- Konu Sahibi cennetgozlum
arabanın resimleri diğer ilanlarımda var.125tl sıfırdan farksız.alan pişman olmaz.özel mesaj hakkım yok yeni üye olduğum için meail adresim tugba_y_88@hotmail.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım inan bende anlamadım neden satılmadı en az15 kişyle görüştüm çok beğenip yazıyolar fiyattada yazdığımıjn dışında biraz indirim yapıyorum ama çoğu olulu yada olumsuz dönmüyor bende anlayamadım 15güne taşınacağım için acele ediyorum yer sıkıntım var hayırlısı bakalım bisikletimde vardı ama vazgeçtim resim koymaktan şansım yok satamıyorum nasip
merhaba canım inan bende anlamadım neden satılmadı en az15 kişyle görüştüm çok beğenip yazıyolar fiyattada yazdığımıjn dışında biraz indirim yapıyorum ama çoğu olulu yada olumsuz dönmüyor bende anlayamadım 15güne taşınacağım için acele ediyorum yer sıkıntım var hayırlısı bakalım bisikletimde vardı ama vazgeçtim resim koymaktan şansım yok satamıyorum nasip
Canim lafini balla kesiyorumm bisiklet kac yas icin uygun acaba
mesajınızı yeni okudum bisikletim 3tekerlekli arkadan itmeli süren kişinin kontrolünde pilsanın motorsiklet görünümlü bisikleti pembe arkası sepetli direksiyonu müzikli ışıklı yaş olarak sanırım 5yaşa kadar kızıma almıştım ama sıfıra yakın çoğnluk evde bindi dışarı çıkmaya başlayıncada bisiklet küçük geldi ilgilenirsen resim çekerim ama bisiklet kargoyla pahalıya geliyor alan kişiye diye koymadım ilan ilgilenirsen meail den atarım foto meaiden yazarsın tşk