• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

chopard wish mi yoksa bulgari jasmine noir mi sizce??

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
75
363
Dün sevilde denedim . Mizudan alacağım yarıdan bile daha ucuz ama şimdi karar veremiyorum. jasmine noir daha çiçekli , wish daha şekerli kaldı aklımda. Bunların dışında escada magnetism alacağım o kesin de. İkisinden hangisini tavsiye edersiniz kalıcılık ve yayılım açısından? Ben girdiğim ortamda kokum farkedilsin isteyenlerdenim. Hani bazısı sadece kendi hissetse yetinir de bana yetmiyor en azından sarıldığım insanlar kokumu almalı.Yıllardır arıyorum o istediğim kokuyu bulamıyorum. Beyaz tenli olmam mı acaba dezavantaj???çok uzun süre euphoria kullandım çok sıradan geliyor artık. Aynı şekilde hiç sıkılmam dediğim Armani she de sıktı artık. Ama mesela ilerde çocuklarım için benim parfümüm özel olsun istiyorum annemiz kokuyor desinler. Cacharel lou lou öyledir benim için annem kokar:))

Jasmin Noir cok begendigim bir kokudur, ama asla kendimde ozdeslestiremedim, bu sebeple hic kullanmadim. Cok sevdigim bir insan gelmisti aklima mesela ilk kokladigimda, direkt o gozumde canlanmisti, halbuki daha once hic kullanmadigi bir parfumdu.

Wish dedigin gibi sekerlidir, ve kalicidir. Jasmin Noir kullanmadigim icin saglikli yorum yapamam, ancak Wish kadar fark edilir bir parfum olmayabilir buram buram kokmasi, ortama girildiginde kokunun yayilmasi acisindan.

Ama sarildigin insanlar her zaman alir kokunu, ne sikarsan sik. Ortamda da koksun diyorsan Wish icin garanti verebilirim.

İki parfüme de sahibim. Wish'i bir daha kullanmayacağım. Hiç şekerli bir yanı yok bence.
Nasıl şekerli bulunuyor anlamıyorum. Temiz, saf bir koku. Ballı süt gibi.
Oldukça kalıcı ve farklı. Ama bana hitap etmiyor.

Jasmin Noir ise apayrı bir dünya. Çok klas. Vezgeçemem ondan. O da yayılan, kalıcılığını ise kestiremediğim bir koku.

İki parfüme de sahibim. Wish'i bir daha kullanmayacağım. Hiç şekerli bir yanı yok bence.
Nasıl şekerli bulunuyor anlamıyorum. Temiz, saf bir koku. Ballı süt gibi.
Oldukça kalıcı ve farklı. Ama bana hitap etmiyor.

Jasmin Noir ise apayrı bir dünya. Çok klas. Vezgeçemem ondan. O da yayılan, kalıcılığını ise kestiremediğim bir koku.
Canım Jasmin Noir in orjinalini mi kullanıyorsun?
Açık parfümde taklidi başarılı mı acaba?

Canım Jasmin Noir in orjinalini mi kullanıyorsun?
Açık parfümde taklidi başarılı mı acaba?
Hayır acık parfümde başarılı değilmiş.
Bu arada Chopard Wish hakkında hiçbir fikrim yok ama Bvlgari Jasmin Noir tavsiye ederim. Güzel kadınsı bir koku. Genelde şekerli kokulardan hoşlansam da nedense bunda beni çeken bir şey oldu.

Hayır acık parfümde başarılı değilmiş.
Bu arada Chopard Wish hakkında hiçbir fikrim yok ama Bvlgari Jasmin Noir tavsiye ederim. Güzel kadınsı bir koku. Genelde şekerli kokulardan hoşlansam da nedense bunda beni çeken bir şey oldu.
Teşekkürler canım..
Ben de wish kullanıyorum orjinal ama kokusu öyle çok da şekerli değil
Wish bana göre bebek kokusu..
Sütlü karamelli ballı gibi
değişik güzel bir parfüm

Dün sevilde denedim . Mizudan alacağım yarıdan bile daha ucuz ama şimdi karar veremiyorum. jasmine noir daha çiçekli , wish daha şekerli kaldı aklımda. Bunların dışında escada magnetism alacağım o kesin de. İkisinden hangisini tavsiye edersiniz kalıcılık ve yayılım açısından? Ben girdiğim ortamda kokum farkedilsin isteyenlerdenim. Hani bazısı sadece kendi hissetse yetinir de bana yetmiyor en azından sarıldığım insanlar kokumu almalı.Yıllardır arıyorum o istediğim kokuyu bulamıyorum. Beyaz tenli olmam mı acaba dezavantaj???çok uzun süre euphoria kullandım çok sıradan geliyor artık. Aynı şekilde hiç sıkılmam dediğim Armani she de sıktı artık. Ama mesela ilerde çocuklarım için benim parfümüm özel olsun istiyorum annemiz kokuyor desinler. Cacharel lou lou öyledir benim için annem kokar:))
wishi bende çok merak ettim gittim aldım cnm ama beklediğim gibi çıkmadı yani bana hitap etmedi bir iki kez denemek için sıktım ama kullanan arkadaşlarım vazgeçemiyorlar almak istersen yardımcı olurum siteden daha ucuza yada takaslayabılırız

Bende de ikisi orjinal olarak var. Chopard wish bana pek şekerli gelmiyor farklı bir kokusu var ama kalıcı üstelik dikkat çekici . Ama bence herkesin sevebileceği bir koku değil. Bana ilk sıktığımda biraz ağır geliyor. Sonra alışıyorum sanırım.

Jasmin noir de güzel bir koku ama çok kalıcı değil. En azından bende öyle durmadı. Ayrıca çok fark edilir bir koku da değil. Yinede günlük kullanmak için ideal bence.

Buarada geçen kış escada magnetism kullanmıştım, basit şekerli bir koku olmasına rağmen çok severim o kokuyu. Üstelikte çok kalıcı güle güle kullan canım :)

Back