Bebek İkinci El Chicco multiway puset araba sıfırdan farksız...125 tl

merhaba canım inan bende anlamadım neden satılmadı en az15 kişyle görüştüm çok beğenip yazıyolar fiyattada yazdığımıjn dışında biraz indirim yapıyorum ama çoğu olulu yada olumsuz dönmüyor bende anlayamadım 15güne taşınacağım için acele ediyorum yer sıkıntım var hayırlısı bakalım bisikletimde vardı ama vazgeçtim resim koymaktan şansım yok satamıyorum nasip

Canim lafini balla kesiyorumm bisiklet kac yas icin uygun acaba

canim mail att sana o kadar insan begendi ama almadi bende cok begenmistim belkide bana kismetti gel biz ikimiz anlasalim bende ankaradayim etimesgut eryamandayim

Canim lafini balla kesiyorumm bisiklet kac yas icin uygun acaba

mesajınızı yeni okudum bisikletim 3tekerlekli arkadan itmeli süren kişinin kontrolünde pilsanın motorsiklet görünümlü bisikleti pembe arkası sepetli direksiyonu müzikli ışıklı yaş olarak sanırım 5yaşa kadar kızıma almıştım ama sıfıra yakın çoğnluk evde bindi dışarı çıkmaya başlayıncada bisiklet küçük geldi ilgilenirsen resim çekerim ama bisiklet kargoyla pahalıya geliyor alan kişiye diye koymadım ilan ilgilenirsen meail den atarım foto meaiden yazarsın tşk

Anladim cnm biliyrum bende almistim.ondan ama kizim binmedi baskasina vermistim benim kiz abla oldu begenmiyor sende hisiklet deyince acaba dedin nasil
Cok tesekkurler hilgi verdigin icin.hayirli satislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…