• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP, ‘damat Berat’ın enerji yolsuzlukları’nı sormuştu: Cevabı bakanlık oldu

Niye zoruna gitmiski Chp li beyin sizde ssk yolsuzluğu yapan Kilicdaroglu'nu genel başkan yaptınız :KK47: Kaldı ki Berat Albayrak 'in bakan olmak için bir engeli yok sırf Erdoğan'in eniştesi diye bakan olamaz mi ? Ssk başkanlığında bütün sülalesini kuruma yerleştiren Kilictarogluna yuklensinler az biraz ,o başbakan olsa 1bakanlık ile de kalmaz tüm bakanlıkları akrabası ile doldurur..
erdoğanın eniştesi mi berat albayrak:KK64:

O kafada olan ben değilim saraylarda saltanat sürenler. Bu adamın ülke hayrına bakan olduğuna 3 yaşındaki çocuk inanmaz.
Ne saraymış hey ya Rabbim nasıl battı millete .. Amerikalılar niye bu kadar dert etmiyo Beyaz Sarayi .. 3 yaşında ki çocuk beyni ile değil 32 yaşında okumuş geçirmiş bilgin bir beyin ile düşündüğüm için inanıyorum ülkem hayrına bakan olduguna tıpkı Erdoğan Davutoğlu ve diğer bir çoğunun ülkem hayrına is yaptığı gibi eminim Albayrak da yapacak .. Adam güvenmiş kızını vermiş demekki o kadar emin adam gibi adam olduğuna tabii bakanlikda yapabileceğine güveniliyor demekki..

Bi git işine ya..
Önce " kadının bir evi olmuş çokmu" diye aklamaya çalış
Sonra baktın kazın ayağı öyle değil hemen çwvir kazı yanmasın...
Rezillik bir damatın bakan olması değil rezillik , CHP nin ataşehir belediyesindeki yolsuzluklara gözyumulması hatta bir rezidans karşılığı karısını milletvekili yapmalarıdır... Bu rezillikleri görmeyenlerin " damat bakan olmuşşşşş" demesine milletçe gülüyooozzz:KK53::KK53:

Bakın konuyu saptırmayın.
Yazdıklarınızın hiçbiri ne damadın bakan olmasına meşru bir açıklama ne bana cevap. Ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz, ya işinize gelmiyor.
Konunun, konuyla alakası olmayan birinin daha yolsuzluk yapmasının iddia edilmesiyle alakası yok.
Siz başkaları da yapıyor madem yolsuzluğu, RTE de yapsın helal koçuma yazmanız.
Başkaları yanlış yapmış yazmışsınız ki söyledikleriniz iftira bunun konuyla alakası yok, bunun RTE'nin damadını bakan yapıp devleti aşiret olarak yönetmesiyle be akakası var?
Ona bakılırsa Berlusconi de çok yolsuzluk yaptı. O adam da yaptı diyip yolsuzluğu meşru mu görelim?
Konuyu saptırmak için yazdıkça yazıyorsunuz, damadı suyun başına geçirmek yolsuzluktur kabul edin bitsin gitsin.

Berat Albayrak ; naylon şirket kurduğu İDDİASI ile yolsuzluk yapmakla anılan bir isim . Ve açıkçası işin bu kısmı şuan için beni hiç ilgilendirmiyor . İddialar üzerinden aklama/karalama yapmayı doğru bulmuyorum .

Albayrak hakkında , hiç bir iddia olmayan bir isim bile olsa iş hayatında ; sırf Erdoğan'ın damadı olması hasebiyle kabinede yer almamalıydı .

Ben Erdoğan'ın en başta kızı Sümeyye olmak üzere , siyasete ailesini sokmasını son derece yanlış buluyorum .

MissCherryBlossom MissCherryBlossom
Ne saçmalıyorsun sen yahu
HANİ GÖSTER. Biz nerede RTE yolsuzluk yapıyor helal olsun dedik
Kendi attığınız çamuru bize mal etmeyin..
Siz gerçek yolsuzluk yapanları görmezden gelip dürüst insanlara çamur atıyorsunuz bizde bunu dile getiriyoruz...

Son düzenleme:
Ne saçmalıyorsun srn yahu
HANİ GÖSTER. Biz nerede RTE yolsuzluk yapıyor helal olsun dedik
Kendi attığınız çamuru bize mal etmeyin..
Siz gerçek yolsuzluk yapanları görmezden gelip dürüst insanlara çamur atıyorsunuz bizde bunu dile getiriyoruz...
Akp den biri için yolsuzluk iddiası atılınca adamlar daha ilk andan ahlaksız olarak yaftalaniyor ama nedense akp dışında birilerinin yolsuzluğu kanıtlasa dahi ses çıkmıyo he yavrum he deyip geçmeli .. Albayrak yolsuzluğun önde gideni ni yaptı şimdide bakanlığı soymaya geldi bunlara gore .. Neymiş Erdoğanın eniştesi imiş olamazmış bakan zorlarına gidiyor yobaz diye niteledikleri kesimin yuksek yerlere gelmesi..

Yolsuzluk yapıldığı iddia edilmiş. Var yok bilemem. Kanıtlanmadan da inanmam saçma olur.
Diğer konuda ise; AKP'de hısım, akraba, memleketli olayı aşikardı zaten. Ama bu kadar yakın ailesini değil bakan yapmak siyasete dahi karıştırmasını doğru bulmuyorum.:KK12:

Tabii ki inanmıyorum inkar da etmiyorum ama siyaset bu nasıl ki genel başkanın gözüne giren partili kendine parti içinde yuksek bi yer bulabiliyorsa Berat Albayrak da Erdoğanın kurucusu olduğu bir partiden seçilip bakan olması kadar normal bir durum yok bence .. Hatta bakan olmaması saçma olurdu az kendinizi yerine koyun siz olsanız enişteniz dururken başka birine verir misiniz elinizdeki altın yada cevheri ..

Bence bu konuda yanılıyorsun. Biz partilere oy veriyoruz milli iradeyi temsil etsin diye. Bir çok insan bir çok milletvekilini tanımadığı kesin. Hatta bakanları bile. Hatta oyların kimin hatırına verildiği de belli.

Tamamen halkın iyi niyetini suiistimal edip bu konuda tecrübesiz birinin akraba yakını diye öne çıkarılması, haklarının kayırılması, önünün açılmasından başka hiçbir şey değil.

Emin ol aynı şeyi başka parti yapsaydı yine aynı yorumu yapardım. Muhalefet olsun diye eleştirmiyorum.

Duruşu bile o kadar toy ki.

Ama dağlar gibi biri var arkasında, vitrin özgüven de oradan geliyor.

Ne saraymış hey ya Rabbim nasıl battı millete .. Amerikalılar niye bu kadar dert etmiyo Beyaz Sarayi .. 3 yaşında ki çocuk beyni ile değil 32 yaşında okumuş geçirmiş bilgin bir beyin ile düşündüğüm için inanıyorum ülkem hayrına bakan olduguna tıpkı Erdoğan Davutoğlu ve diğer bir çoğunun ülkem hayrına is yaptığı gibi eminim Albayrak da yapacak .. Adam güvenmiş kızını vermiş demekki o kadar emin adam gibi adam olduğuna tabii bakanlikda yapabileceğine güveniliyor demekki..

Amerikalılar neden mi dert etmiyor? Sence nedenleri yok mu? Adamlar bir kere dünyaya hükmediyorlar. Kişi başına düşen milli geliri biliyor musun orada?

Halkın gözünü doyuruyor önce.

Ama bizim burada saray üstüne saray yapılırsa halk demez mi? “biz et alamıyoruz şimdi Yıldız Saray’ı restorasyonu nereden çıktı?”

amerikalıların beyaz sarayı yok.O ismi biz taktık.Onlar white house diyor yani beyaz ev.Yedikleri içtiklerini de ödüyorlar.Ayrıca tur düzenlenir içine girip gezersin.Sen bizim saraya dikkatli bak içeri alırlar.Birde külliye diyenler vardırki o da enteresandır.Külliye, cami ile birlikte hamam, medrese, mektep, imaret, türbe, kütüphane, aşevi, darüşşifa, kervansaray, çarşı, tekke, zaviye binalarından oluşan yapılar topluluğudur.Tek bir kişi için oturma alanı değildir.Ayrıca benim ödediğim vergilerden keyfe keder yapılacak birşey hiç değildir.
Ülkem hayrına kim ne yaparsa başımın üstündedir ama yoktan var etmek Allah'a mahsustur.Dün hiç birşeyi olmayan bugün saltanat sürüyorsa bir düşünmek gerek.

Back