• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El chicco polly mama sandalyesi satacak olan

Chicco polly çift minderli tepsili mama sandalyesi satıyorum 180 lira. kutusunda tüm parçalar eksiksiz sorunsuz. İstanbul'dayım Levent, Kağıthane ve Gültepe civarı elden teslim edebilirim almak isteyenlere duyurulur.

Ben de chicco polly magic mama sandalyesi ariyorum resim yollayabilir misiniz

Resîm yollayamam çünkü parçalarını ayırıp kirlenmesin diye paletlemiştiö . Chicco çift tepsili, kullanışlı . Tavsiye ederim. Alırsanız bulunduğunuz ile otobüsle gönderelim Ankara'dan

Resîm yollayamam çünkü parçalarını ayırıp kirlenmesin diye paletlemiştiö . Chicco çift tepsili, kullanışlı . Tavsiye ederim. Alırsanız bulunduğunuz ile otobüsle gönderelim Ankara'dan
benimistediğim polly magic yatabilen ve oyuncağı olan acaba sizin mama sandalyeniz bu resimdekinden mi Eki Görüntüle 1208562

Mama sandalyesi çift kılıflıydı ancak üst parçası taşınma esnasında kaybolmuş. Ancak sağlam ve çok kullanışlı. Tek kılıflı çocuk için daha iyi oluyor. Daha kolay temizleniyor, iki kılıfta aralara kırıntı kaçıncı temizlik zor oluyor

$image.jpg $image.jpg fiyat 150 Ankara

Mama sandalyesiyle ilgilenen arkadaşlar için foto koydum. Özelden mesaj atan arkadaşlara cevap yazmamıyorum hakkım yokmuş. Ankaradayım

Back