Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları chıcco simplicity puset kullananlar

sevilzgr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
103
0
96
İstanbul
Arkadaşlar pusetle test sürüşü yaptım ama memnun kalmadım diyebilirim.Kumaşı kaygan sanki bebişimi koyduğumda ufacık bir hareketinde kayıyor.(bu arada 3 aylık bebeğim).Bebeği arkadan görme yeri yapılmış ama bebeğin yüzüne adeta güneş geliyorr..
Bu modeli kullanan arkadaşlar memnun kaldılar mı ?

ben de şimdiye kadar ciccho nun kangurusunu kullanıyordum, ama havalar çok ısınınca artık rahat edemedim. o yüzden dün eşimle gidip unkapanından bebek arabası aldık. o kadar çokçeşit ve model vardı ki, kafamız kazan oldu. kızımda huysuzlanınca biraz acele mi ettik bilmiyorum ama simplicity modelini aldık. bana da çok kaliteli ve kullanışlı geldi. sürmesi rahat açıp kapaması rahat,kapayınca yere doğru düşmüyor, dik duruyor. bebeği yatırdığımız yerdeki kafa koruyucular güzel, başka modellerde hep demire geliyordu kafası. beğenerek aldım, ama kullandıkça anlıycam tabi. kumaşının kayganlığı hiç dikkatimi çekmemişti. başka kullanan arkadaşlar var mı acaba?

Ben de eşimle gittim saraçhaneye gitmeden aklımda bir model vardı,çift yönlü ön-arka tekerlekleri 360 derece dönen birşey istiyodum fakat oraya gittiğimizde benim de kafam karıştı gittim alakasız bi model aldım üstelik istediğim modelleri içermeyen bi puset..bebişle gittiğimizden midir nedir aceleye geldi galibaaa..aldığım yeri aradım değiştiririz dediler ama orda bildiğim kadarıyla chicco ve macleren markaları satıyorlar.Chıcco da pahalı bir marka üst modelleri biraz tuzludur diye düşünüyorum bakalım eşimle tekrar gitcez oraya o kadar yol masraf keşke bize yakın yerdeki mağazalardan baksaydım hem kafam bulanmazdı hem de istediğimi almış olurdumm.

oğlum çok hareketli olduğu için puseti yatar pozisyonda kullanamıyorum diğer şekilde de hareket ettikçe aşağıyua doğru kayıyor acaba erken mi puseti kullanmak için bilemedim..

bebeğin küçük olduğu için yatar kullanman lazım ama. oturur şekilde öne doğru atar kendini, dengesini kuramadığından.
sen de cihcco simplcitiy mi aldın?

bence daha hafif tam yatar 3 kademe yatan enazından öyle bir araba alın..bu araba 8 kg çok agır ben multiway aldım agır olduug için şimdi ucuz bir baston aldım 3 kg çok işime yaroyr hep bunu kullanıyorum artık..ilk araba duruyor öyle balkonda kışın kullanırız artık.

evet ''hemşirem'' ben de simplicity aldım.pusetin ağırlığı konusunda bir sorun yok diğerlerine göre gayet iyi ama fonksiyonları hoşuma gitmedi.Bastonun pusete göre çok özeliği yok o yüzden tercih etmedim ben.

canım bastonlar tam yatmıyor dün bize adamın anlattığına göre. çok ağır değil evet, kapanırken yere doğru kapanmaması da güzel, güneşliğini fermuarından açıp daha havadar yapabiliyorsun, tam önüne kadar kapaya biliyorsun. açıp kapamak kolay... bilmiyorum ben de dün aldığım için henüz çok kullanamadım :))) kullandıkça anlıycaz. olmadı ecrin gibi uucuz yollu bi de baston alırım napiyim...
senin hoşuna gitmeyen ne? belki benim dikkat etmediğim birşey farketmişsindir.

sadece hafif olması güzel..güneşliği yatarken tam kapanmıyo ve şeffaf kılıftan bebeği görme bölümü yapmışlar ama ordan güneş çocuğun yüzüne vuruyor.kumaş kaygan yapıda o yüzden altına birşey koymak zorunda kalıyorum kemeri bağlayamıyorum..anlayacağın tam bir fiyaskoo.yarın değiştirmeye gitcez inşallah istediğim gibi birley bulabilirim..gerçi her marka yok ama macleren ve conford da varmışş macleren tuzlu galiba conford hakkında hiç bilgim yokk..

bende simplicity aldım bende tek yönlü olduğu için pişman oldum açıkçası.ama sürümü çok güzel.uyurken gözüne güneş geliyo doğru(bende o kadar çok araştırdım ki sonra gittim mağazaya 5 dk da aldım çıktım.yatar pozisyondayken tente tam kapanmıyor benimde bu özellik hoşuma gitmiyor.orada satıcı kapatmıştı ama yatar pozisyonda olduğuna dikkat etmemişiz.Ayak koyma yeride yok(dün gezerken kraftın bir modelini gördüm çok tatlı görünüyordu int de baktım bulamadım kırmızı ama tentesinin iç kumaşı puantiyeli kırmızı beyazdı çift yönlü ve ayak koyma yeri vardı ve çok cici görünüyordu.eğer önceden onu görseydim onu alırdım.eşim krafta gıcık o yüzden bakmadık bile( pust alırken çift yönlü hafif ayak desteğine ve tentesinin tam kapanmasına dikkat et bence.

aynen senin yazdıkların benim için de geçerli bir de içi biraz dar geldi bana pierr cardinin daha genişti daha rahattı.artık bu hafta tekrar gideceğiz saraçhaneye aldığımız yer keşke para iadesi yapsa da başka yerden alsam ama iade yapılmıyo bildiğim kadarıyla..Endişem orda her markanın olmayışı ne yapmalıyım bilmiyorum.değiştireceğim ürün kesinlikle çift yönlü olacak çünkü bebişim küçük olduğu için rüzgardan çabuk etkileniyor en azından yön değiştirme şansın oluyor böylece.Umarım istediğim puset alabilirim ordan günlerdir bunu düşünüyorum..

ben iki gündür kızımı dışarı çıkarıyorum, arabamızla geziyoruz., tente sorun oluyor gerçekten ama ayarlamaya çalışııyorum. sürüşü çok rahat. bi de şansımıza giderken kuş mıçtı tentesine. hemen sildim ıslak mendille.leke meke hiç bir iz kalmadı.

ben de simplicity aldım, pusetten memnunum ama renkleri kafamı karıştırdı; kız bebek için pek ideal renkleri yok, ben chellsea rengini aldım lacivertli mavili ama bebeğime de sonradan yakıştıramadım rengini, kırmızı da yoktu aldığım yerde..bir de turuncu-lacivert virtual rengi vardı, onu mu alsaydım acaba değiştirsem mi diye kararsız kaldım ne dersiniz?

cumartesi günü babamız hasbel kader bir alışveriş merkezinde görüp beğenip almış, bende çok beğendim, sürüşü güzel, kumaşıda güzel tek problem tentesinin tam kapanmıyor olması, ben bebeği herkesin görmesinden rahatsız oluyorum, aksi gibi avmde gezerken tentesi kapanmadığından herkesler görüyo, kimisi gelip seviyo falan. tek negatif yönü bu oldu benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…