• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El chicco yürüteç satılıktır

mylittlebird

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
516
68
318
bu da hiç kullanılmadı tavsiyem gidin bi dükkanda falan oturtun bebeğinizi sevdiyse alın 150 tl ye aldım 90 tl ye satıyorum daha alalı 4 ay oldu ya da olmadı eh kullanılmadğından dolayısıyla temiz bir ürün aslında çok faydalı ama benim kız diğer bebeklerin sevdiği şeyleri sevmiyor :D şimdi de yürümek üzere artık ihtiyaç da kalmadı $IMAG0039.jpg $IMAG0039.jpg

bu da hiç kullanılmadı tavsiyem gidin bi dükkanda falan oturtun bebeğinizi sevdiyse alın 150 tl ye aldım 90 tl ye satıyorum daha alalı 4 ay oldu ya da olmadı eh kullanılmadğından dolayısıyla temiz bir ürün aslında çok faydalı ama benim kız diğer bebeklerin sevdiği şeyleri sevmiyor :D şimdi de yürümek üzere artık ihtiyaç da kalmadı Eki Görüntüle 913439 Eki Görüntüle 913439

Satildi mi? Hangi ildesiniz?

Bu bayandan alışveriş yaparken kapıda ödeme şartı isteyin,açtığı konuları okuyun gönderdiği kargoyu takip etmiyor umurumda değil gibi ifadesi var,bir ürünü on kişiye söz verip başka siteden başkasına satıyor.verdiği fiyatı az görüp ertesi gün yükseltiyor siz itira ettiğinizdeyse brni salak yerine koyuyorsun diyip işin içinden sıyrışmaya bakıyor
sakın hesabına direkt para yatırıp riske girmeyin!!

Back