• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Chicco yürüteç satılık !!!

emo07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
161
1
48
Antalya
Artık kullanmadığımız yürütecimizi satıyorum.Son derece güvenilir bir yürüteçtir.ürün temizdir.evdeki resminide ekleyeceğim kısa sürede.görmek isteyenler için netteki resmini ekliyorum. 80 tl kargo alıcıya aittir. $lCHI-58988-G_1.jpg

normal satış fiyatı 189 tl canım, aynı renkler sadece krem rengi olan kısımda mavi bizim.

güncelll...............

gaziantepte oturuyorum.siz nerdesiniz.en son fiyat ne olur 80 lira biraz fazla benm bütçeme.tlf numaram ........... adim ..... ararsanız görüşürüz neti fazla açamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
gaziantepte oturuyorum.siz nerdesiniz.en son fiyat ne olur 80 lira biraz fazla benm bütçeme.tlf numaram 0 506 947 05 64 adim sümeyye ararsanız görüşürüz neti fazla açamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim

cnm bana yazarmısın özelden görüşelim. mailim ..........

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı yürüteci oğluma aldım sıfırı 130 liraya...Siz 80 diyorsunuz artı bide ulaşım bedeli sıfını almak daha mantıklı bence.

ebebek mağazasının internet sitesi var ordan bulup link koyabilirsiniz :)) mağazada ne varsa internet sitesindede aynı ürünler bulunuyor. haa bu arada bende ebebekten almıştım :)

Back