermesine yardım ederken mührü AKP'ye basıp oyu vermiş. Bir de övünüyormuş kadın CHP dedi ama AKP'ye bastım ben diye.
Sinirden kudurdum kudurdum, kim hangi taraf yaparsa yapsın hak ihlalidir ya inanamıyorum...

siz oy kullanmışınız ama oy kullanmada dikkat edilecek hususları hiç okumamışınız, ve bu konuda bilginiz yok..
çünkü bilgisi olan bir insan buna asla inanmazdı..
halbuki seçim arefesi bütün haber siteleri tek tek yayınladı, keşke bir göz atsaymışınız bilinçli bir seçmen olarak..
okuma yazma bilmeyene sandık kurulu başkanı yardım istemesi durumunda sadece parti işaretlerini hangi partiye ait olduğunu açıklar..
tek yardım edebileceği şey budur... ve seçmen kabine girip oyunu atar...

bi dk bi dk
bana üslüp dersi vereceğine ilk yazına dön bak istersen
kudurdumm kudurdumm demişsin
bende sana kudurma dedim
:30:
bide suçlu olduk
iyi
sen bilirsin
kudur o zaman
:52:

kudurdum mu demişim nerede demiş göstersene Allah aşkına. Ayrıca sen bana yazmadın ki o alıntıyı kudurma diye koalinaya yazdın bende ona yazdığını alıntı yapıp üslubuna dikkat et dedim ve ayrıca burada kimse de kudurdum yazmadı zaten dikkatini çekerim hatlar karıştı. Lütfen konuşmalarınıza kılıf aramayın çünkü gerçekten rezil oluyorsunuz..

Son düzenleme:
siz oy kullanmışınız ama oy kullanmada dikkat edilecek hususları hiç okumamışınız, ve bu konuda bilginiz yok..
halbuki seçim arefesi bütün haber siteleri tek tek yayınladı, keşke bir göz atsaymışınız bilinçli bir seçmen olarak..
okuma yazma bilmeyene sandık kurulu başkanı yardım istemesi durumunda sadece parti işaretlerini hangi partiye ait olduğunu açıklar..

Kuralları biliyoruz çok mu uyulduğunu zannediyorsunuz? Karşınızdakinin bilgisiyle ilgili yorum yaparken iki düşünüp bir konuşmanız daha sağlıklı olur sizin için... Zira hiç hoşlanmam bu tarz hitaplardan.
Onlarca sandık arkadaşım görevliydi, 3'ünden bu şekilde girip okuma yazma bilmeyenlerle birlikte mühür bastıklarını duydum. Görev yaptıkları yerler zaten genelin okuma yazma bilmediği ilçeler olduğu için zannetmeyin öyle bilinçli seçmen var da yanlış yapıyorsun diye itiraz edecek...

Son düzenleme:

Pardon dikkat edilecek hususlara kim uydu acaba söyler misiniz. kurul başkanı filan yardım etmiyor. Bizzat yaşadım bir orta yaşı bayanla babası gelmişler baba yaşlı önce kızı girdi çıktı sonra babası girecek okuma yazması babasına kağıtta işte sondan 3. partiye basacaksın dedi herkeste duydu yanii. Ayrıca kabine gayet çantamla telefonumla girdim ona bakarsanız verdiğiniz oyu saklamanız lazım ama telefonuyşa çekip koyan koyana çantama ne attığım belirsiz oylamaya bak..

samimiyetle söyliyimki

yanlız anlamadığım şey
milletemi yormak lazım
kendine dön bak düzelt
oyumu sana atarım
sen aynı kaldığın sürece

sana değil
bu polimiki kapatıcam
itiraz yolu açık
sayım tekrar yapılır
benimde derdim
bunuyapmaya çalışanlarla

Lafin bana değilse alinti yapma kendi basina yazabilirsin?

Neden ortalik bulansin doğru hep doğru değil mi neden müdahaleci ve streslisiniz..

Madem doğru birakin görsün millet doğruyu da yanlisi da haksizligi da ...

Sizin klavye basindan yazdiklariniz umrumuzda mi acaba? Antalyada 12 koltuk değişti siz nasil bu secimi herşeyiyle savuna biliyorsunuz ?

Bu devlet kurumları çürümüş milletin oyu oradan oraya gezip duruyor siz AKP pesindesiniz hala.. Biz parti peşinde değiliz tekrar söylüyorum parti konusacaksiniz başka yere ...

Melih Gökçek'in başkanlığı 94'te 3. itirazı sonucu 6.000 oy farkla aldığını unutmasın kimse:ssz:
Ayrıca Ağrı'da Akp'nin 13. kez itirazı sonucu Ağrı yine BDP:ssz:

Son düzenleme:
Kuralları biliyoruz çok mu uyulduğunu zannediyorsunuz? Karşınızdakinin bilgisiyle ilgili yorum yaparken iki düşünüp bir konuşmanız daha sağlıklı olur sizin için... Zira hiç hoşlanmam bu tarz hitaplardan.
Onlarca sandık arkadaşım görevliydi, 3'ünden bu şekilde girip okuma yazma bilmeyenlerle birlikte mühür bastıklarını duydum. Görev yaptıkları yerler zaten genelin okuma yazma bilmediği ilçeler olduğu için zannetmeyin öyle bilinçli seçmen var da yanlış yapıyorsun diye itiraz edecek...

Koalina nette videosu dolaşıyor bu olay mi acaba? Kadına okuma yazma bilmiyorsun falan diyordu. Koyamadim buraya telden bağlandıgim için

Pardon dikkat edilecek hususlara kim uydu acaba söyler misiniz. kurul başkanı filan yardım etmiyor. Bizzat yaşadım bir orta yaşı bayanla babası gelmişler baba yaşlı önce kızı girdi çıktı sonra babası girecek okuma yazması babasına kağıtta işte sondan 3. partiye basacaksın dedi herkeste duydu yanii. Ayrıca kabine gayet çantamla telefonumla girdim ona bakarsanız verdiğiniz oyu saklamanız lazım ama telefonuyşa çekip koyan koyana çantama ne attığım belirsiz oylamaya bak..

yapmayın allah aşkına sınıflara girdiğiniz de bir sürü görevli var onların hepsimi üçüncü partili elbet biri karşı çıkardı..
sanki tek kişi görevli oluyor seçimlerde..
ve en vahimi duydunuz ama itiraz etmediniz öyle mi..
öyle bir durumda herkes itiraz eder bir sürü kişi oluyor sonuçta o bir sürü kişinin hepside mi aynı partiden..
çantayla girseniz ne olacak peki çantaya ne atabileceksiniz ?
oy pusulasını mı mühürü mü ?
hoş atsanız da bir işe yaramaz oyunuz geçersiz olur..
telefonla da kopya çekmeyi düşünmüyordunuz herhalde..
son sözüm budur.......

Koalina nette videosu dolaşıyor bu olay mi acaba? Kadına okuma yazma bilmiyorsun falan diyordu. Koyamadim buraya telden bağlandıgim için

O videoyu izlemedim ama öyle bir şey olsa söylerdi, kimse sallamıyor ki kuralları bu derece.
Zannediliyor ki herkes tamam uyuyor, herkes bilinçli.
Sandık görevlilerinin çoğuna fenalık gelmiş zaten bir an önce bitsin diye kenar mevkilerde bu şekilde yapılıyor.

yapmayın allah aşkına sınıflara girdiğiniz de bir sürü görevli var onların hepsimi üçüncü partili elbet biri karşı çıkardı..
öyle bir durumda herkes itiraz eder bir sürü kişi oluyor sonuçta o bir sürü kişinin hepside mi aynı partiden..
son sözüm budur.......

Telefonla evet oyunu şu partiye bastim diye fotografini çekip daha sonra gidip goaterip partiden para ve yardim alan insanları hafizaniz silmiş galiba

akp chp mhp kim itirazını yapıyorsa yapsın tabi,ama itiraz sonucu ne çıkarsada bu sefer herkes durumu kabullensin bi zahmet :ssz:

valla sandık görevlisi arkadaşlarınızın yaptığı büyük skandal onu söyleyim
kuralları çiğnemişler.. buradaki itirazlarınızı arkadaşlarınıza da yapabilirdiniz..
bilinçli seçmen olmadığı gibi bilinçli görevlide yok anladığım kadarı ile asla bunu yapmamaları gerekti.
açıklamayı yapıp oy kabinine girmesini rica etmeliydiler..
zira son sözüm budur..

ayyyyyyyy,--,
:1:
gülüyüm de kokma salıcı
fatih-üsküdar -kağıthane-
bunlar muhafazakarların en çok yaşadığı ilçeler
bula bula usulsüzlüğü burdamı buldun
:19:
valla kuzum nerden tutsanda o ip elinde kalıcak
:24::24:
bana şarkı söyleme
icraat yap
emin ol
o zaman matematik yapmana gerek kalmaz
:46:

evet Fatih'in chp adayını tanıyor musun? Erbakanın yeğeni. Fatih Erbakancıların yoğunlukta yaşadığı bölge oradan oylar genelde saadete çıkar. Mustafa Demir deolaylara karışınca zaten herkes chp'ye oy vermekte sözleşti. Cemaat olsun, saadetçiler olsun. %30 da oy çıktı chp'ye. Başka bir aday olsa chp hiç oy alamazdı. Ama yine de daha fazla bekleniyordu.

son sözüm budur.......

Bu kuralları ben bilmiyorum telefonumla cantamla girdim kimse de bi sey demedi. Musahitlerden de sandık görevlilerinden de işlerini iyi yapmayan çok var malesef.

Telefonla evet oyunu şu partiye bastim diye fotografini çekip daha sonra gidip goaterip partiden para ve yardim alan insanları hafizaniz silmiş galiba

gerçekten komik :)) googlede evete basılı oy pusulaları var onun resmini gösteripte alabilirsiniz macera aramaya gerek yok tabi para veren varsa :)))

Back