• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El chicco multiway arabamız...

eksiği gediği bi sorunu yok canım fotolarda tek tek belli bi tek sorunu tutma kolunda fotoda belli başka hiçbir kusuru yok tertemiz sapasağlam ve güvenli bi araba çanakkaledeyim tahmini 25-30tl civarı tutar kargosu :16:

senden ses çıkmadı ve 3 gün bekledikten sonra başka biriyle anlaştım:( acil demiştin ama seni forumda yakalayamadım,neyse sağlık olsun:)
sana hayırlı müşteriler...

özel mesaj hakkım yok o yüzden buradan yazıyorum görmüştüm arabayı ben sattınız sandım beğenmiştim zaten en son ne kadara bırakırsınız Batmanda görev yapıyorum Öğretmenim kargo ücreti de olacak biraz pahalı tutabilir

görmüştüm arabayı ben sattınız sandım beğenmiştim zaten en son ne kadara bırakırsınız Batmanda görev yapıyorum Öğretmenim kargo ücreti de olacak biraz pahalı tutabilir

hoppala ve çift yönlü bebek arabası ilanı verdim onları satabilirsem bu arabayı almak istiyorum foto ekleyebilsem alıcı çıkacak gibi ama bir türlü ekleyemedim ama arabada gözüm kaldı:)))

150 TL. ye almak istiyorum, kargo size ait sanırım. Ben İstanbul dayım. Tamam derseniz adres bilgilerimi v.s. özelden göndereyim.

Back