Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyalarıchicco polly veya kraft idol mama sandalyesi kullanan var mı?
Merhaba ben kızıma mama sandalyesi alacağım ama bu iki model arasında kaldım. aralarında fiyat farkıda çok, buyüzden kraft almayı düşünüyorum. kullanan memnun olan olmayan varsa paylaşırsanız sevinirim, aralarında ne fark var tam anlayamadım.
biz kraft kullandık ama chicco kullanan bi çok arkadaşım vardı ben çok memnun kaldım krafttan sırtı chicco gibi 3 kademeli yatıyo kılıfı çıkabiliyo boyu ayarlanıyo tablası çıkarılıyo rahatça bulaşık makinasına atılıyo vs. tekerlikli aralarında fark yok açıkçası marka farkı belki kullandıkları plastiklerde bi fark vardır ama görünüşte yok ve bence kraft da gayet kaliteli ürünler sunuyo şimdiden güle güle kullanmanızı diliyorum
Pek bilgi edinemedim burdan ama chicco polly ye karar verip aldım, ilgilenenler olursa internetten 220 tl ye buldum nerdeyse kraft la aynı fiyata geldi çok memnunum.
poly tabiki kraftın oturma yerndeki bacak arası koruması bebeği çok fazla rahatsız edio chıco bu işin en iisi bnce 220tl aldım ben tavsiye ederim sadece biraz ağır bebeiş üzernde iken hareket ettirmek zor....rahatlığı on numara bebişin sevicek eminimki:))