Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes ovıtrel kullanmış bunu cok kullanan yok cogu kişi bılmıyor bıle.. Etkısı aynı olsada bır guven sorunu oldu bnde .Merhaba geçmi oldu bilmiyorum ama ben kullandım. Kaçlıktı hatırlamıyorum ama choriomondu. Sorun ne?
Yok canım ya bi sorun yaşamadım. Yalnız iki kutuydu benimki doktorum iki toz bir su şeklinde kullandırmıştı. Dozu ayarlamak içindi sanırım. Bence markayla ilgili bir sıkıntı yok. Sen henüz kullanmadın dimi? Bence en sorunsuzu çatlatma iğnesi zaten. Dozu ayarladıktan sonra bir problem olacağını sanmam. Diğer kullandığımız iğneler olsa belki sıkıntı yaşanabilir. Ama onlarında etkileri aynı. Bu tamamen doktorun seçimi ile ilgili bişey. Hatta belki ilaç mümessillerinin dağıtabilme başarısıyla ilgili.Herkes ovıtrel kullanmış bunu cok kullanan yok cogu kişi bılmıyor bıle.. Etkısı aynı olsada bır guven sorunu oldu bnde .
Sizdemi asılama yaptınız ?Merhaba geçmi oldu bilmiyorum ama ben kullandım. Kaçlıktı hatırlamıyorum ama choriomondu. Sorun ne?
Yok canım ben tüp bebek denedim. Negatif sonuçlandı. Ama şimdi ikinciyi denicem. Onda da choriomon yazdı doktor.Sizdemi asılama yaptınız ?
Tamam canım pardon aşılama olunca farkedemeyebilirsin. Ama doktorun farketmiştir. Yani bu iğne çatlatma iğnesi sonucun olumsuz olmasıyla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum. Başka bi sebep vardır. O yüzden iğneye takılmayın bence.Yanı catlayıp catlamadgını bilmiyorum işe yaramadı derken asılama negatif olduikinciyi yaptım beklemedeyim
Yok canım ya nasıp kısmet artık elimizden geleni yapıyoruz takdır Allah'ınTamam canım pardon aşılama olunca farkedemeyebilirsin. Ama doktorun farketmiştir. Yani bu iğne çatlatma iğnesi sonucun olumsuz olmasıyla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum. Başka bi sebep vardır. O yüzden iğneye takılmayın bence.
Maşallah sağlıkla doğsun miniğinizDediğin çatlatma iğnesini kullandım. Bak 15 haftalık hamileyim çok şükür için rahat olsun.
Ya hayırlı olsun Raabims ağlıklı eline versin canım, ne güzel bende bu iğneyi kalçadan vurdurdum, ama benimde çok güvenim yo iğneye karşı çatlamadı gibi geliyor 36. saatte ama hayrılısı tabi , bu ilaç genelde başka ilaçlara ek olarak veriliyormuş tek başına kullanılmıyor muş siz ne ilacı kullandınız ?Dediğin çatlatma iğnesini kullandım. Bak 15 haftalık hamileyim çok şükür için rahat olsun.
Benim tüp bebek uzun protokoldu. Önce baskılayıcı gonapeptyl kullandım sonra puregon kullandım yumurta geliştirici yani. Bu iğneyi vurulduğum gün ise başka hiçbir iğne kullanmadım. İçiniz rahat olsun inşallah sağlıkla tutar bebiş.Ya hayırlı olsun Raabims ağlıklı eline versin canım, ne güzel bende bu iğneyi kalçadan vurdurdum, ama benimde çok güvenim yo iğneye karşı çatlamadı gibi geliyor 36. saatte ama hayrılısı tabi , bu ilaç genelde başka ilaçlara ek olarak veriliyormuş tek başına kullanılmıyor muş siz ne ilacı kullandınız ?
Çok sağol Allah da senin işini rast getirsin inşallahMaşallah sağlıkla doğsun miniğiniz
Amin Can'ım inşallah. Senin duan kabul olur bana dua et.Çok sağol Allah da senin işini rast getirsin inşallah![]()