Doğuma Hazırlık Chicco lullaby lx modeli park yatak

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

erze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
92
0
merhabalar,

chicco lullaby lx modeli park yatak almayı düşünüyoruz. içine ayrıca yatak almamızı önerir misiniz? Aldıysanız nerden aldınız?

bende park yatak aldım ama senın dedıgın marka deıl yatak tabıkı alacaksın oyle yatması mumkun deıl ayrıca oyun parkı olarakta kullanabılırsın ben oyuncak magazısından almıstım memnunum hala kullanıyorum tavsıye ederım kullanıslı bence.

canım ben aynı modelden aldım sahara rengi olandan netten almıştım yatağınıda hediye olarak vermişlerdi ama ilk zaman onun üst kademesi var onda yattı oğlum 3 ay kadar sonr biz odasına yatağına aldık cenki ama altına yatağını koyup evin her yerinde gezdirerek hala çokkk kulanıyoruz bide üst kademesine oyuncaklar var şemsiye gibi açılıp konan onu da çok kullandık parasını çıkaran bi ürün daha uygun fiyatlı olanalrı var ama maşallah taş gibi herhalde daha bi kaç çoçuk daha büyütür tabi benim olmayan bikaç çoçuk:)

bende park yatak aldım ama markası ne şuan hatırlamıyorum,tek sorun sallaanırken çok hışırdıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…