- 22 Nisan 2016
- 908
- 854
- 103
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saglikli besleniyorum 2 ana 1 ara ogun seklinde if yapiyorum 85 kiloyumBen iki haftada 7 cm incelmiştim. Hareketleri yaparken kaslarınızı sıkıyor musunuz? Beslenme şekliniz de çok önemli
ne guzel sikilasmissiniz tebrik ederim 5 videonun hepsi yapiliyor degil miBen iki haftada 7 cm incelmiştim. Hareketleri yaparken kaslarınızı sıkıyor musunuz? Beslenme şekliniz de çok önemli
Çok iyi, peki kaslarınızı sıkıyor musunuz? Hareketleri yaparken kaslarınızı sıkmanız çok önemlisaglikli besleniyorum 2 ana 1 ara ogun seklinde if yapiyorum 85 kiloyum
Optional yazanları yapmasanız da olur. Zaten onlar daha silik duruyor farketmişsinizdirne guzel sikilasmissiniz tebrik ederim 5 videonun hepsi yapiliyor degil mi
sikiyorum tabiki elimden geldiginceÇok iyi, peki kaslarınızı sıkıyor musunuz? Hareketleri yaparken kaslarınızı sıkmanız çok önemli
anladim sanirim simdi yaptigim programi yarida birakicam 14 gunluk karin egzersizi varmis onu deniyicemOptional yazanları yapmasanız da olur. Zaten onlar daha silik duruyor farketmişsinizdir
Çok iyi böyle devam edin, alınan sonuçlar kişiden kişiye değişebilir. Kimisi daha erken incelir, kimisi daha geçsikiyorum tabiki elimden geldigince
Ben hourglass yapmıştım, karın egzersizleri de çok güzelanladim sanirim simdi yaptigim programi yarida birakicam 14 gunluk karin egzersizi varmis onu deniyicem
benim yaptigim get fit challengeBen hourglass yapmıştım, karın egzersizleri de çok güzel
Ben ara ara Pamela Reif da yapıyorum, abs workout for beginners diye bir videosu var. Hem kasları çok fena yakıyor hem de Chloe gibi zorlamıyorbenim yaptigim get fit challenge
onu denidim de cok zorlandim gobegim cok yumusadi ve buyuk toparlayamadim bi turlu hangisi yapacagimi sasirdimBen ara ara Pamela Reif da yapıyorum, abs workout for beginners diye bir videosu var. Hem kasları çok fena yakıyor hem de Chloe gibi zorlamıyor
Ben de başlarda çok denedim, her videoyu yapamadım. Hiç moralinizi bozmayın, sizin için en uygun olanını zamanla bulursunuzonu denidim de cok zorlandim gobegim cok yumusadi ve buyuk toparlayamadim bi turlu hangisi yapacagimi sasirdim
insallah bulurum elimde ucretle aldigim p90x3 var yuzune bile bakmadim internettwn arastirip duruyorumBen de başlarda çok denedim, her videoyu yapamadım. Hiç moralinizi bozmayın, sizin için en uygun olanını zamanla bulursunuz
O bana cok zor geldi, almadım ama deneme videolarını gördüminsallah bulurum elimde ucretle aldigim p90x3 var yuzune bile bakmadim internettwn arastirip duruyorum
onceden de yapmistim 3 ay guzel inceldim ama gobek hep yumusakti simdi cesaret edemiyorum avantaji suresi kisa 30 dk simdi bide ramazan geliyor ya karar veremiyorum ne yapacagima tam olarakO bana cok zor geldi, almadım ama deneme videolarını gördüm